Çok doğru tecavüz eden şerefsiz değil açık giyinen kadın suçlu değil mi? Ah ah.Neden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!
Yanlış anlaşılmasın ama orani ac burani ac ondan sonra erkekler öküz gibi bakıyor dersiniz. Neden artti tecavüz taciz neden artti? Kadin giymiş daracik pantolonu altta platform gibekte acik tik tik kirita kirita yürüyor. Erkekleri nasil cezbetmesin Türk kizlari zaten güzel benim bile bakasim geliyor.
Birakin islami degerlerimizi ogrensin kizlarimiz da artik tecavüz edilenlerle taciz edilenlerle karsilasmayalim!!!
Bu akbelediye dusmanliginida bırakın artik!!!
Yahu ben tartışma çıkarmak için değil, iyi niyetle, yanlış yazmışsın galiba diyorum; olabilir hızlı yazıyorsun belki yanlış olmuştur. Ama yok, düşüncemiz farklı ya; fermuarin açık kalmış bile diyemem sana :)normal ise demişim. illa aynı şekilde devam etmek durumunda değilim. öküzün altıda buzağı aramaya gerek yok. mesajım gayet anlaşılır
Neyse senin işin vardı, sonra devam edersin, tutmayim seni :)normal ise demişim. illa aynı şekilde devam etmek durumunda değilim. öküzün altıda buzağı aramaya gerek yok. mesajım gayet anlaşılır
al bire böyleleri var. neyse çıkayımda sinirimi bozmayımNeden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!
Yanlış anlaşılmasın ama orani ac burani ac ondan sonra erkekler öküz gibi bakıyor dersiniz. Neden artti tecavüz taciz neden artti? Kadin giymiş daracik pantolonu altta platform gibekte acik tik tik kirita kirita yürüyor. Erkekleri nasil cezbetmesin Türk kizlari zaten güzel benim bile bakasim geliyor.
Birakin islami degerlerimizi ogrensin kizlarimiz da artik tecavüz edilenlerle taciz edilenlerle karsilasmayalim!!!
Net bir soru: broşür dağıtmak dayatma mıdır?konu doktora gösterme meselesi değil.
isteyen istediği yerini kapatır istediği yeri açar.mesele bu da değil
kimse hele ki bir belediye bana bir mezhebin esaslarını dayatamaz .bu faşistliktir.
hanımefendiye ikinci paragraftaki gibi giyinen başörtülüler var ne düşünüyorsunuz dedim hala cevap yok.Neden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!
Belediyenin böyle bir görevi var demedim ki ben dediğim gibi çocuğuma bu eğitim verilse ben rahatsız olmam ama sen olabilirsin yada broşür verilse aynı şey. O yüzden de yapılmayabilirdi diyorum.neden olur biliyormusun. sen demokrasiyi bilmiyorsan olur. belediyenin böyle bir görevi yok. laiklik ne biliyormusun sen. evleneli bayağı değiştin sen bakıyorum.tanıyamıyorum seni.
size bir soru sordum ısrarla yanıt vermiyorsunuzNeden acaba inatla anlatilani değilde anlamak istediginizi anliyorsunuz??!!
Biz tecavüz eden hakli mi diyoruz. Etsin mi diyoruz. Hayirrrr!!! Ama kizlarimiz bilinclenmezse gidilen yol yol degil diyorum.
Ne var yani kapatın acmamalisiniz yazan bi broşür verildiyse. Ne yaziyormus bunu mutlaka okuyun ve buna uyun mu. Sanmıyorum. Alkol kullanmayin ya da sigara kullanmayın yazan bir brosurden ne farki var görüşlerinizi merak ediyorum acikcasi?
Ayrica O okypete actigi konulara bakin sadece dusmanlik uzerine!!
Böyle bir şey soyledim çünkü buna itiraz edenler baska forumda nasill önüne gecsek nasil etsekte bitirsek diyor tecavüz ile alakali. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama!!Konuyu tecavüze getirmeyelim. Tecavüzün açıklık kapalikla asla ilgisi yok. Bunu yapan sapığın karaktersizligi.
Böyle bir şey soyledim çünkü buna itiraz edenler baska forumda nasill önüne gecsek nasil etsekte bitirsek diyor tecavüz ile alakali. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama!!
tecavüz taciz bundan arttı demek.Neden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!
Atlamisim kusura bakmayın.size bir soru sordum ısrarla yanıt vermiyorsunuz
Valla bu konuda daha fazla yorum yapamıyorum melek. Çünkü ben ne desem laikliği demokrasiyi bilmiyor oluyorum.Ne eğitiminden bahsediyorsun sadece bir broşür. Istemeyen okumayacak bukadar
Çünkü biz tecavüzün giyim kuşam ile ilgisi olmadığını bilecek kadar mantıklı insanlarız.turşu,perhiz ve lahanalı cevap olmamış çünkü açık giyinmek=tecavüz sebebi değil.Böyle bir şey soyledim çünkü buna itiraz edenler baska forumda nasill önüne gecsek nasil etsekte bitirsek diyor tecavüz ile alakali. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama!!
Allah askina nasil yorumluyorsunuz. Bekleyin az isim var cevap verecegim 1 saatetecavüz taciz bundan arttı demek.
başı açık kadından tek farkı başörtüsü olan yani cüretkar giyinen başörtülüleri sordum ısrarla cevap vermiyorsunuz siz bilirsiniz vermeyin.
tecavüzün sorumlusu yine kadınlardır diyorsunuz yani.
PES
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?