- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
keşke bu kadar iyiniyetli olsa.Atlamisim kusura bakmayın.
Ben aciklara tecavüz ediliyor demiyorum tabii ki bu kadın olmak ile alakali bahsettigim sey de açıklık kapalilik degil aslında tamamen edep.
Broşürun amacinin boyle vakalarin onune geçmek ile alakali olduğunu düşündüğüm icin öyle yazdim.
kolay gelsinAllah askina nasil yorumluyorsunuz. Bekleyin az isim var cevap verecegim 1 saate
Tecavüz kesinlikle kıyafet değil zihin ile alakalı ama suda bir gerçek çocuğun bacağından etkilenebilecek zihniyetsizler de bolca var .. Tecavüz değil belki ama göz tacizinden bir nebze olsa koruyabilir çok açık giyinmemek.. Ama kadınlarımıza açık giyinmemeyi değil sadece erkeklere de ahlaklı olmayı öğretmeli..Çünkü biz tecavüzün giyim kuşam ile ilgisi olmadığını bilecek kadar mantıklı insanlarız.turşu,perhiz ve lahanalı cevap olmamış çünkü açık giyinmek=tecavüz sebebi değil.
Bdv de son 3 gündür taciz konuları açılmış bir bak bakalim insanlar neden bunu yaşıyormus?
Neden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!
Yanlış anlaşılmasın ama orani ac burani ac ondan sonra erkekler öküz gibi bakıyor dersiniz. Neden artti tecavüz taciz neden artti? Kadin giymiş daracik pantolonu altta platform gibekte acik tik tik kirita kirita yürüyor. Erkekleri nasil cezbetmesin Türk kizlari zaten güzel benim bile bakasim geliyor.
Birakin islami degerlerimizi ogrensin kizlarimiz da artik tecavüz edilenlerle taciz edilenlerle karsilasmayalim!!!
Bu akbelediye dusmanliginida bırakın artik!!!
Şu son cümle zaten o kadar doğru ki.Tecavüz kesinlikle kıyafet değil zihin ile alakalı ama suda bir gerçek çocuğun bacağından etkilenebilecek zihniyetsizler de bolca var .. Tecavüz değil belki ama göz tacizinden bir nebze olsa koruyabilir çok açık giyinmemek.. Ama kadınlarımıza açık giyinmemeyi değil sadece erkeklere de ahlaklı olmayı öğretmeli..
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ben zaten bir nebze engelleyebilir dedim .. Deliye çöpte yasayan pislik içinde ki kadina hatta damacana ya hallenen zihniyet değişmeli buda annelerde bitiyor inş düzelir toplum ..Şu son cümle zaten o kadar doğru ki.
Göz tacizine kapalı giyim bile engelleyemez öyle şeyler gördüm ki inan buna inancım kalmadı.hamile halimle bile laf atani bile yaşadım.
O yüzden kadınlar açık giyinirse söyle olur böyle yaparlar demek erkek zihniyetine katkı yapmaktan öteye gitmez.
Kadınlar aynı seninin son cümledende ki gibi düşünüp erkek evlatlarini da öyle yetistirmeli
Valla bu konuda daha fazla yorum yapamıyorum melek. Çünkü ben ne desem laikliği demokrasiyi bilmiyor oluyorum.
Hayır sadece hanefilik anlatılmıyor toplumun çoğu hanifi olduğu için geniş kapsamli haniflik anlatılıyor olabilir ama ayrışan durumlarda açıklamalı olarak anlatılıyor , misal abdesti bozan hallerden bahsederken safiilerin kanama ile abdestinin bozulmadığı anlatılır .. Safilerin bol olduğu doğu da hatta imamlar şafii oluyor ve okullarda şafii konularına daha ağırlık veriliyor..Bol ünlem içeren yorumumdan sonra bir de konuya yorum yapayım.
Din kültürü dersi adı altında öğrencilere zaten 'hanefilik' anlatılıyor. Gerek yokmuş.
sizinle aynı zihniyetteki arkadaşınız karıştırdı .Şu tecavüz konusu kapansın bence ya, hiç alakası yok konuyla...
belediyenin başka vazifesi yokmuymuş.Hayır sadece hanefilik anlatılmıyor toplumun çoğu hanifi olduğu için geniş kapsamli haniflik anlatılıyor olabilir ama ayrışan durumlarda açıklamalı olarak anlatılıyor , misal abdesti bozan hallerden bahsederken safiilerin kanama ile abdestinin bozulmadığı anlatılır .. Safilerin bol olduğu doğu da hatta imamlar şafii oluyor ve okullarda şafii konularına daha ağırlık veriliyor..
Hayır sadece hanefilik anlatılmıyor toplumun çoğu hanifi olduğu için geniş kapsamli haniflik anlatılıyor olabilir ama ayrışan durumlarda açıklamalı olarak anlatılıyor , misal abdesti bozan hallerden bahsederken safiilerin kanama ile abdestinin bozulmadığı anlatılır .. Safilerin bol olduğu doğu da hatta imamlar şafii oluyor ve okullarda şafii konularına daha ağırlık veriliyor..
Konuyu kapatalım dedim sadece, ilk kimin yazdığını görüyorum, yazdığı şeylerin büyük kısmına da katılmıyorumsizinle aynı zihniyetteki arkadaşınız karıştırdı .
Bir şey sorucam değişen kurallar nelerdir?
Neye ban var neye yok?
Yaa ne güzel millet gerçek kimliğini gösteriyordu ban olmayınca :)))Hakarete küfüre falan ban geldi. Din de yasak yine. Ama polemiğe yok.
Polemige yok hakarete vardi en sonBir şey sorucam değişen kurallar nelerdir?
Neye ban var neye yok?
Çoğunluğun inancı neyse o anlatılacak tabi ki. Tabi azınlıklar rahatsız olabilir, rahatsız olan okumaz, çocuğuna da okutmaz, bu kadar basit...
bu insanların alevi propagandası diye Hz.Ali yi öven yazılara bile tahammülü yok.Çocuğumu okulda dağıtılacak ya da sokakta eline tutuşturalacak bu tür yazılardan nasıl koruyabilirim? Siz evde dininizi öğretemiyor musunuz da bunlar hoşunuza gidiyor? Peki din adı altında bir gün sizin de hoşunuza gitmeyen bir yazı verildiğinde çocuğun eline o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?