"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

teşhisimiz nazar mı tıbba göre :uhm:
eve gidip bi temiz yatsam dinlensem yarın fittiri fittiri gezebilir miiym sevgili larisa delikafadulden
mintim ya, çok sıkıldım bulanık görmekten mafoldumben

ewet ewet işte bu banada çok olur fakat aklıma örnek gelmio söz bi dahakine yazacağımvereliniortak

Ulen bi gün kaytaralım dedik ardımdan ettiğiniz laflar burdan istanbula yol olmuş.
Kırırım hulen ben bu topiği.
Emme aklıma da gelmedi deel hane.. bunlar meydanı boş bulur dediydim...

yaw benim de aklıma gelen başıma geldi olayı aklıma gelmişti dün...
hemen dedim gidip topiğe yazıım ama unuttum...

neydi yaw benim aklıma gelip başıma gelen sonra tekrar aklıma gelen kafamçokkarıştı

hah abone oldum konuya ... ben de burdayım gayriii...

aha bişi geldi hemen yazııım ;

cts gece kankamla bara gittik...özlemişiz yaw dans ettik oohhh bol bol daıttık...sonra ben 3. biramı da istedim ama isterken acaba istemesem mi dedim... içemem içersem de iyi olmaz diye düşündüm ... neyse istedim ben ama hadi kapatıyoruz dediler az içtim... keşkem içmeseymişim çarpıldım yaw pazar sabah ... midem bulandı ; başım ağrıdı... formdan düşmüşüz onu anladık kankamla...

keşkem istemeseymişim... :) oldu demi ; başardım demi-tatlicadiarzu-

Günaydıınn böcüklerin enn güççüğüüü...
Böcük olmayanlara da günaydın elbet a.s.

hah abone oldum konuya ... ben de burdayım gayriii...

aha bişi geldi hemen yazııım ;

cts gece kankamla bara gittik...özlemişiz yaw dans ettik oohhh bol bol daıttık...sonra ben 3. biramı da istedim ama isterken acaba istemesem mi dedim... içemem içersem de iyi olmaz diye düşündüm ... neyse istedim ben ama hadi kapatıyoruz dediler az içtim... keşkem içmeseymişim çarpıldım yaw pazar sabah ... midem bulandı ; başım ağrıdı... formdan düşmüşüz onu anladık kankamla...

keşkem istemeseymişim... :) oldu demi ; başardım demi-tatlicadiarzu-

Başardın evet evet evet alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis budur işte... kaydirigubbakcemile3

abone oldum yaw bu konuya da ... böleliklen aklıma bişi gelse ama başıma gelmese de yazıcam ;rahat bırakmıcam sizi :)))

evet geldi hemde en korktuğum şey geldi.hep kaynanayla beraber oturanları duyunca üzülürdüm,kızardım.hep korkardımki benmde başıma gelcek diye.sonra aradan biraz geçti sevgilim daha nişanlanmadan böle bişey düşündüğünü söylemişti.durumumuz biraz düzelenen kadar oturalım sonra ayrılırız dedi bana.ama kabul etmedim.etmediğim içinde hala bekliyoruz kavuşamıyrz...hala korkuyrm ama yine böyle bişey istiyecek diye benden.hayattaki en büyük korkum diyebilirim...

ooy benim öngörülü pıstıklarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
böcüşüm aklına bişey gelmese de gel ya geyik olsun bize :lepi:
ben bu kız kadar başlığa sadık bi kız görmedim kaydirigubbakcemile3
sea sea inşallah aklına gelen başına gelmez canım a.s.

böcüşüm aklına bişey gelmese de gel ya geyik olsun bize :lepi:
ben bu kız kadar başlığa sadık bi kız görmedim kaydirigubbakcemile3

Evet ya... sahıbısı bilem ilgilenmiyo :roflol: hulen Allah herkeşlere bööle eleman nasip eylesin yalebbiimmmmm :roflol: :roflol:

evet geldi hemde en korktuğum şey geldi.hep kaynanayla beraber oturanları duyunca üzülürdüm,kızardım.hep korkardımki benmde başıma gelcek diye.sonra aradan biraz geçti sevgilim daha nişanlanmadan böle bişey düşündüğünü söylemişti.durumumuz biraz düzelenen kadar oturalım sonra ayrılırız dedi bana.ama kabul etmedim.etmediğim içinde hala bekliyoruz kavuşamıyrz...hala korkuyrm ama yine böyle bişey istiyecek diye benden.hayattaki en büyük korkum diyebilirim...

Ammmaan diyim ... hatta ammmmann ammmmaaaannnn diyim...
Diyim mi daha?

yaw konu dışına çıkmışken madem bişi sorucam...
benim kardeş köpeğiyle tatile çıkmak istio ama acaba pansiyonlar kabul eder mi ?

sonra demeyelim etmezler diye aklımıza geldiydi de başımıza geldi aha güneşin alnında kalıverdik ortada diyeee... :)

Valla edenler var etmeyenler var sormak lazım gittiği yere.
Otellerin bi kısmı hayvan kabul ediyor ama pansiyonu bilemiyorum.
Hiç duymadım.

de cnm de istediğin kadar de:1no2: bende aynen böleyim zaten amman deniz diyorum sakıııın yapma,oyuna gelme amaaan haaa:nazar:

Boşver bacım... geç olsun güç olmasın... saygılar eksilmesin.
Sonra buraya gelip aklıma da geldiydi diye yazmana gerek kalmasınnnn...
Varsın aklına gelip başına gelen, şemsiye almadan dışarı çıktığında tepene yağmur yağması olsun tek...

iyi geceler hanımlar a.s.
benımde boyle çok olur genelde hatta eşim bana bu konuda ''ŞOM AĞIZLI'' der :eek:klava: :roflol: :roflol:

bi gu kahvemı yapmısım oturuyorm salonda en bas koseye gectım höpürdeterek içiyorum..
o an aklımdan nedensiz yere soyle bisey gectı '' fincanın kulpu elımde kalsa,fincan halıya dusup kahvede halıya dokulse..'' aradan 2sanıye gecmedi.. ve aklımdakı gerceklestı ben şokk.. napcamı bılemedim.. annem öldürcek beni.. kahveyı nası çıkarcam halıdan annem eve gelene kadar die dusunmeye koyulmustum :roflol: :roflol:

günaydın şom ağızlılarım opuyorumnanaktan
günaydın kasımpaşa psajında sesi büzüşesicelerim opuyorumnanaktan

abba bari aklından güzel şeyler geçir kaydirigubbakcemile3
mesela bi bakmışım şimdi eşim elinde çiçekle gelmiş gibi yerimseniben

selam a.s.
iyi şeyler gecirsem gerceklesmıyor yaf.. :dilcikar::dilcikar:
ancak kötüler gerceklşiyorr,garezi var bana garezi bu şeyin..-tatlicadiarzu- şey işte yerne koyacak kelime bulamadım da :roflol: :roflol:

X