• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li belediyeden ortaokul öğrencilerine ‘hayat kılavuzu’: Göbek ile diz arasını açmayın

devamınıda okusana
Kitaba göre kadınların ‘mahremi olmayan erkekler‘in yanında örtünmesi gerektiği vurgulanırken, “Bir kadının diğer kadınların yanında yüzme, güneşlenme, kişisel bakım vb. sebeplerle vücudunun göbek ile dizler arasında kalan kısmını açması haramdır. Bu sınırlar arasında kalan bir yer ancak doktor muayenesi gibi zaruret hallerinde bir başkasına gösterilebilir. Bu da hiçbir şekilde gerekli olan kısım ve sürenin ötesine geçmemelidir” denildi.
Tamam işte bu sınırlar arasında kalan bir yer ancak doktor muayenesi gibi zaruret hallerinde bir başkasına gösterilebilir diyo yani doktor bakarken de gerekli kısıma bakacak ve gerekli süreyi aşmayacak diyor. Yani bu islamiyette de böyle zaten. Doktor muayenesi zaruret hali olduğu için gerekli yeri gerekli sürede görebiliyor. Müslümanlar için bu eğitim verilmesi iyi olabilir ama müslüman olmayanlar çocuklarının bunu öğrenmesini istemeyebilir ben o konuda birşey demiyorum.

bu süreyi kim biliyor biri bana söyleyebilirmi. kaç dakika mesela bakabilir doktor. 1 dakikayı geçerni mesela yada saniyemi
Süre dediği gerekli zaman yani muayeneyi bitirme süresi eğer doktor baktı hastalığı da anladıysa tamamdır. Zaten uzun uzun bakarsa sapıktır. :KK48:

Tamam işte bu sınırlar arasında kalan bir yer ancak doktor muayenesi gibi zaruret hallerinde bir başkasına gösterilebilir diyo yani doktor bakarken de gerekli kısıma bakacak ve gerekli süreyi aşmayacak diyor. Yani bu islamiyette de böyle zaten. Doktor muayenesi zaruret hali olduğu için gerekli yeri gerekli sürede görebiliyor. Müslümanlar için bu eğitim verilmesi iyi olabilir ama müslüman olmayanlar çocuklarının bunu öğrenmesini istemeyebilir ben o konuda birşey demiyorum.
herkesin müslümanlığı kendine. belediyeyemi düşmüş bunu dayatmak
süre nedir pekii

şşimdi tessettürlü birine yada takkeli birine içki reklamlı broşür vermek normalse pantalonlu başı açık birine bu broşürü vermek yada o kıza vermek saygısızlıktır bilinçli yapılmıştır.
Yazdığını bi daha oku. "............. normalse, ............ saygısızlık" yazmışsın." ....... normalse, ........ da normaldir" gibi bi cümle olmalıydı. Yani düşük cümle olmuş, anlamadım.

herkesin müslümanlığı kendine. belediyeyemi düşmüş bunu dayatmak
süre nedir pekii
Belediye benim çocuğumu bu konuda eğitse sorun olmaz ama müslüman olmayan biri için olabilir o yüzden bu eğitimi yapmayabilirler ya da eğitim verilirken çocuğa ve ailesine müslüman mısın diye sorabilirlerdi.

ee bunu belirtmeye gerek yok zaten. bunu hepimiz biliyoruz.

Süre konusu da gereksiz ayrıntı diyelim.

Belediye benim çocuğumu bu konuda eğitse sorun olmaz ama müslüman olmayan biri için olabilir o yüzden bu eğitimi yapmayabilirler ya da eğitim verilirken çocuğa ve ailesine müslüman mısın diye sorabilirlerdi.

neden olur biliyormusun. sen demokrasiyi bilmiyorsan olur. belediyenin böyle bir görevi yok. laiklik ne biliyormusun sen. evleneli bayağı değiştin sen bakıyorum.tanıyamıyorum seni.

Ne eğitiminden bahsediyorsun sadece bir broşür. Istemeyen okumayacak bukadar

yoo gayet açık. bir daha oku
Kısaltarak yazıyorum; başörtülü birine içki broşürü vermek normalse, açık bi kıza bu broşürü vermek saygısızlıktır... ? Ya ikisi de normal olmamalı ya da ikisi de normal olmalı bence, sen biri normal biri saygısızlık yazmışsın

Neden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!

Yanlış anlaşılmasın ama orani ac burani ac ondan sonra erkekler öküz gibi bakıyor dersiniz. Neden artti tecavüz taciz neden artti? Kadin giymiş daracik pantolonu altta platform gibekte acik tik tik kirita kirita yürüyor. Erkekleri nasil cezbetmesin Türk kizlari zaten güzel benim bile bakasim geliyor.

Birakin islami degerlerimizi ogrensin kizlarimiz da artik tecavüz edilenlerle taciz edilenlerle karsilasmayalim!!!

Bu akbelediye dusmanliginida bırakın artik!!!

çoğunluk aynı mezhepten diye diğer insanları rencide etmekte hiç bir mahsur görmüyorlar
Ben de o çoğunluğun mezhebindenim ancak okul işlerine,öğrencilere belediye karışamaz.her kurumun görev tanımı bellidir.

Bir ülkenin çoğunluğu müslüman diye böyle bir şey yapılmasına iyi demek mantiksizliktir bana göre.

Örneğin chp li bir belediye de çıkıp tam tersini dese ona da karşı dururum milliegitim hariç diğer kurumlar çocukların üstünden ellerini çeksin.

Kısaltarak yazıyorum; başörtülü birine içki broşürü vermek normalse, açık bi kıza bu broşürü vermek saygısızlıktır... ? Ya ikisi de normal olmamalı ya da ikisi de normal olmalı bence, sen biri normal biri saygısızlık yazmışsın
normal ise demişim. illa aynı şekilde devam etmek durumunda değilim. öküzün altıda buzağı aramaya gerek yok. mesajım gayet anlaşılır

Neden bu kadar sorun yaptınız ki? Hayir neden bu kadar rahatsız ediyor? Yanlış bir sey mi dağıtılmış sonuçta müslüman bir ulkeyiz. Harama uymayin demisler.Her ne kadar Müslümanlığa ait şeyler degistirilmis olsada!!!

Yanlış anlaşılmasın ama orani ac burani ac ondan sonra erkekler öküz gibi bakıyor dersiniz. Neden artti tecavüz taciz neden artti? Kadin giymiş daracik pantolonu altta platform gibekte acik tik tik kirita kirita yürüyor. Erkekleri nasil cezbetmesin Türk kizlari zaten güzel benim bile bakasim geliyor.

Birakin islami degerlerimizi ogrensin kizlarimiz da artik tecavüz edilenlerle taciz edilenlerle karsilasmayalim!!!

Bu akbelediye dusmanliginida bırakın artik!!!
bu ikinci paragrafı tatbik eden başörtülü bayanlar da var.fikriniz nedir bu konuda merak ettim cidden

Back