• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma düştü bir kere...?

Summer-girl bilerek alıntılamadım önceki mesajını da seninle polemiğe girmek istemiyorum. Güzelliğimin farkındayım evet ama insanlar bu yüzden bana saldırıyor demedim. Seçici olup, kriter sahibi olmamı garipsemiş üyeler. Kaderci, kısmetçi olmam gerekiyordu herhalde.
Yoo, seçici olmak bence her kadının hakkı. Okuduğum kadarı ile üyelerin çoğu, en azından benim beğendim yorumlar şunu diyor "fotoğraf paylaşmamak nisanliligin devam edip etmemesi için kriter değil, mesaj atip nahoş bir durumun içine girme" eminim çok hoş bir kadınsındır. Konumun, yaşın, şartların iyidir ve çok daha iyisini hakediyorsundur. fakat sanirim Yıpratıcı bir ilişkiden yeni çıkmışsın. Acele etme demek istiyor insanlar.

AbsolutPromise AbsolutPromise bu konuyu başka biri yada yeni bir üye yazsaydı cevaplar daha sert olacaktı muhtemelen eski üyeliğin hatrina yumuşak olmuş yorumlar 😄 ve evet konuya sasiranlardan biri de benim.

Nişanliyken senden etkilendiğin birine ne kadar güvenebilirsin? Sana doğruları da söylemeyebilir bu tarzda bir adam illa öğrenmek istiyorsan da birileri aracılığıyla öğren ama biraz durup nefes alsan ilişkin yeni bitmisken daha doğru kararlar alırsın zaten.

Kriter meselesine gelince kk da kadınların kendilerine denk birini istemelerine hakkı yokmuş gibi bir düşünce var. Ne kadar mütevazı olursan o kadar iyisin kriterin varsa tü kaka. Güzelsen yanında yakışıklı, eğitim kültür seviyesi kendine denk birini istemen çok normal.
ya zaten ayrılmış olsa hemen ilişkiye başlayalım demem ama çok aklımı kurcalıyor, düşünüp duruyorum. Öğrensem rahatlayacağım.

Yoo aksine daha önce benzer yorumu tanımadığım üyeler için de yazdım.
Bacak boyu uzunsa bacak boyu uzundur yani bu bir gerçek. Parmakla gösterilen bir kızım, her girdiğim ortamda beğenilirim yazsa daha komik olurdu bence. :KK53:
Ne şekilde yazarsa yazsın hep bi tepki çekiyor ama bu tür ifadeler.

Inan daha komik olmazdi, aksine inandiriciligi daha yuksek olurdu. Bak cogu uye bacak boyuna kitlenmis durumda cunku siritiyor gercekten.

Oyle bir gercek de yok. Yahu ben de ayni boydayim, boy uzun degilken bacak boyu nasil uzun olacak? 150 cm bacak boyu desen govde 13 cm mi olacak? 😊

Yorumlarinda objektif olmaya davet ediyorum seni. 😎

Uzun süreli ilişki sonrası insan boşluğa düşüp bir arayış içerisinde olabiliyor evet. Fakat bu psikoloji ile hem kendinize hem de hayatınıza giren kişiye haksızlık etmiş olursunuz. Nitekim söylediğiniz kadarıyla böylesine güzel giden bir ilişki sonrası, tanıştığınız herkesi eski erkek arkadaşınız ile kıyaslamanız, onunla yaşadıklarınızı tekrar bir başkasıyla yaşama arzusu fakat aynı tadı alamamanız akabinde gelen hayal kırıklığı, isteksizlik vs vs vs. Bu durumları yaşamanız kuvvetle muhtemel. Size tavsiyem önce ayrılığı içinizde sindirin, ondan sonra yeni arayışlara girin.

AbsolutPromise AbsolutPromise bu konuyu başka biri yada yeni bir üye yazsaydı cevaplar daha sert olacaktı muhtemelen eski üyeliğin hatrina yumuşak olmuş yorumlar 😄 ve evet konuya sasiranlardan biri de benim.

Nişanliyken senden etkilendiğin birine ne kadar güvenebilirsin? Sana doğruları da söylemeyebilir bu tarzda bir adam illa öğrenmek istiyorsan da birileri aracılığıyla öğren ama biraz durup nefes alsan ilişkin yeni bitmisken daha doğru kararlar alırsın zaten.

Kriter meselesine gelince kk da kadınların kendilerine denk birini istemelerine hakkı yokmuş gibi bir düşünce var. Ne kadar mütevazı olursan o kadar iyisin kriterin varsa tü kaka. Güzelsen yanında yakışıklı, eğitim kültür seviyesi kendine denk birini istemen çok normal.

Ben sana katılıyorum ama tanıdığım bir arkadaş olduğu için kendisini de az çok bildiğim için kötü birşey yapamayacağından emin olarak söyledim ben söylediklerimi. Gayet zeki bir kadın abs, güzel de bir kadın flört etmek istiyorsa birileriyle flört eder tabii.

AbsolutPromise AbsolutPromise şaka bir tarafa asistan olayı ters güzelim sana bence. Nişanlıyken sana gerdan kıvıran bir adamla olmak istemezsin sen. Yeni bir ilişkiden çıktığın için sağlıklı düşünemiyorsun muhtemelen, olabilir. Sen kaydırmaya devam et, umarım aradığını bulacaksın 😘

Yalnız bu mesajda sevişmek isteyen kişi kadın kişisi, erkekle bi ilgisi yok konunun yanlış oldu sanırım. :KK70:
Yooo doğru dedim sen yanlış anlamışsın aynen de diyorum ki sevişmek isteyen kız ile evlenirler, evlenmek isteyen kız ile sevişirler bunun neresini anlamadığını sorgula kızdan bahsediyorum zaten ben 😃😃😃

Yoo evleniyor ama kaydırmalı sitelerde eş adayı aramaya gerek duyduklarını zannetmiyorum. Ya da nişanlı adamlara/kadınlara ah belki nişanlısından ayrılmıştır diye yazdıklarını.

