• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma düştü bir kere...?

atıyorum :)

yahu benim mesajımla aklı karışacak adam evlenmesin bir zahmet. Bu kadar mı güvensiz herkes ilişkisine
Siz, nişanlı olan, hesabında yeni paylaşılmış olmamasına rağmen, nişanlısıyla birlikte fotoğrafları olan, bir adama mesaj atabilmek için “belki ayrılmıştır hesabındaki fotoğrafları silmeyi unutmuştur benim de başıma gelmişti” şeklinde düşünmeyi başardığınıza göre biz ne söylesek boş.. kaldı ki mesaj attığınızda belki de adam da allahtan benim hayatımdaki insan bu tip biri değil nişanlı olduğumu bildiği halde bana mesaj atıyor iyi ki güvenebileceğim bir nişanlım var diye sevinecektir.. attığınız mesaj bir ilişki bitirmeyip elindekinin kıymetini de hatırlatabilir adama 🙂

AbsolutPromise AbsolutPromise öncelikle ne yalan söyleyeyim konuna ben de şaşırdım ama exinle ayrılık sürecinde ne kadar yıprandığını biliyorum. O yüzden bir anlık boşlukla şu an böyle düşündüğünü zannediyorum.
Bence asistanın hala nişanlı olup olmadığını öğrenebileceğin başka bir yol bulmayı dene olmaz mı? Yani daha önce sana nişanlı olmasına rağmen gülümseyen adam mesajına düşebilir sen de bu boşlukta ona düşebilirsin. Yıpranırsın yok yere.
Bu arada bu kkda neden kendi güzelliğini farkında olan kadınlara hep bir laf sokma çabası var anlamıyorum. Kadın kendini beğeniyor, özgüveni var illa mütevazilikten ölmesi mi gerek?
Ben fotoğrafını gördüm daha önce cidden çok hoş bir kız, kriterlerinin hepsini de hak ediyor :)

Guzelliginin farkinda oldugu icin mi saldiriyor insanlar? Yapma lutfen.

Uslup bir garip. Soyler misin bacak boyum uzun, suna benzetiliyorum gibi ayrintilara ne gerek vardi?

Baska bir uye yazsaydi bunlari, sen de ayni tepkileri verirdin ama konu sahibi sevdigin bir uye oldugu icin tepkin farklilasiyor. 😊

Arkadaşlar merhaba,

Bilenleriniz vardır belki uzun süreli çok güzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Nasıl bittiğinin detayına burada girmeyeceğim.
27 yaşındayım ve bundan sonraki ilişkimin artık nihayete ermesini istiyorum.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine üye oldum. Yalnız durum çok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Piyasada adam kalmamış resmen.
Minyon gösterdiğim için bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum görüntüde iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz geçsin kelli, göbekli, boşanmış adamlar çıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama çok yoruldum, hiç ümidim kalmadı.
Bu arada çok seçiciyim evet çünkü kendimi övmek gibi olmasın ama
türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim. Arkadaşlarım özellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem görüntüme hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya çalışmıyorlar mı ölüyorum 😑😑😑 ay bir de bu adamlara ayılıp bayılıp alanlar var, üstüne deli gibi de kıskanırlar oraya hiç girmeyeyim çıkamam.

Okulumda başka bir bölümden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu için ortak olarak yemeğe çıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yüzden çok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti çünkü ne zaman benimle konuşsa utanıp gülüyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye düşünüyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yüzük vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hiç fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?
Aferin sana ..neymiş nisanliymis o aram nisanliyken hanfendi onu beğenmiş ama ilişkiler varmış . Neymiş o bakıp utaniyomus .... Ancak sağ elinde yüzük var........aldatilirsan ilerde hak ettim de... Tamam mı
Benim sıradan bi ilişkim varken kimseyi gözüm gormuyodu yakışıklı mı değil mi.

Şimdi başkasıyla evliyim çok aşığım aşktan zaten gözün gormez o ayrı..bı tuhafsiniz bı gevseksiniz bı laçkasiniz

İkinci cümle ne alaka benim yorumla anlamadım ama. Haklısınız kim sevişir evlenir , evlenir sevişemez 😬 bizi ilgilendirmez

İkinci cümleyi de size yazmadım meseleyi sevişmek evlenmek konusuna getiren alıntı yaptığım arkadaşa yazdım. Kafam dalgın saat de geç oldu anlaşamadık bir türlü galiba 😂

Ben çok merak ettim, bacak boyunu ölçebilir misin?
Bir de o arkadaşın en son ne zaman fotoğraf paylaşmış? Belki corona dolayısıyla bir araya gelememişlerdir?
Ben gideyim de sosyal medya hesaplarımıza fotoğraf falan yükleyeyim. Kocam elden gider falan, 3 cocuuuuum babasız kalmasın.

Bende eski fotoğraflara bakıyorum tbt yapicam . Doğmamış evlâdım babasız kalmasın allah muhafaza:D

Uslup bir garip. Soyler misin bacak boyum uzun, suna benzetiliyorum gibi ayrintilara ne gerek vardi?

