AKP’li belediyeden ortaokul öğrencilerine ‘hayat kılavuzu’: Göbek ile diz arasını açmayın

Çok doğru tecavüz eden şerefsiz değil açık giyinen kadın suçlu değil mi? Ah ah.

Kk dan bir arkadaş bir konuda anlattı hac vazifesini yaparken yani tüm bedeni kapalı iken tacize uğramış hem de baya bir taciz buna cevabınız nedir ?

normal ise demişim. illa aynı şekilde devam etmek durumunda değilim. öküzün altıda buzağı aramaya gerek yok. mesajım gayet anlaşılır
Yahu ben tartışma çıkarmak için değil, iyi niyetle, yanlış yazmışsın galiba diyorum; olabilir hızlı yazıyorsun belki yanlış olmuştur. Ama yok, düşüncemiz farklı ya; fermuarin açık kalmış bile diyemem sana :)

al bire böyleleri var. neyse çıkayımda sinirimi bozmayım

hanımefendiye ikinci paragraftaki gibi giyinen başörtülüler var ne düşünüyorsunuz dedim hala cevap yok.

neden olur biliyormusun. sen demokrasiyi bilmiyorsan olur. belediyenin böyle bir görevi yok. laiklik ne biliyormusun sen. evleneli bayağı değiştin sen bakıyorum.tanıyamıyorum seni.
Belediyenin böyle bir görevi var demedim ki ben dediğim gibi çocuğuma bu eğitim verilse ben rahatsız olmam ama sen olabilirsin yada broşür verilse aynı şey. O yüzden de yapılmayabilirdi diyorum.
Laikliği biliyorum ben müslümanım ve bu ülkenin çoğu müslüman olmasına rağmen kesinlikle çocuklar müslüman olarak eğitilsin herkesin çocuğunu zorla müslüman yapalım gibi birşey mi dedim anlamadım ki bir anda demokrasi ve laikliği bilmez oldum.
Evliliğimle bu konunun hiçbir alakası yok, hatta evlendiğimden beri eskiye göre çok daha esnek düşünebiliyorum. (yaşla ilgili)
Gerçekten bunun laikliği ve demokrasiyi bilmemekle ilgisi nedir?
Ben desem ki belediye çocuklara din hakkında broşür dağıtsın hatta eğitim versin hepsini müslüman olarak yetiştirsin desem tamam bana demokrasiden bi haber yaşıyorsun de ama böyle birşeyi savunmadığım halde dediklerini anlayamıyorum.

Neden acaba inatla anlatilani değilde anlamak istediginizi anliyorsunuz??!!

Biz tecavüz eden hakli mi diyoruz. Etsin mi diyoruz. Hayirrrr!!! Ama kizlarimiz bilinclenmezse gidilen yol yol degil diyorum.

Ne var yani kapatın acmamalisiniz yazan bi broşür verildiyse. Ne yaziyormus bunu mutlaka okuyun ve buna uyun mu. Sanmıyorum. Alkol kullanmayin ya da sigara kullanmayın yazan bir brosurden ne farki var görüşlerinizi merak ediyorum acikcasi?

Ayrica O okypete actigi konulara bakin sadece dusmanlik uzerine!!

Esasında broşürde yazılanlarda zerre hata yok sorun belediyenin dağıtıyor olması bazılarına gore olabilir anlayışla karşılarım ama bana gore sorun değil .. Sokaklarda incil rahatlık ile dağıtılırken benim dinimin esasları dağıtılmış hicde abes değil ..

size bir soru sordum ısrarla yanıt vermiyorsunuz

Konuyu tecavüze getirmeyelim. Tecavüzün açıklık kapalikla asla ilgisi yok. Bunu yapan sapığın karaktersizligi.
Böyle bir şey soyledim çünkü buna itiraz edenler baska forumda nasill önüne gecsek nasil etsekte bitirsek diyor tecavüz ile alakali. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama!!

Böyle bir şey soyledim çünkü buna itiraz edenler baska forumda nasill önüne gecsek nasil etsekte bitirsek diyor tecavüz ile alakali. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama!!

Senin demek istediğini anladım ben. Keşke önleyebilsek bu olayları. Ama inan açıklık kapalikla alakalı değil bu durum. Yapacak adam çarşaf giyenlere de yapar.

tecavüz taciz bundan arttı demek.
başı açık kadından tek farkı başörtüsü olan yani cüretkar giyinen başörtülüleri sordum ısrarla cevap vermiyorsunuz siz bilirsiniz vermeyin.
tecavüzün sorumlusu yine kadınlardır diyorsunuz yani.

PES

size bir soru sordum ısrarla yanıt vermiyorsunuz
Atlamisim kusura bakmayın.

Ben aciklara tecavüz ediliyor demiyorum tabii ki bu kadın olmak ile alakali bahsettigim sey de açıklık kapalilik degil aslında tamamen edep.

Broşürun amacinin boyle vakalarin onune geçmek ile alakali olduğunu düşündüğüm icin öyle yazdim.

Çünkü biz tecavüzün giyim kuşam ile ilgisi olmadığını bilecek kadar mantıklı insanlarız.turşu,perhiz ve lahanalı cevap olmamış çünkü açık giyinmek=tecavüz sebebi değil.

Bdv de son 3 gündür taciz konuları açılmış bir bak bakalim insanlar neden bunu yaşıyormus?

Allah askina nasil yorumluyorsunuz. Bekleyin az isim var cevap verecegim 1 saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…