• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma düştü bir kere...?

Şaşırdım senin böyle bir arayişta olmana.
Hep daha mantıklı, daha hayatın doğal akışında yaşayan biri olarak düşünmüştüm seni.
Kaydirmali site dediğin tindersa tinder'in amacı adres belirleyip sevişmek (evet bizim ülkede de kullanım amacı bu)
Yani tinderda tanıştığın kişinin amacı konuşmak,anlaşmak değil, cinsel olarak arzulanmak ve sorumluluk hissetmemektir.
Bu arada korona olmasaydı iki arkadaşım Haziran'da evlenecekti-tinder'dan tanışan. Yani olur olur. Ama benim arkadaşım işler ciddilesene kadar o uygulamayi kullanmaya devam etti. Yani başka birkaç kişiyle daha yattı. Eminim karşısındaki kişi de kullanamaya devam etmiştir . Yani ne bileyim, onlar gibi iyi anlaşıp evlenmek de var işin ucunda ama yine de yuva kurmak icin çok da ideal bir başlangıç değil...
Ayrıca kendine şunu sorabilirsin; evlenmek icin evlenen o insanlardan olmak istiyor muyum?
'o insanlar' i sen de tanıyorsun. Eminim çevrende çok vardır sırf yaşı evlilik yaşı diye flört ettiği insanla oylesine evlenen insanlar. Etrafinda yoksa KKda var. Kaç yıllık uyesin
Gerçekten kendine reva gördüğün ilişki bu mu?

Diğer çocuğa da bence mesaj atma. Arkadaşlık teklifini modern dünyada yaşadığı için kabul etmiştir. Sonuçta sosyal medyada insanlar eklesir.
Yengeç bende eximle tinderdan tanıştım hatta evliliğe giden bir ilişkimiz vardı. Ama bu süreç içinde başkalarıyla takılmadık hiçbir zaman, ilk görüşte başlayan bir etkilenmeydi. Evliliği zaten hemen düşünmüyorum ama bundan sonraki ilişkimin bir nihayete ermesini istiyorum.
Mesaj atmazsam içimde bir acaba kalacak ve okullar ne zaman açılacak ne zaman göreceğim bilmiyorum bile.
En azından sorup aklımdan çıkartmak istiyorum.
Ne istedigini bilmen guzel birsey , buna lafim yok
Sadece duzgun bir iliskiden ciktin ve yazim tarzin cok sen gibi degil , acikcasi bende bosluga dusmussun de doldurmaya calisiyorsun gibi bir izlenim biraktin
Ben mesela hic bos kalmadim , iliskim bittigi gunun ertesinde yenisi baslamistir hep ama ben kafamda ruhumda bitirdigim icin eskisini yer doldurmak amaciyla baslamadim sonrakine denk geldi de oldu ama senin yazimim sana ait degil gibi
Tabi beni ne kadar taniyorsun ki diyebilirsin ama kafamdaki absolute profiline uymuyor , bir terslik var bu konuda
Kendime şaşırıyorum ama benim de kafamda bitti o yüzden bu kadar net olabiliyorum

Aslında dünya artık internetten tanışıp sevgili oluyor. Evleniyor. Dating app’ler çok kullanılıyor. Ama bizim burda o iş bir oturmadı sanki.
umarım aklınızdakine göre birini bulursunuz.
Yalnız Türkiye’de görüyorum . Son derece güzel eğitimli kadınlar kendilerine uygun eş arayınca nedense kötülenmeye başlıyorlar. Aslında ne var. Herkes kendine göre birini bulacak tabiki.
eril dünyanın sizi kandırmasına izin vermeyin. İnsanlar eş ararken belli standartlara bakacak. Normal olan bu.
Kadınlar “ iyi niyetli biri olsun “ yanında bir başka standartı aramaya başlayınca hemen suçlanıyorlar.
tipine bakmaya izin yok , kariyerine mesleğine ,yaşına , hele maddi durumuna hiçbirşekilde izin yok . Sanki kötü birşey yapıyorlarmış gibi muamele görüyorlar.
ama dikkat edin erkekler bütün bu özelliklere , hepsine bakmaya devam ediyor bir güzel.
siz yapınca suç. Onlar yapınca suç değil.
Buradaki mesele nişanlı birine yazmaya calismasi

