Aklıma düştü bir kere...?

Konunuz ve icerigi itici geldi bana.

Ayni boydayiz ve bu boyda birinin bacak boyu ne kadar uzun olabilir diye dusunuyorum. Guzelliginizi anlatmak icin basvurdugunuz bu mubalaga sizi oldukca komik duruma dusurmus.

Madem bu kadar guzelsiniz, bu telas niye? Iliskiniz kotu bitti de hirs mi yaptiniz? Yokluk bu kadar mi sasirtti sizi?

Bu konunuz ve uslubunuz yorumlariniza dayanarak kafamda olusturdugum profili yerle bir etti.

Nişanlı biri neden sizden hoşlansın? Uzun bacaklı olmak bence gayet sıradan bir özellik. Kaldı ki jenner ailesi mesela bana çok güzel ve çekici gelmez. Ben hadid kızlarını beğeniyorum daha çok. Yani karşınızdaki her erkek için ortalamanın üstünde güzelliğe sahip değilsiniz. Kendi güzellik kriterlerinize göre oylesiniz.

Ha ben olsam büyük bir arayışta olan kadin/erkekten etkilenmem. Bir yerde karşılaşır görür beğenir ilk adımı atarsin tamam, ama o tarz uygulamalarının geneli yatak arkadaşı arama üstüne. Erkeklerin büyük çoğunluğu da o amaçla kullanıyor.

AbsolutPromise öncelikle ne yalan söyleyeyim konuna ben de şaşırdım ama exinle ayrılık sürecinde ne kadar yıprandığını biliyorum. O yüzden bir anlık boşlukla şu an böyle düşündüğünü zannediyorum.
Bence asistanın hala nişanlı olup olmadığını öğrenebileceğin başka bir yol bulmayı dene olmaz mı? Yani daha önce sana nişanlı olmasına rağmen gülümseyen adam mesajına düşebilir sen de bu boşlukta ona düşebilirsin. Yıpranırsın yok yere.
Bu arada bu kkda neden kendi güzelliğini farkında olan kadınlara hep bir laf sokma çabası var anlamıyorum. Kadın kendini beğeniyor, özgüveni var illa mütevazilikten ölmesi mi gerek?
Ben fotoğrafını gördüm daha önce cidden çok hoş bir kız, kriterlerinin hepsini de hak ediyor :)

Ahhaa Türk kadini kiskancliktan catladi

Aynen aynen ayneeeeeeennnnnnn

Reactions: 000
Anladım. Ben kocamla okc adlı sitede tanıştım. Sevişmek dışında hiç bir görüşme sebebim yoktu hatta. Şimdi evliyiz, üç kişilik minik bir aileyiz.
Sevişmek isteyen kızlarla evlenirler, evlenmek isteyen kızlarla sevişirler dünyanın düzeni

Başka bir ortak arkadaş arayacağım sordurmak için, benim arkadaş bilmiyor çünkü.
Teşekkür ederim yorumun için de :) o senin güzelliğin.
Seçici olmak suçmuş onu gördüm burada, keşke herkes seçici olabilseydi...

Elde ayrıldıklarına dair elle tutulur bir veri yokken nişanlı olduğu bilinen birine yazmak hiiiç mantıklı değil. Niyetiniz nedir bilmiyorum, gerçekten sadece yoklamak derdinde misiniz yoksa gerekirse ayartıp ayırmak peşinde misiniz kalbinizi bilemeyiz ama eğer sadece yoklamaksa amaç şu durumda hiç mantıklı değil ve kendinizi çok kötü bir konuma düşüreceksiniz yapmayın. İlişki içinde olduğu bilinen birine yazmak çok düşük bir hareket ve iletişim halinde değilseniz normalde amacınız direkt anlaşılır. Çok iyi düşünün derim.

atıyorum :)

yahu benim mesajımla aklı karışacak adam evlenmesin bir zahmet. Bu kadar mı güvensiz herkes ilişkisine
Eveeeet insanlar aslında bitmiş ölü ilişkileri sürdürüyorlar çünkü konfor alanı ve yalnızlık korkusu. Partneri de biliyor aslında ilişkinin bittiğini ama 3.kişiyi suçlamak daha kolay.

Seçici olmak suç değil de konu bana da çok itici geldi ya. Ama böyle yazınca çirkin olup konu sahibini kıskanıyor oluyorum nedense. Yani yangın var gibi hani salgın da aşı arar gibi erkek aramak değişik geldi. Diğer ilişki yeni bitmiş bir dur soluklan bacaklara bakıp bakıp lan ben niye boştayım mı diyorsunuz? seçiciliğe asla karşı değilim ama erkeklerin kadınların mal gibi eşya gibi görülmesine karşıyım.

Diyelim ki mesaj çektiniz adam da ben nişanlıyım dedi tersledi yahut kibar bir dille reddetti, mesajı nişanlısı gördü ya da kendisi ona söyledi, durumu ortak arkadaşlarınıza anlattılar. O ona söyledi bu buna. Sonra hakkınızda ya nişanlı olduğunu bildiği halde çocuğu yokladı diyenler elbet olacak. Siz kendinize bunu uygun görüyorsanız yazın tabi ki. Neticede her ihtimali düşünmek gerekli. Ayrıca “Bakımlı, genel kültür seviyesi yüksek, aşırı yakışıklı, sohbeti hoş ve eğlenceli ama aynı zamanda olgun” bu kriterlere sahip tanıdığım erkeklerin hepsi ya pilottu ya da doktor. Pilotlar da genelde askeri pilot. Bence bu çevrelere bakın. Eskiden tanıştığınız hele ki hayatında biri olup olmadığını bilmediğiniz biriyle vakit kaybetmeye değmez.

Sizden normal bir yorum beklemiyordum zaten, teşekkürler

Aradın mı arkadaşı? Merak ettim, ayrılmışlarsa ne yapacaksın?

Doktor da pilot da istemiyorum ben :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…