- 14 Ağustos 2018
- 19.716
- 2
- 74.123
- 598
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
yavaş vur öldürüceksinsizin ki nasıl bir yokluktur burada çarşaf çarşaf afişe ettiğiniz nişanlınızla hala evcilik oynuyorsunuz? En azından taharet kriteriniz olsaydı keşke.
Türk erkeklerinin ortalaması pek uzun olmadığı için boyumun kısa olmasını ama buna rağmen bacaklarımın güzelliğini övüyorlar. Boyum uzun da demedim. 1.63 olduğunu da kendim yazdım. Laf sokmak istiyorsanız başka bir yerden girin.
Ayrıca güzelliğin zıttı zeka değildir.
ahah turuncu sana özel fotoğraflarımı yolladım :)
ahah turuncu sana özel fotoğraflarımı yolladım
yavaş vur öldürüceksinkız bana da at çok merak ettim ciddili
Niye insanlar kendi güzelliginin farkinda olup bunu dile getirenler sizi bu kadar rahatsiz ediyor?Madem bu kadar güzelsin neden böyle koca arama telaşına girdin anlamadım ?
bende eximle hala takipleşiyorum.Gençsiniz, bahsettiğiniz kadar güzelseniz mutlaka çevrenizde adaylar vardır. İnternetten bulmak yerine tanıdığınız insanlara şans verin. O bahsettiğiniz kişi nişanlısından ayrılmış olsa hala takip ediyor olmazdı onu direkt eleyin.
Hangi site çok merak ettimO siteden sana koca çıkmaz uzak dur
Belki ayrılmıştır diyerek iş mi yapılır çok saçma bir düşünce bu. Siz adama mesaj attınız diyelim ve hala nişanlı olduğunu söyledi sonra belki aklını karıştırmış olmayacak mısınız veya ayrılırsan ben burdayım mesajı vermiş olmayacak mısınız? Hiç etik bulmadım sizi fikirlerinizi...Adamın nişanlı olduğu kesin bile değil
TinderHangi site çok merak ettim
Kendini kandırma belli ki ayrılmamislar iştebende eximle hala takipleşiyorum.
Ayrıca fotoğraf olayına takılanlar olmuş. Fotoğraflar çok eski ve geneli grup şeklinde, bir tane yalnız oldukları var.
Bende bundan seneler önceki eximle ayrıldığımda çok eski fotoğraflarımı unutmuştum, onun üzerine sevgilim oldu aylar sonra gördüm de silmiştim :)
HmmTinder
Kriterlerin elbette olabilir fakat nişanlı birini ben ayrıldım o da ayrıldı mı acaba diye yoklamak doğru mu sence? Şaşırdım açıkçası böyle bir konu açmana ve bunu düşünmene. Üstelik zamanında senden hoşlandığını söylüyorsun, insanoğlu sonuçta ya aklı karışırsa? Demek ki sevgileri güçlü değilmiş banane diye sıyrılmayı mı düşünürsün böyle bir durumda? Hayatında birinin olması isteği, tinderdan veya başka yerden ciddi ilişki araman hepsi ok ama nişanlı birini belki ayrılmıştır diye kontrol etmenin doğru olmadığını kendi için de sen de biliyorsun bence ki konu açmışsın.Düşüncemin nesini beğenmediniz acaba?
Bir ilişki istediğimi ve kriterlerim olduğundan bahsettim. Adamın nişanlı olması bile kesin değil. Ben ayrıldıysam o da neden ayrılmış olmasın ki. Korona çok ilişki bitirdi sonuçta.
Ne alaka? Güzel ve başarılı insanlar evlenmiyor mu?Söylediğiniz kadar güzel ve başarılı olsaydınız evlilik meraklısı olmazdınız. Bu nasıl bir yokluktur nişanlı adama yazmaya kalkıyorsunuz? Bence o arkadaşlık sitesi tam size layık takılın.
yavaş vur öldürüceksinkız bana da at çok merak ettim ciddili
ben senden 5 cm kisayim acaba uzasam kendall olabilir miyim bana da yollar misin hajshsjshsjs
yahu benim mesajımla aklı karışacak adam evlenmesin bir zahmet. Bu kadar mı güvensiz herkes ilişkisineBelki ayrılmıştır diyerek iş mi yapılır çok saçma bir düşünce bu. Siz adama mesaj attınız diyelim ve hala nişanlı olduğunu söyledi sonra belki aklını karıştırmış olmayacak mısınız veya ayrılırsan ben burdayım mesajı vermiş olmayacak mısınız? Hiç etik bulmadım sizi fikirlerinizi...
Ay bende istiyorum , bak catlarimsizin ki nasıl bir yokluktur burada çarşaf çarşaf afişe ettiğiniz nişanlınızla hala evcilik oynuyorsunuz? En azından taharet kriteriniz olsaydı keşke.
Türk erkeklerinin ortalaması pek uzun olmadığı için boyumun kısa olmasını ama buna rağmen bacaklarımın güzelliğini övüyorlar. Boyum uzun da demedim. 1.63 olduğunu da kendim yazdım. Laf sokmak istiyorsanız başka bir yerden girin.
Ayrıca güzelliğin zıttı zeka değildir.
ahah turuncu sana özel fotoğraflarımı yolladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?