Ya diğer yazdığınız için belki kendi çapınızda haklısınız ama bu yazdığınız çok çirkin bir şey.İnsanlar arayabilir bunda ne sakınca var ?

Inan daha komik olmazdi, aksine inandiriciligi daha yuksek olurdu. Bak cogu uye bacak boyuna kitlenmis durumda cunku siritiyor gercekten.

Oyle bir gercek de yok. Yahu ben de ayni boydayim, boy uzun degilken bacak boyu nasil uzun olacak? 150 cm bacak boyu desen govde 13 cm mi olacak? 😊

Yorumlarinda objektif olmaya davet ediyorum seni. 😎
Kimisinin bacak boyu gövdesine göre uzun oluyor :KK53: Ama ben ilk mesajımı bacak boyuna istinaden yazmadım zaten, o kadar güzel olsan... minvalinde yorumlar yapılmış. Neden güzel olamasın ki? Garip yani insanlar. Dediğin kadar olsa bacak boyun uygulamadan mı ararsın birini gibisinden. Saçma değil mi?

Yooo doğru dedim sen yanlış anlamışsın aynen de diyorum ki sevişmek isteyen kız ile evlenirler, evlenmek isteyen kız ile sevişirler bunun neresini anlamadığını sorgula kızdan bahsediyorum zaten ben 😃😃😃

Peki bu genel yargıya nasıl vardın, yani tam olarak kaç kişiye sorup kaç popüler cevap aldın 😂

Ben de konunun erkekle bir ilgisi olmadığını burada seçenin kadın olduğunu söylemek istedim aslında.

Erkeklerin sevişince evlenmesi ya da sevişmeyince evlenmemesi kimin umurunda?

Daha da ötesi bu konunun diğer konuyla ne ilgisi var?

Bu sitede kim kimle aynı görüşteyse veya kim kimle samimiyse onu memnun etmek için onun hoşuna gidecek cevaplar atıyor.:işsiz:
Kişiye göre etik olarak aykırı konular bile sevimlileşiyor. Cevaplar ona göre oluyor.
Gene öyle bir konuya düştüm..
Neyse negatif eylem negatif eylemi çağırır..

Çikolataveturkkahvesi kaçar..:KK55:

Yapma lutfen
Ben konu sahibini cok severim ve ilk uc yorumumda konunun tuhafligi seklinde
Gayet de sevsek de elestiriyoruz
Sen de gayet kibarca yapmissin yorumunu ama ilk sayfalarda cidden agir hakaretler vardi ki banlanmislar zaten , yani ben bu konuda zevdigi icin ayrim yapan yorum gormedim hic

Uzun süreli ilişki sonrası insan boşluğa düşüp bir arayış içerisinde olabiliyor evet. Fakat bu psikoloji ile hem kendinize hem de hayatınıza giren kişiye haksızlık etmiş olursunuz. Nitekim söylediğiniz kadarıyla böylesine güzel giden bir ilişki sonrası, tanıştığınız herkesi eski erkek arkadaşınız ile kıyaslamanız, onunla yaşadıklarınızı tekrar bir başkasıyla yaşama arzusu fakat aynı tadı alamamanız akabinde gelen hayal kırıklığı, isteksizlik vs vs vs. Bu durumları yaşamanız kuvvetle muhtemel. Size tavsiyem önce ayrılığı içinizde sindirin, ondan sonra yeni arayışlara girin.
Haklısınız ve teşekkür ederim yorumunuz için. Ama kendimi bir boşlukta görmüyorum ben, hemen yeni bir ilişkiye de atlayacak değilim ama artık hazır hissediyorum yeni insanlarla tanışmaya, flörtleşmeye ve bundan sonra da ilişkim olursa bunun nereye gitmesini istediğimi biliyorum

Su an nisanli olan adamdan hoslanmis olsaydiniz o zaman kacirmazdiniz onu. Bosyere hic yazmayin bence. Bende üc hafta önce sevgilimden ayrildim, yasim 32 gec kalmislik hissiyle arayis icindeyim. Internetten bi kac kisiyle yazistim baktim sorunlu hepsi yazmayi ve arayisimi sonlandirdim.Anliyorum sizi ama bu sekilde olmaz. Ben kendim adina aramamaya karar verdim kafam cok rahat su an. Bulursa zamani gelince bulsun beni..

Ya yapmayın allah aşkına güzelsen bulursun zaten,sosyal medyadan aramaya gerek yok laflarını ha deyince bulunuyor sanki insanın kendine denk birini bulması.
Beni de güzel buluyorlar tanıyanlar,görenler ama Avrupa’da yaşıyorum gel de bul denk birisini illa ki sosyal medyadan bakıyor insan,hangimiz yapmıyoruz konu sahibinin yaptığını bu devirde. Ne yalan söyleyeyim benim de profiline girip baktığım hesaplar oluyor halen birini bulmuş değilim konu sahibi katılıyorum bu konuda sana denk adam kalmamış:KK53:
Ama beğendiğiniz adamın ayrılmamış olma ihtimali yüksek bence,ne kişilerin profilini gördüm fotoyu bırakın bir detay bile yok ama ilişkisi olan, evli olan kişiler.

Back