"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

abba çok sağol :1hug:
benim de öyle oluyor bazen ya...
barış mançonun ölümünden 1 hafta önce içimden geçmişti, barış manço ölse herkes ne kadar üzülür falan diye...
1 hafta sonra haberini almıştık...
şoklar geçirmiştim kendi kendime mafoldumben

oww.. üzüldüm bu duruma :KK43:(

bazen gelıyorlar demek bize ;-)
haber verıyorlar arada ,ya dusunce olarak yada dilimize geliveriyor böyle seyler ama biz anlam veremıyoruz işte a.s
6.hıs mi denıyor buna bılmıyorum.. :kahve:
benim hislerim okadar kuvvetli dğildir bana göre ama baskasına gorede şom ağızlıyımdır :roflol: :roflol:

aklıma geldi, bigunde araba kullanıcam alıstırma yapmak için ama hiç canım ıstemıyor.. yani zorla oturmakta olmaz diyorum kendı kendıme.. yaa dedım arabanın kontagı cevrılsede hiç calısmasa keske (bunu sesli dusunmusum :mymeka: )
dedım gibi oldu arabayı kımse çalıştıramadı :roflol: :roflol: o gunden bugunede mimlendim bu olaydan sonra,ŞOM ağızlı (felaket tellalcısı olarak) :kızgın::kızgın:

bazen böyle densizlik gibi oluyor ama
bazen de komik geliyo işte kaydirigubbakcemile3
arabayı çalıştıramamak iyiymiş ama yolda kalmadınız inşallah kaydirigubbakcemile3

sorma canım bu olaydan sonra eşim korktu benden :roflol: dıyor senın doga ustu guclerın var :):)
dıom sacmalama madem var benım nie haberım yok :roflol: :roflol: dedim bılmıyomus gibi konusuyosun ,korkarım ben oyle seylerden amannn uzak dursunlar derim dedım.. yookk anacım adım çıkmıs dokuza ınmez sekizee :kızgın::kızgın:
maalesefkı yoldaydık o sırada nerdeyse çekıcıyı cagırcaktık :roflol: :roflol: aşkımın sabrına birkez daha hayran kaldım ,bana karsı :roflol: :roflol:

valla bravo :roflol:
iyi adam başlamamış
bre şom ağızlı, madem istemezsin niye adam gibi söylemezsin diye kaydirigubbakcemile3

nerde bu topiğin sahibiiiilaelaelaelaelae

ya bu topikleri açıp açıp sokağa atıyosunuzzzz :eek:lmaz:
nerde bu devlet nerde bu milletttsengözlerimebaksanab

valla bravo :roflol:
iyi adam başlamamış
bre şom ağızlı, madem istemezsin niye adam gibi söylemezsin diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabırları çekti bir bir gördüm gözumlee delikafadulden:roflol:

Tırsıklar sizi.... kimse itiraf edememiş kara muratın kendisi olduğunu peehhhhhh...
Sizin ipinizlen kuyuya inilmes be.. kopar la yarıyolda... seeaaaaaa....

yaw mona yaw... valla çok yoruldum ben ...
daha bu sabah dedim pizza kutuları gecikirse müşteri beni pizza yapıp yollıcak diye az önce haber geldi pizza kutuları yetişmiyormuş...

kara murat kimdir bilemeyeceğim ama karışık pizza kim diye sorarsan o ben olacağım...
-tatlicadiarzu-

yaw mona yaw... valla çok yoruldum ben ...
daha bu sabah dedim pizza kutuları gecikirse müşteri beni pizza yapıp yollıcak diye az önce haber geldi pizza kutuları yetişmiyormuş...

kara murat kimdir bilemeyeceğim ama karışık pizza kim diye sorarsan o ben olacağım...
-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:

uuy çok güldüm
pizzam benim cokacimcoook yerim seni cokacimcoook

topik sahibine not gönderdik hala ortalarda yok
bizim kızlarda yok
nerdesiniz iyiki bi netteyiz gündüz vakti
cenebaz ; böcükkk ; bide benim evkuşu avukatım vardı biyerlerde fibritçik
ajanımla zaten hiç buluşamıyoruzzz:sinifsinif:
aaa ebruş;fırtınam onlar yok zatee
ayyy neyse zayıflama topiğine toslayım da zaman geçsin
ya okuyup zayıflanabilse keşkem bu nasa bunu bulsun varya ordaki herkese dondurma alıcımmmkaydirigubbakcemile3

yaaa topiğe sahipsizlikten tur bindirmiş diğer konular
bi konu açıyosun sahipsiz bırakma kardeşim
bu ne ciddiyetsizlik bu ne aymazlık konuşturmayın beni bakem
monapisaaaaaaaaa hanım kardeşim sesim geliyomuuuuu

Hee geliyo cırtlatıp durma sesini.
Napim kızım halala... kendi kendime mi sohbet edeyim.
Kara bahtım kör talihim.

Hee geliyo cırtlatıp durma sesini.
Napim kızım halala... kendi kendime mi sohbet edeyim.
Kara bahtım kör talihim.

:roflol: :roflol: :roflol:

monam sabah sabah güldürdün beni yine Şeniz
kimlik değiştir bi mona ol, sonra mintmiş gibi cevap ver, sonra çenebaz ol
diyaloglar oluştur, topiğin popularitesi kesin artar, millet naptığını anlamaya çalışmak için gelir :roflol:

ıç sesimle konuşayım o zaman, içimin sesi epeydir dışıma çıkmamıştı.
Hade bakalım.

ıç ses:
ıçimden bi ses diyo ki........bi dakka be, konuşan zaten iç ses değil mi?
ıçimdeki sesin de mi içinde bi ses var yani?
Ehahaha sesimin karekökü varmış bunu da öğrenmiş oldum.

X