Öncelikle teşekkür ederim saldırır biçimde bir üslupla yazmadığınız için.
Ben her zaman biten ilişkimdem daha iyi kriterlerde biriyle beraber olmuşumdur. Bu düzenin bozulacağını düşünmüyorum o yüzden. Yani daha iyisini istemekte bir yanlışlık görmüyorum.
Rica ederim.
Tabi ki en iyisini istersiniz. Hepimiz hayatta daha iyi şartlar daha iyi işler isteriz. Ama sizdeki bazı konumlandırmalar mesela bu çok güzelim ve ortalama üstü aday olmalı anlayışı biraz sağlıksız gibi geldi. Hayatta herkesin bir kriteri var. Ama hep daha iyisi olmalı ortalama üstü olmalı anlayışı bana çok sağlıklı gelmedi.

Bir de yeni ayrılmışsınız. Hemen yeni biri olmalı mı? 2 yıllık bir mazi var. Bana size eski sevgilinizi unutursun diye arayıştasınız gibi geldi.

Bir de sizin amacınız duygusal bir ilişki değil. Hemen evliliğe odaklanmış durumdasınız. Eğer kriterinize uyan biri çıkarsa evliliğe odaklandığınız için, eksiklikleri görmeyeceksiniz. Acele karar vereceksiniz.

Sizin burada yorumlarınızı biliyorum. Bana çok uyan görüşleriniz var. Birkaç konuda evlenmek şart mı yazmıştınız. Şimdi evliliğe odaklanmış durumdasınız.
Bir durumlar olmuş. Sizde fikir değişimi var. Bunun altında sanırım başka şeyler var. Bunu çözmeniz lazım. İlişkiyi bitirmek yalnızlık korkusu mu oluşturdu biraz kendinizi dinleyin bakalim ne diyecek..

Yorumlarda nişanlı olan kişiye yazsam ne olur demissiniz. Bu konuda benim etik değerim sizden yüzde yüz farklı. Ben yazmazdım. Çünkü o adama yazma nedeniniz belli. Bana göre masum bir yazma olmazdı. Ve ben böyle konularda yapılan davranışların ileride kötü kisaslar yaratacağını düşünüyorum. Yani siz bunu bir kadına yaparsanız ileride sizde büyük ihtimal aynısını görebilirsiniz. Bu benim inancıma göre böyle.

Ama bu evlilik düşüncesine bir anda neden girdiğinizi biraz irdeleyin. O önemli bence..

Son düzenleme:
Ben çok merak ettim, bacak boyunu ölçebilir misin?
Bir de o arkadaşın en son ne zaman fotoğraf paylaşmış? Belki corona dolayısıyla bir araya gelememişlerdir?
Ben gideyim de sosyal medya hesaplarımıza fotoğraf falan yükleyeyim. Kocam elden gider falan, 3 cocuuuuum babasız kalmasın.

Arkadaşlar merhaba,

Bilenleriniz vardır belki uzun süreli çok güzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Nasıl bittiğinin detayına burada girmeyeceğim.
27 yaşındayım ve bundan sonraki ilişkimin artık nihayete ermesini istiyorum.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine üye oldum. Yalnız durum çok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Piyasada adam kalmamış resmen.
Minyon gösterdiğim için bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum görüntüde iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz geçsin kelli, göbekli, boşanmış adamlar çıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama çok yoruldum, hiç ümidim kalmadı.
Bu arada çok seçiciyim evet çünkü kendimi övmek gibi olmasın ama
türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim. Arkadaşlarım özellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem görüntüme hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya çalışmıyorlar mı ölüyorum 😑😑😑 ay bir de bu adamlara ayılıp bayılıp alanlar var, üstüne deli gibi de kıskanırlar oraya hiç girmeyeyim çıkamam.

Okulumda başka bir bölümden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu için ortak olarak yemeğe çıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yüzden çok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti çünkü ne zaman benimle konuşsa utanıp gülüyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye düşünüyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yüzük vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hiç fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?
ay ben o kaydırmalıya 1 gece tahammül ettim ordan koca bulunmaz kız :D tuhaf tuhaf tipler hepsi.Sal gitsin öyle armut seçer gibi siteden adam bulunmaz :D ya da arkadaşlarının hesaplarında ekli olanlara bak o daha kaliteli bi yöntem

