bu bir belediye. onamı düşmüş kızların giyim kuŞamı. diyanet olsa tamam diyelim.Doğru şeyler yazıyor. Ne böyle çok absürd şeyler yazılmışçasına haber yapmışlar anlamadım.
Yapilan doğru yanlış ona yorum yapmayacağım ama demissiniz ki hanifilikten bahsetmiş merak ediyorum hanifilikte kadının kadına göbek diz kapağı haramken diğer mezhepler de helal mi ? Yada karşı cinsin kıyafeti hanifilikte haram diğer mezhepler de helal mi ? Bunlar mezhep değil genel kavramlar ..bu nedir ya bu nasıl bir saçmalıktır!! doğru şeyler mi yazıyor.. ne diyor bu insanlar !! nereye gidiyoruz!! hangi belediyenin haddine düşmüş böyle bir sey.. hangi din kültürü öğretmenine düşmüş hatta!! adı üstünde din kültürü dersin adı.. müslümanlık değil üstelik bu müslümanlık deyip de geçilecek bir sey de değil 'hanifilik'ten bahsedilmiş açıkça. din ile ilgili şeyler öğretmek istiyorsanız din'in tanımını yapmaktan bahsedin. din de hangi din? birilerinin mensubu olduğu dini öğretemez sistem!!! açın gözünüzü biraz bu doğrudur diyenler.
Yapilan doğru yanlış ona yorum yapmayacağım ama demissiniz ki hanifilikten bahsetmiş merak ediyorum hanifilikte kadının kadına göbek diz kapağı haramken diğer mezhepler de helal mi ? Yada karşı cinsin kıyafeti hanifilikte haram diğer mezhepler de helal mi ? Bunlar mezhep değil genel kavramlar ..
Tamam o kısmı okudum ama ahlak kavramında mezhep farkı yok ben onun için yazdım size .. Deseniz ki neden hanifi mezhebi diye adlandırılmış tamam haklısnız ama ahlak kavramını öğretirken zaten mezhep farkı yok ..siz haberin tamamını okudunuz mu bakın orada“Bu eser öğrenilmesi farz-ı ayn olan temel dini bilgileri sunan, Hanefi mezhebine göre hazırlanmış bir ‘günlük hayat’ kılavuzudur” ifadelerine yer verilmiş. ben oradaki yoruma bakıp bu hanefi mezhebinin demedim açıkça belirtilmiş diye bunu söyledim sizde eleştirirken okursanız önce iyi olur :)
ahlak? birilerine haram günah yasak diye ben hiç ahlak tanımı okumadım.. bu insanların da ahlak hakkında fikri oldğunu düşünmüyorum. şu mezhebi yazmışlar bu yok değil mesele ki zaten hiçbirine göre de olmamalı.. herhangi bi mezhebın olamaz ahlak bunu dıyorsanız orada hemfikiriz ama benim bahsettiğim ayrı bir şey..'genelkavram' olsun sizin tabirinizle .. bu 'genel kavramlar' sizce bi ahlak tanımı yapıyor mu? sorunda burda zaten..Tamam o kısmı okudum ama ahlak kavramında mezhep farkı yok ben onun için yazdım size .. Deseniz ki neden hanifi mezhebi diye adlandırılmış tamam haklısnız ama ahlak kavramını öğretirken zaten mezhep farkı yok ..
bende. bunun süresi varmış. kim koyuyor o süreyi. belini aç 4 sn sonra kapamı . o ara teşhis konsun. yoksa kapa. bu nedir yaBen doktora dahi kismina takıldım. Bu kısım canlar yakmasa bari
Son hamileligimde erkek kadin dogumcuya gittim ben hepten ahlaksizim heraldebende. bunun süresi varmış. kim koyuyor o süreyi. belini aç 4 sn sonra kapamı . o ara teşhis konsun. yoksa kapa. bu nedir ya
ooo. bittin sen. ahlak yerlerde..Son hamileligimde erkek kadin dogumcuya gittim ben hepten ahlaksizim heralde
Din bütünü ile ahlak kurallarını elbetteki kapsayamaz .. Misal ateist olup çok da ahlaklı insan olanlar var yada dindar olduğunu beyan edip ahlaksızlık da tez sunabilecek insanlarda yok değil .. Benim esasında takıldıgım nokta siz hanifilikden bahsedilmiş tarzı yazınca konu içerisinde geçen bilgilerin de hanifilik değil bütün mezhepler için geçerli olduğundan yazma gereği duydum ..ahlak? birilerine haram günah yasak diye ben hiç ahlak tanımı okumadım.. bu insanların da ahlak hakkında fikri oldğunu düşünmüyorum. şu mezhebi yazmışlar bu yok değil mesele ki zaten hiçbirine göre de olmamalı.. herhangi bi mezhebın olamaz ahlak bunu dıyorsanız orada hemfikiriz ama benim bahsettiğim ayrı bir şey..'genelkavram' olsun sizin tabirinizle .. bu 'genel kavramlar' sizce bi ahlak tanımı yapıyor mu? sorunda burda zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?