- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Ahhaa Türk kadini kiskancliktan catladiBen neden insanların böyle yorum yaptığını anlamadım açıkçası,yok ayartacaksın bilmem ne,arkadaşlar kimsenin alnında yazmıyor yalnız mı değil mi,doğal olarak iletişim kurup anlayacaksınız.Normal 2 medeni insan gibi hal hatır sorulur,nişanlılık nasıl gidiyor diye araya sıkıştırılır verdiği cevaptan anlaşılır zaten.Nişanlıysa konu sahibi de yoluna devam eder,çok fazla mı film izliyorsunuz anlamadım,böyle bir soru duydu diye de aklı karışan adamın ben kafasına edeyim,nişanlısına yazık.
Aynen aynen ayneeeeeeennnnnnnBu düşünce yapısıyla sağlıklı karar veremezsiniz. Çevremden gördüğümü söyleyeyim. Bu kadar kendini üstte konumlandıranlar ortalama birini bile bulamıyorlar. Cünkü hep karşı tarafı davranışsal iterler. Bizim insanımız duygusaldır. Biri sizi duygusal ve davranışsal iterse uzaklaşırsınız. Bir insan, statüden çok birinin ona nasıl hissettirdiğine bakar. Yoksa eler
Sevişmek isteyen kızlarla evlenirler, evlenmek isteyen kızlarla sevişirler dünyanın düzeniAnladım. Ben kocamla okc adlı sitede tanıştım. Sevişmek dışında hiç bir görüşme sebebim yoktu hatta. Şimdi evliyiz, üç kişilik minik bir aileyiz.
Başka bir ortak arkadaş arayacağım sordurmak için, benim arkadaş bilmiyor çünkü.AbsolutPromise öncelikle ne yalan söyleyeyim konuna ben de şaşırdım ama exinle ayrılık sürecinde ne kadar yıprandığını biliyorum. O yüzden bir anlık boşlukla şu an böyle düşündüğünü zannediyorum.
Bence asistanın hala nişanlı olup olmadığını öğrenebileceğin başka bir yol bulmayı dene olmaz mı? Yani daha önce sana nişanlı olmasına rağmen gülümseyen adam mesajına düşebilir sen de bu boşlukta ona düşebilirsin. Yıpranırsın yok yere.
Bu arada bu kkda neden kendi güzelliğini farkında olan kadınlara hep bir laf sokma çabası var anlamıyorum. Kadın kendini beğeniyor, özgüveni var illa mütevazilikten ölmesi mi gerek?
Ben fotoğrafını gördüm daha önce cidden çok hoş bir kız, kriterlerinin hepsini de hak ediyor :)
Eveeeet insanlar aslında bitmiş ölü ilişkileri sürdürüyorlar çünkü konfor alanı ve yalnızlık korkusu. Partneri de biliyor aslında ilişkinin bittiğini ama 3.kişiyi suçlamak daha kolay.atıyorum :)
yahu benim mesajımla aklı karışacak adam evlenmesin bir zahmet. Bu kadar mı güvensiz herkes ilişkisine
Sevişmek isteyen kızlarla evlenirler, evlenmek isteyen kızlarla sevişirler dünyanın düzeni
Bırakın siz birini aramayı,sizi bulsunlar.
Bence kadın kişisi sevişmek istemiyor evlenmek istiyor..Yalnız bu mesajda sevişmek isteyen kişi kadın kişisi, erkekle bi ilgisi yok konunun yanlış oldu sanırım.
Sizden normal bir yorum beklemiyordum zaten, teşekkürlerPiyasadan arkadaşlık sitelerinden sevgili bakmak yok asistana yazayım falan yani şaka olduğunuzu düşünmek istiyorum bu kadar m zordasınız yahu ne aceleniz var illa hayatınız da biri mi olacak atlı mı kovalıyor evde mi.kaldınız 27 yaşında bu kadar mı yokluk oldu olacak gazeteye ilan verin. Ne saçma işler internetten adama güvenilir mi ayrıca 27 yaşında kel göbekli boşanmış.nasıl oluyor ya çok insan var bekar sanki 50 yaşında. Hem madem çok güzelsin niye bulmakta zorlanıyorsun baya baya dalga geçiyorsun canın mı sıkılıyor acaba
Aradın mı arkadaşı? Merak ettim, ayrılmışlarsa ne yapacaksın?Başka bir ortak arkadaş arayacağım sordurmak için, benim arkadaş bilmiyor çünkü.
Teşekkür ederim yorumun için de :) o senin güzelliğin.
Seçici olmak suçmuş onu gördüm burada, keşke herkes seçici olabilseydi...
Doktor da pilot da istemiyorum ben :/Diyelim ki mesaj çektiniz adam da ben nişanlıyım dedi tersledi yahut kibar bir dille reddetti, mesajı nişanlısı gördü ya da kendisi ona söyledi, durumu ortak arkadaşlarınıza anlattılar. O ona söyledi bu buna. Sonra hakkınızda ya nişanlı olduğunu bildiği halde çocuğu yokladı diyenler elbet olacak. Siz kendinize bunu uygun görüyorsanız yazın tabi ki. Neticede her ihtimali düşünmek gerekli. Ayrıca “Bakımlı, genel kültür seviyesi yüksek, aşırı yakışıklı, sohbeti hoş ve eğlenceli ama aynı zamanda olgun” bu kriterlere sahip tanıdığım erkeklerin hepsi ya pilottu ya da doktor. Pilotlar da genelde askeri pilot. Bence bu çevrelere bakın. Eskiden tanıştığınız hele ki hayatında biri olup olmadığını bilmediğiniz biriyle vakit kaybetmeye değmez.
Bence kadın kişisi sevişmek istemiyor evlenmek istiyor..
Ne alakası var? Dünyanın düzeni olduğu gibi akmasında. Sizin bu tuhaf kurallarınıza göre ilerlemyor ne yazık ki.Sevişmek isteyen kızlarla evlenirler, evlenmek isteyen kızlarla sevişirler dünyanın düzeni
Evet ankaraya taşındımsiyasi çevreden olmayan bir aday bulabilirsin çok makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?