• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li belediyeden ortaokul öğrencilerine ‘hayat kılavuzu’: Göbek ile diz arasını açmayın

Çocuğumu okulda dağıtılacak ya da sokakta eline tutuşturalacak bu tür yazılardan nasıl koruyabilirim? Siz evde dininizi öğretemiyor musunuz da bunlar hoşunuza gidiyor? Peki din adı altında bir gün sizin de hoşunuza gitmeyen bir yazı verildiğinde çocuğun eline o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
Çocuklarımız sokakta istemediğimiz, onaylamadigimiz bir sürü şeyle karşılaşıyor. Esas olan anne-babanın öğrettiğidir.

Neden acaba inatla anlatilani değilde anlamak istediginizi anliyorsunuz??!!

Biz tecavüz eden hakli mi diyoruz. Etsin mi diyoruz. Hayirrrr!!! Ama kizlarimiz bilinclenmezse gidilen yol yol degil diyorum.

Ne var yani kapatın acmamalisiniz yazan bi broşür verildiyse. Ne yaziyormus bunu mutlaka okuyun ve buna uyun mu. Sanmıyorum. Alkol kullanmayin ya da sigara kullanmayın yazan bir brosurden ne farki var görüşlerinizi merak ediyorum acikcasi?

Ayrica O okypete actigi konulara bakin sadece dusmanlik uzerine!!
allaalla . sanki karşı taraftan açılan konular dostluk üzerine ya..
chpyi övüyorlar hep
. çok bi güldüm buna:)

Son düzenleme:
bu insanların alevi propagandası diye Hz.Ali yi öven yazılara bile tahammülü yok.
her zaman derim.kendi fikirleri ise sözkonusu demokrattırlar ama karşı isen yandın.
çoğunluk ne ise o olur diyen bile var aralarında.
dayatmacı bunlar

Evet hepsinin de sokakta karşılaştığı bir msyonere laf sokma hikayesi vardı. Elime incil tutuşturdu içinde para vardı efsanesi :)

Çocuğumu okulda dağıtılacak ya da sokakta eline tutuşturalacak bu tür yazılardan nasıl koruyabilirim? Siz evde dininizi öğretemiyor musunuz da bunlar hoşunuza gidiyor? Peki din adı altında bir gün sizin de hoşunuza gitmeyen bir yazı verildiğinde çocuğun eline o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
aman ne olacak senin çocuğun istemediğin broşürleri alıp etkilenebilir.
önemli olan onların istediği broşurler dağıtılsın. başkalarının çocuğunun etkilenmesi onlar için çokta tın. ama onlara yapılsa olay çıkarırlar

Yahu ben tartışma çıkarmak için değil, iyi niyetle, yanlış yazmışsın galiba diyorum; olabilir hızlı yazıyorsun belki yanlış olmuştur. Ama yok, düşüncemiz farklı ya; fermuarin açık kalmış bile diyemem sana :)
deme sakın. zaten açık kalmaz:)

ateizmle ilgili broşür dağıtılsa kıyameti kopartır bunlar.
sanki herkes din odaklı yaşamak zorundaymış gibi bir de üste çıkmaya çalışıyorlar.
ben seküler yaşamı tercih ediyorum belki.
mecbur muyum sizlere katlanmaya .Ne hakkınız var broşürlerle oranızı buranızı kapatın demeye.

Çoğunluğun inancı neyse o anlatılacak tabi ki. Tabi azınlıklar rahatsız olabilir, rahatsız olan okumaz, çocuğuna da okutmaz, bu kadar basit...

Aa iyi o zaman avrupada baska ülkelerdede belediyeler, hükümetler hiristiyanlik üzerine birsey dagitsanlar okullarda ve o brosürlerde sanki müslümanlar ahlaksizmis gibi yapsinlar. Ne iyi olur dimi? Neticede onlardada cogunlugun dini hiristiyanlik, hatta ateistlik..

:KK14:

Çünkü biz tecavüzün giyim kuşam ile ilgisi olmadığını bilecek kadar mantıklı insanlarız.turşu,perhiz ve lahanalı cevap olmamış çünkü açık giyinmek=tecavüz sebebi değil.