Biz eşimle çıkarlen (yaşlar 27-34) izdivaça neden katılmadın bu yaşa kadar diye takılırdık birbirimize. 😂”Abuk sabuk adamları bir de tartmaya mı uğraşayım, dengim gelmez nasıl olsa diye çıkmadım” derdim. O da “telefonlar kilitlenir diye katılmadım” derdi gülerdik😂 bunca güzelsin, odtüde yüksek lisans yapıyorsun kaydırmalı eş bulma sitesinde (o da neyse) işin ne anlamadım.
Günümüzde çok sık kullanılıyor bu artık, özellikle yoğun ve sosyalleşmeye vakti olmayan insanlar için çok iyi bir uygulama
Orası belli olmaz, bazılarında hiç utanma olmuyor.
Hem kendine zaman versen daha iyi olur bence. Kaydırmaçlı sitede kafa dağıtsan daha iyi :KK48:
o_O
Şu dediğiniz olay 5 6 yıl evvel olsa size hak verirdim de şu ortamda artık ünlü erkekler bile DM yürüme yolu ile kız düşürmeye çalıştığı bir açlıkta doğru kariyerli adamlar o sitelere girmez diye düşünüyorum girerse ve keza siz ilişki yaparsanız da o adamlar o sitelere girmeye devam edip sizden bir tık üstünğ görünce ona yazacaklardır maalesef günümüzde de gelinen nokta bu
Uzun süreli bir ilişkiden çıktım ve o exime hala güvenirim. Her erkek elinde applerle kadın kovalamıyor.
Mesela ayrıldık ama exim öyle dm den önüne gelene yürümez biliyorum. Benim için bir tane örnek yeterli oluyor bu konuda
Aslında dünya artık internetten tanışıp sevgili oluyor. Evleniyor. Dating app’ler çok kullanılıyor. Ama bizim burda o iş bir oturmadı sanki.
umarım aklınızdakine göre birini bulursunuz.
Yalnız Türkiye’de görüyorum . Son derece güzel eğitimli kadınlar kendilerine uygun eş arayınca nedense kötülenmeye başlıyorlar. Aslında ne var. Herkes kendine göre birini bulacak tabiki.
eril dünyanın sizi kandırmasına izin vermeyin. İnsanlar eş ararken belli standartlara bakacak. Normal olan bu.
Kadınlar “ iyi niyetli biri olsun “ yanında bir başka standartı aramaya başlayınca hemen suçlanıyorlar.
tipine bakmaya izin yok , kariyerine mesleğine ,yaşına , hele maddi durumuna hiçbirşekilde izin yok . Sanki kötü birşey yapıyorlarmış gibi muamele görüyorlar.
ama dikkat edin erkekler bütün bu özelliklere , hepsine bakmaya devam ediyor bir güzel.
siz yapınca suç. Onlar yapınca suç değil.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, keşke bunu konumun başına sabitleyebilsem.
Ne istediğimi biliyorum diye suçlanacağım aklıma gelmezdi. Adamın nişanlı olduğu kesin bile değil nelerle itham edildim. Bu kadar kıskanç olunacak ne var anlamıyorum

Beni kurtarmıyor ama teşekkür ederim😅

Stratejik olan bir şey yok. Nasıl bir evlilik yapmak istediğimi biliyorum. Kriterlerimi biliyorum. Bu kişi de zamanında etkilendiğim biri. Stalkladığımda da kriterlerime uygun olduğunu gördüm.
Mesaj yazıp ilişkisini sormalı mıyım?
Nisanli mi degil mi bunu Öğrenebileceğiniz birileri yok mu bence siz mesaj yazıp bunu sormayın

Kaç yaşında kuzen?😅

Ay kız ciddisin sen 😄😅 30 yaşında kuzenim, uzun süreli ilişkisi yeni bitti o da senin gibi. Birlikte yaşıyordu kız arkadaşıyla en son. Ayrıldıktan sonra çocuğum zamanı fazla gelmeye başladı herhalde ☺️ habire yeni bişeyler öğreniyor, heykel kursuna gidiyordu ni yandan bi yandan rusça öğreniyordu son olarak. Kızlar bi farkına varsa kapcaklar zaten ama bizimki zor hem de ne zor 😄 Valla bi an düşündüm de neden olmasın, bence sen de aklı başındasın biraz olsun afallatırsın bizim oğlanı ancak güç senin gibisi hakıından gelir.

