Aklıma düştü bir kere...?

atıyorum :)

yahu benim mesajımla aklı karışacak adam evlenmesin bir zahmet. Bu kadar mı güvensiz herkes ilişkisine
Siz, nişanlı olan, hesabında yeni paylaşılmış olmamasına rağmen, nişanlısıyla birlikte fotoğrafları olan, bir adama mesaj atabilmek için “belki ayrılmıştır hesabındaki fotoğrafları silmeyi unutmuştur benim de başıma gelmişti” şeklinde düşünmeyi başardığınıza göre biz ne söylesek boş.. kaldı ki mesaj attığınızda belki de adam da allahtan benim hayatımdaki insan bu tip biri değil nişanlı olduğumu bildiği halde bana mesaj atıyor iyi ki güvenebileceğim bir nişanlım var diye sevinecektir.. attığınız mesaj bir ilişki bitirmeyip elindekinin kıymetini de hatırlatabilir adama

Guzelliginin farkinda oldugu icin mi saldiriyor insanlar? Yapma lutfen.

Uslup bir garip. Soyler misin bacak boyum uzun, suna benzetiliyorum gibi ayrintilara ne gerek vardi?

Baska bir uye yazsaydi bunlari, sen de ayni tepkileri verirdin ama konu sahibi sevdigin bir uye oldugu icin tepkin farklilasiyor.

Aferin sana ..neymiş nisanliymis o aram nisanliyken hanfendi onu beğenmiş ama ilişkiler varmış . Neymiş o bakıp utaniyomus .... Ancak sağ elinde yüzük var........aldatilirsan ilerde hak ettim de... Tamam mı
Benim sıradan bi ilişkim varken kimseyi gözüm gormuyodu yakışıklı mı değil mi.

Şimdi başkasıyla evliyim çok aşığım aşktan zaten gözün gormez o ayrı..bı tuhafsiniz bı gevseksiniz bı laçkasiniz

İkinci cümle ne alaka benim yorumla anlamadım ama. Haklısınız kim sevişir evlenir , evlenir sevişemez bizi ilgilendirmez

İkinci cümleyi de size yazmadım meseleyi sevişmek evlenmek konusuna getiren alıntı yaptığım arkadaşa yazdım. Kafam dalgın saat de geç oldu anlaşamadık bir türlü galiba

Bende eski fotoğraflara bakıyorum tbt yapicam . Doğmamış evlâdım babasız kalmasın allah muhafaza

Summer-girl bilerek alıntılamadım önceki mesajını da seninle polemiğe girmek istemiyorum. Güzelliğimin farkındayım evet ama insanlar bu yüzden bana saldırıyor demedim. Seçici olup, kriter sahibi olmamı garipsemiş üyeler. Kaderci, kısmetçi olmam gerekiyordu herhalde.

Yoo aksine daha önce benzer yorumu tanımadığım üyeler için de yazdım.
Bacak boyu uzunsa bacak boyu uzundur yani bu bir gerçek. Parmakla gösterilen bir kızım, her girdiğim ortamda beğenilirim yazsa daha komik olurdu bence.
Ne şekilde yazarsa yazsın hep bi tepki çekiyor ama bu tür ifadeler.

Aklıma şu tweet geldi :
''Erkeklerin beklentisi : İnce bel,büyük g*t,85b meme,ince ayak bileği,güzel el,küçük burun
Kadınların beklentisi : 1.85 boy
Erkekler:Oldu isterseniz bir de 3 metre olalim ''

Her şey insanlar için ama, başınıza gelmeyeceğine ne kadar eminsiniz.

Bende eski fotoğraflara bakıyorum tbt yapicam . Doğmamış evlâdım babasız kalmasın allah muhafaza
Ay ben hiç fotoğraf paylaşmamıştım önceden falanda. Kocamda paylaşmadı. Taa 1.5 sene öncesinden var bitane. Ilişkileri zaten sağlam değil, sağlamsa zaten bozulmaz falan diye biri seyapmasin

AbsolutPromise bu konuyu başka biri yada yeni bir üye yazsaydı cevaplar daha sert olacaktı muhtemelen eski üyeliğin hatrina yumuşak olmuş yorumlar ve evet konuya sasiranlardan biri de benim.

Nişanliyken senden etkilendiğin birine ne kadar güvenebilirsin? Sana doğruları da söylemeyebilir bu tarzda bir adam illa öğrenmek istiyorsan da birileri aracılığıyla öğren ama biraz durup nefes alsan ilişkin yeni bitmisken daha doğru kararlar alırsın zaten.

Kriter meselesine gelince kk da kadınların kendilerine denk birini istemelerine hakkı yokmuş gibi bir düşünce var. Ne kadar mütevazı olursan o kadar iyisin kriterin varsa tü kaka. Güzelsen yanında yakışıklı, eğitim kültür seviyesi kendine denk birini istemen çok normal.

Bu sitede kim kimle aynı görüşteyse veya kim kimle samimiyse onu memnun etmek için onun hoşuna gidecek cevaplar atıyor.
Kişiye göre etik olarak aykırı konular bile sevimlileşiyor. Cevaplar ona göre oluyor.
Gene öyle bir konuya düştüm..
Neyse negatif eylem negatif eylemi çağırır..

Çikolataveturkkahvesi kaçar..

Son düzenleme:
Yorumları hayretle okudum size helal olsun bu sitede sevdirmişsiniz demek ki kendinizi Konuyu başkası açsa 27 yaşında evlilik derdine düşmesinden tut nişanlı adama yazmayı düşünmesine kadar çarşaf çarşaf eleştirilirdi ama sevilen üye olunca iş değişiyor demek ki

Bazı yazılı olmayan kurallar vardır sosyal çevrede, ilişkisi olan insanları seçmemek onlardan biri mesela. Sorunu sizin onların ilişkinizi bozabilecek olmanız olarak algılamışsınız ama o değil, sorun kendinizi düşürdüğünüz durumun yakışıksızlığı. Bu neden özgüvenle ilişkilendirildi onu da anlamadım. Seçilen değil seçen olmak havalı evet ama ilişkisi olan adamı seçmek acınası bana göre. Belki ayrılmışlardır diye bi umut yoklamakta öyle. Sırf sizi zamanında süzdü diye adamın potansiyel koca olabileceğini düşünmüşsünüz resmen kriterden bağımsız. Ne diyelim Allah çarşınıza pazar versin sağa kaydırdıklarınız çok olsun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…