Bdv de son 3 gündür taciz konuları açılmış bir bak bakalim insanlar neden bunu yaşıyormus?
özgecan üstünde kocaman montla,tecavüze uğradı öldüruldü. açık ta giyinmemişti.

Son düzenleme:
Evet!!! Kızlarımız islami değerlerimizi öğrenirlerse tecavuze ugramazlar artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Tecavuzde bası ceken ülkeler afganistan pakistan suudi arabistan suriye falan ama olsunnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
en iyi bizimkiler öğrenir!!!!!!!!!!!!!!!!1
evett!!! yesssss!!!!!!!
bak sen şimdi. :))

ateizmle ilgili broşür dağıtılsa kıyameti kopartır bunlar.
sanki herkes din odaklı yaşamak zorundaymış gibi bir de üste çıkmaya çalışıyorlar.
ben seküler yaşamı tercih ediyorum belki.
mecbur muyum sizlere katlanmaya .Ne hakkınız var broşürlerle oranızı buranızı kapatın demeye.
ateizmle alakalı broşur . orada linç edilir onu yapan..

Ya birak dans, ayni belediye "basinizi acin" diye bir brosür dagitsa, hatta o bile degil Aleviligi anlatsaydi. Neler, neler derlerdi. Hele bir chp'li belediye olsa, tam olur. Adi din düsmanligi olurdu. Ama sirf istedigi seyler icinde yazili diye, adi "cogunlugun dini" oldu.

Ya birak dans, ayni belediye "basinizi acin" diye bir brosür dagitsa, hatta o bile degil Aleviligi anlatsaydi. Neler, neler derlerdi. Hele bir chp'li belediye olsa, tam olur. Adi din düsmanligi olurdu. Ama sirf istedigi seyler icinde yazili diye, adi "cogunlugun dini" oldu.
bunlar kendine demokrat kendine müslüman .
farklılıklara asla ve asla tahammülleri yok

Çocuklarımız sokakta istemediğimiz, onaylamadigimiz bir sürü şeyle karşılaşıyor. Esas olan anne-babanın öğrettiğidir.

sokakta her türlü kötülük var evet. Ama ben okuldan bahsediyorum. Onun en güvendiği liman olması gereken yer. Onun hayatına yön verecek kurumda belediye eliyle müdürünün öğretmenlerinin onayıyla hrıstiyanlık propagandası yapılsa nasıl karşılardınız? Ben okulda herhangi bir dini diğerinden üstün gösteren her türlü tavırdan kaçınılması gerektiği kanısındayım zaten. Ancak bu yazı daha da kötü, annesi yaz tatilinde bikini giyen bir çocukta travma yaratır.

Hanefilik, Alevilik, Ateizm, baş örtüsü, göbekle diz kapağı arası, belediye, hayat kılavuzu:confused:

Küllüm dini bir konu, dini konu söz konusuysa tartışmalar kaçınılmaz demektir.

A partinin belediyesi B partinin belediyesi fark etmez, belediyelerin görevi bir dinin mezhebine ait hayat kılavuzu adı altında birtakım broşür, dergi, kitaplar dağıtmak değildir.

Belediye okul çocuklarını önemsiyorsa okul etrafında zabıtalar görevlendirsin, sağlıksız yiyecek içecekleri denetlemek için, okullara yakın yerlere üst geçitler yapsın, ki yavrucuklar karşıya geçerken trafik terörüne kurban gitmesin, fakir aile çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılasın.

Belediyeler, Valiler, Kaymakamlar, Muhtarlar, Başbakan, Cumhurbaşkanı Din ve Vicdan özgürlüğünün teminatı olmalıdır.

Ateist, Alevi, Caferi, Sünni, Hıristiyan, Yahudi, o, bu fark etmez, söz konusu din ise çoğunluk diye birşey yoktur, halk vardır.
Çoğunluğun dini neyse o derseniz ortada din ve vicdan özgürlüğü diye birşey kalmaz.

Lafı pek uzattım ama defalarca da dedim, konu dinse sitede konuşulması yasak.

Back