Söylediğiniz kadar güzel ve başarılı olsaydınız evlilik meraklısı olmazdınız. Bu nasıl bir yokluktur nişanlı adama yazmaya kalkıyorsunuz? Bence o arkadaşlık sitesi tam size layık takılın.
sizin ki nasıl bir yokluktur burada çarşaf çarşaf afişe ettiğiniz nişanlınızla hala evcilik oynuyorsunuz? En azından taharet kriteriniz olsaydı keşke.
Allah askina 1.63 boyla bacaklarin uzun olsa ne olacak :KK70: kendini benzettigin kadinin bacak boyu sen kadar :KK70:
Ha bu bir sorunmudur degildir. 1.10 boyunda olsa 1.90da olsa gonul sevdikten sonra boyuna degil islevine bakar. Fakat bu ben sahaneyim manken gibiyim filan tavri artik er kisilere itici geliyor. Onlarda akillandi cunku. Bir arkadasim var misal ensesi kalınlardan bir keresinde guzel kadini ne yapayim zeki olsun ici dolu olsun yeter cirkin bile olsa estetikle hallederiz demisti :KK70: hakikattende pekte guzel olmayan ama dehset zeki bir kadinla evlendi.
Türk erkeklerinin ortalaması pek uzun olmadığı için boyumun kısa olmasını ama buna rağmen bacaklarımın güzelliğini övüyorlar. Boyum uzun da demedim. 1.63 olduğunu da kendim yazdım. Laf sokmak istiyorsanız başka bir yerden girin.
Ayrıca güzelliğin zıttı zeka değildir.

Ben çok merak ettim, bacak boyunu ölçebilir misin?
Bir de o arkadaşın en son ne zaman fotoğraf paylaşmış? Belki corona dolayısıyla bir araya gelememişlerdir?
Ben gideyim de sosyal medya hesaplarımıza fotoğraf falan yükleyeyim. Kocam elden gider falan, 3 cocuuuuum babasız kalmasın.
ahah turuncu sana özel fotoğraflarımı yolladım :)

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, keşke bunu konumun başına sabitleyebilsem.
Ne istediğimi biliyorum diye suçlanacağım aklıma gelmezdi. Adamın nişanlı olduğu kesin bile değil nelerle itham edildim. Bu kadar kıskanç olunacak ne var anlamıyorum
Kıskanç mı?
Nişanlı birine yazma deyince kıskanç mı olduk?

Buradaki kadınların sorunu empati yapmamaları.
Niye mı?
Diyelim nişanlandiniz ve corona cıktı.. Ve haliyle 2 aydır buluşamıyorsunuz. Ve o sırada biri nişanlınıza yazmak istiyor. Amaç da ilişki için bir ön konuşma yapmak. Ne hissederdiniz? Burada olan kadınlara siz kıskandınız mı derdiniz???

Benimde hayatımda biri var. Bu bana yapılsa çok üzülürdüm.. erkek arkadaşıma çok güveniyorum ama diyelim işyerinde bir kadın bunu yapsa hep diken üstünde olurdum. O kadın affedersiniz sevgilimi yokluyor mu sürekli yanında mı aklımda tilkiler cirit atardı. Huzursuz olurdum.

Şimdi burada ben size nasıl ay ara konuşma başlat sen en iyisine layıksın diyebilirim ki? Evet iyisini isteyin ama nişanlı olmayan birilerini isteyin.
O adam nişanlı olmasa kimse size arama demezdi zaten. Yani arama diyenler kıskanç değil empati yapabilen kadınlar.

Olumsuz kırıcı yorum yazan arkadaşlar biraz olsun haksızlık ettiğinizi düşünmüyor musunuz? Neden bizim insanımız çabuk yargılayabiliyor bu şekilde 😐 absolutpromise kötü bişey söylememiş ki fikrini söylemiş. Bu kadar haksızlık yapmamalıyız yorum yaparken, çok üzücü

Piyasadan arkadaşlık sitelerinden sevgili bakmak yok asistana yazayım falan yani şaka olduğunuzu düşünmek istiyorum bu kadar m zordasınız yahu ne aceleniz var illa hayatınız da biri mi olacak atlı mı kovalıyor evde mi.kaldınız 27 yaşında bu kadar mı yokluk oldu olacak gazeteye ilan verin. Ne saçma işler internetten adama güvenilir mi ayrıca 27 yaşında kel göbekli boşanmış.nasıl oluyor ya çok insan var bekar sanki 50 yaşında. Hem madem çok güzelsin niye bulmakta zorlanıyorsun baya baya dalga geçiyorsun canın mı sıkılıyor acaba

Back