"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

şakkıdışakkıdı vayyy monapisa'nın açtığı topikte reytingler dibe vurmuş bi el atam bariiii:eek:
:gitme:aklıma gelen başıma geldi canım ailemin sezon finalini izlemeyim ağlarım dedim
ve de ağladım bi güzellll ( böcüşe not 2 dk sürdü ;artçı felanda olmadı hamdolsunn:kedi:)
budur yani
kızlar şu topiği canlandırın ya bu nedirrrr

benimde dün burnum kaşındı yanımdakine dedim kesin kavga etcemmm.. dememe kalmadı zırrr telefon kaydirigubbakcemile3

sonraa tabbiii :mymeka:

günaydın bacılar...

dün ben azcık fazla süslenmişim... ayağımda ince şeritli babetler ; kulağımda kocuman küpeler... sabah da dedim keşkem bu kadar süslenmesem die...

sonra 1 saat sonra kendimi 2 banka arasında zorlu bir yolda sıcağın alnında ayağıma taşlar batarken buldum... tabii bir an önce işimi halledeyim diye hızlı hızlı yürüdükçe kulağımdaki koca küpeler de hızlıca salınım yapıp kulağımı acıttı ... işte o an dedim ne gerek var bu kadar takıp takıştırmaya canımmm... tabi akşam eve bi gittim kulaklar ve ayaklar kıpkırmızı :)

bugün de gayet paçoz sayılırım... sadece bileğimde şıngır bilezikler var ; onlardan zarar gelmez sanırsam -tatlicadiarzu-

sendedemi var umudum başka topikte birinde daha vardı
geçmiş olsun
böcükümün dediği gibi ilaç sür hemen

O kadar işim var ki geyik yapmayı bırak, kafamda geyik düşünceler bile oluşturamıyorum...
Geyik neye benziyodu onu bile hatırlayamıyorum... mafoldumben çok bedbahtım..

O kadar işim var ki geyik yapmayı bırak, kafamda geyik düşünceler bile oluşturamıyorum...

yaw ağlamayın şöyle yaaa benim de ağlayasım geliyor öle içli içli...
aman kıyamam monacım neden bedbahtsın ; hangi zalimler üzdü seni...

söle de akıllarını başlarına getirelim laelaelaelaelae

amanın kıyamam canım yaa... sarımsak sür ... bir de zovirax var onu kullan... :teselli:
tşk ederim eve gidince sarımsak sürerim

sendedemi var umudum başka topikte birinde daha vardı
geçmiş olsun
böcükümün dediği gibi ilaç sür hemen
evet bendede var hemde iğrenç görünüyor küçük küçük sivil hallinde ben önemsemediydim ama önemliymiş öpmeyin diyo kimseyi gerçer diyo

hayrola mona kim üzdü seni

günaydın şom ağızlılarım opuyorumnanaktan
umudum geçmiş olsun canım...
monam kolay gelsin...
tez vakitte işlerden kurtuluna inşallah :Saruboceq:
böcüşüm o dediğinden bana hep oluyo :bbo: süsleniyorum, sonra süslendiğime süsleniceğime pişman oluyorum :tomato:
ama üstünden geçince de iyi ki süslenmişim diyorum her çilesine rağmen zemuszemus

günaydın şom ağızlılarım opuyorumnanaktan
umudum geçmiş olsun canım...
monam kolay gelsin...
tez vakitte işlerden kurtuluna inşallah :Saruboceq:
böcüşüm o dediğinden bana hep oluyo :bbo: süsleniyorum, sonra süslendiğime süsleniceğime pişman oluyorum :tomato:
ama üstünden geçince de iyi ki süslenmişim diyorum her çilesine rağmen zemuszemus

günaydın kuşum... opuyorumnanaktan

nasıldı dünkü buluşma ?

günaydın kızlar çenem kimle buluştun sen bakim
sağol küçük böcük dediğini yaptım sarımsak kuruttu hem kaşınmıyordu çok sağol

böcüşüm çok güzeldi, resim koyayımmı :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
aman canım benden bıkanlar bana bakmasın, ablamıza baksın kaydirigubbakcemile3
konu açıyorum :eek:
çok güzel vakit geçirdik ya, bi baktım saat 11 olmuş, nasıl oldu anlamadım valla :lepi:

böcüşüm çok güzeldi, resim koyayımmı :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
aman canım benden bıkanlar bana bakmasın, ablamıza baksın kaydirigubbakcemile3
konu açıyorum :eek:
çok güzel vakit geçirdik ya, bi baktım saat 11 olmuş, nasıl oldu anlamadım valla :lepi:

ben de bakındım şöyle foto yok ; topik yok ...
yoksa dedim buluşamadılar mı kaydirigubbakcemile3

koy bakalım resimleri ; kimse bakmasa ben bakarım kuzum sana... opuyorumnanaktan

çenebaz ,burda gördüm bende baktım hemen resımlerınıze çok tatlı çıkmıssınız ikinizde a.s. a.s.

bide eşim şom agızın yanında ''felaket tellalcısı'' der bana :mymeka::roflol:
kötü dusunceler önce aklımdan gecıyor sonrada gerceklesıyor suclu muamelesi görüyorum bu yuzden :KK43:( şuan aklıma gelmıyor ama gelınce yazacagım buraya a.s

X