Baska bir uye yazsaydi bunlari, sen de ayni tepkileri verirdin ama konu sahibi sevdigin bir uye oldugu icin tepkin farklilasiyor. 😊
Summer-girl bilerek alıntılamadım önceki mesajını da seninle polemiğe girmek istemiyorum. Güzelliğimin farkındayım evet ama insanlar bu yüzden bana saldırıyor demedim. Seçici olup, kriter sahibi olmamı garipsemiş üyeler. Kaderci, kısmetçi olmam gerekiyordu herhalde.

Yoo aksine daha önce benzer yorumu tanımadığım üyeler için de yazdım.
Bacak boyu uzunsa bacak boyu uzundur yani bu bir gerçek. Parmakla gösterilen bir kızım, her girdiğim ortamda beğenilirim yazsa daha komik olurdu bence. :KK53:
Ne şekilde yazarsa yazsın hep bi tepki çekiyor ama bu tür ifadeler.

Summer-girl bilerek alıntılamadım önceki mesajını da seninle polemiğe girmek istemiyorum. Güzelliğimin farkındayım evet ama insanlar bu yüzden bana saldırıyor demedim. Seçici olup, kriter sahibi olmamı garipsemiş üyeler. Kaderci, kısmetçi olmam gerekiyordu herhalde.

Aklıma şu tweet geldi :
''Erkeklerin beklentisi : İnce bel,büyük g*t,85b meme,ince ayak bileği,güzel el,küçük burun
Kadınların beklentisi : 1.85 boy
Erkekler:Oldu isterseniz bir de 3 metre olalim ''

Aferin sana ..neymiş nisanliymis o aram nisanliyken hanfendi onu beğenmiş ama ilişkiler varmış . Neymiş o bakıp utaniyomus .... Ancak sağ elinde yüzük var........aldatilirsan ilerde hak ettim de... Tamam mı
Benim sıradan bi ilişkim varken kimseyi gözüm gormuyodu yakışıklı mı değil mi.

Şimdi başkasıyla evliyim çok aşığım aşktan zaten gözün gormez o ayrı..bı tuhafsiniz bı gevseksiniz bı laçkasiniz
Her şey insanlar için ama, başınıza gelmeyeceğine ne kadar eminsiniz. o_O

Bende eski fotoğraflara bakıyorum tbt yapicam . Doğmamış evlâdım babasız kalmasın allah muhafaza:D
Ay ben hiç fotoğraf paylaşmamıştım önceden falanda. Kocamda paylaşmadı. Taa 1.5 sene öncesinden var bitane. Ilişkileri zaten sağlam değil, sağlamsa zaten bozulmaz falan diye biri seyapmasin🤪🤪

AbsolutPromise AbsolutPromise bu konuyu başka biri yada yeni bir üye yazsaydı cevaplar daha sert olacaktı muhtemelen eski üyeliğin hatrina yumuşak olmuş yorumlar 😄 ve evet konuya sasiranlardan biri de benim.

Nişanliyken senden etkilendiğin birine ne kadar güvenebilirsin? Sana doğruları da söylemeyebilir bu tarzda bir adam illa öğrenmek istiyorsan da birileri aracılığıyla öğren ama biraz durup nefes alsan ilişkin yeni bitmisken daha doğru kararlar alırsın zaten.

Kriter meselesine gelince kk da kadınların kendilerine denk birini istemelerine hakkı yokmuş gibi bir düşünce var. Ne kadar mütevazı olursan o kadar iyisin kriterin varsa tü kaka. Güzelsen yanında yakışıklı, eğitim kültür seviyesi kendine denk birini istemen çok normal.

Bu sitede kim kimle aynı görüşteyse veya kim kimle samimiyse onu memnun etmek için onun hoşuna gidecek cevaplar atıyor.:işsiz:
Kişiye göre etik olarak aykırı konular bile sevimlileşiyor. Cevaplar ona göre oluyor.
Gene öyle bir konuya düştüm..
Neyse negatif eylem negatif eylemi çağırır..

Çikolataveturkkahvesi kaçar..:KK55:

Son düzenleme:
Yorumları hayretle okudum size helal olsun bu sitede sevdirmişsiniz demek ki kendinizi😂 Konuyu başkası açsa 27 yaşında evlilik derdine düşmesinden tut nişanlı adama yazmayı düşünmesine kadar çarşaf çarşaf eleştirilirdi ama sevilen üye olunca iş değişiyor demek ki 🤷🏻‍♀️

Bazı yazılı olmayan kurallar vardır sosyal çevrede, ilişkisi olan insanları seçmemek onlardan biri mesela. Sorunu sizin onların ilişkinizi bozabilecek olmanız olarak algılamışsınız ama o değil, sorun kendinizi düşürdüğünüz durumun yakışıksızlığı. Bu neden özgüvenle ilişkilendirildi onu da anlamadım. Seçilen değil seçen olmak havalı evet ama ilişkisi olan adamı seçmek acınası bana göre. Belki ayrılmışlardır diye bi umut yoklamakta öyle. Sırf sizi zamanında süzdü diye adamın potansiyel koca olabileceğini düşünmüşsünüz resmen kriterden bağımsız. Ne diyelim Allah çarşınıza pazar versin sağa kaydırdıklarınız çok olsun inşallah 😂

Son düzenleme:
Back