• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma düştü bir kere...?

sizin ki nasıl bir yokluktur burada çarşaf çarşaf afişe ettiğiniz nişanlınızla hala evcilik oynuyorsunuz? En azından taharet kriteriniz olsaydı keşke.

Türk erkeklerinin ortalaması pek uzun olmadığı için boyumun kısa olmasını ama buna rağmen bacaklarımın güzelliğini övüyorlar. Boyum uzun da demedim. 1.63 olduğunu da kendim yazdım. Laf sokmak istiyorsanız başka bir yerden girin.
Ayrıca güzelliğin zıttı zeka değildir.

ahah turuncu sana özel fotoğraflarımı yolladım :)
yavaş vur öldürüceksin :D kız bana da at çok merak ettim ciddili :D

Gençsiniz, bahsettiğiniz kadar güzelseniz mutlaka çevrenizde adaylar vardır. İnternetten bulmak yerine tanıdığınız insanlara şans verin. O bahsettiğiniz kişi nişanlısından ayrılmış olsa hala takip ediyor olmazdı onu direkt eleyin.
bende eximle hala takipleşiyorum.

Ayrıca fotoğraf olayına takılanlar olmuş. Fotoğraflar çok eski ve geneli grup şeklinde, bir tane yalnız oldukları var.
Bende bundan seneler önceki eximle ayrıldığımda çok eski fotoğraflarımı unutmuştum, onun üzerine sevgilim oldu aylar sonra gördüm de silmiştim :)

zaten o işi gücü yerinde kendini belli seviye getirmiş erkekler var ya onlar 20 22 yaşındaki kızların bile istediği tip oluyor yani bizim seçeneğimiz az ama onların çok fazla ve onlar da bunu çook iyi biliyor :S :D

Gerçekten aklınıza hayran kaldım tek bir örnek yeterli geliyorsa size ama o erkeklerin aksine siz elinizde Apple ile erkek kovalıyorsunuz. Size kariyerli ve başarılı bir o kadar yakışıklı erkekler le başarılar dilerim

Adamın nişanlı olduğu kesin bile değil
Belki ayrılmıştır diyerek iş mi yapılır çok saçma bir düşünce bu. Siz adama mesaj attınız diyelim ve hala nişanlı olduğunu söyledi sonra belki aklını karıştırmış olmayacak mısınız veya ayrılırsan ben burdayım mesajı vermiş olmayacak mısınız? Hiç etik bulmadım sizi fikirlerinizi...

bende eximle hala takipleşiyorum.

Ayrıca fotoğraf olayına takılanlar olmuş. Fotoğraflar çok eski ve geneli grup şeklinde, bir tane yalnız oldukları var.
Bende bundan seneler önceki eximle ayrıldığımda çok eski fotoğraflarımı unutmuştum, onun üzerine sevgilim oldu aylar sonra gördüm de silmiştim :)
Kendini kandırma belli ki ayrılmamislar işte

Nişanlısı olan birini ayartmaya çalışmayı düşündüğüne göre iddia ettiğin kadar değerli bir i degilsin canım
Evlilik kariyerde ve dış gorunuste bitmiyor senin gibi sığ bir insan ancak oralardan adam toplamaya çalışır normal, sanki eve karpuz seciyosun kimse yanına yakışmıyormus da.
Bence sen kimseye yakismiyorsun evlerden ırak

Düşüncemin nesini beğenmediniz acaba?
Bir ilişki istediğimi ve kriterlerim olduğundan bahsettim. Adamın nişanlı olması bile kesin değil. Ben ayrıldıysam o da neden ayrılmış olmasın ki. Korona çok ilişki bitirdi sonuçta.
Kriterlerin elbette olabilir fakat nişanlı birini ben ayrıldım o da ayrıldı mı acaba diye yoklamak doğru mu sence? Şaşırdım açıkçası böyle bir konu açmana ve bunu düşünmene. Üstelik zamanında senden hoşlandığını söylüyorsun, insanoğlu sonuçta ya aklı karışırsa? Demek ki sevgileri güçlü değilmiş banane diye sıyrılmayı mı düşünürsün böyle bir durumda? Hayatında birinin olması isteği, tinderdan veya başka yerden ciddi ilişki araman hepsi ok ama nişanlı birini belki ayrılmıştır diye kontrol etmenin doğru olmadığını kendi için de sen de biliyorsun bence ki konu açmışsın.

Söylediğiniz kadar güzel ve başarılı olsaydınız evlilik meraklısı olmazdınız. Bu nasıl bir yokluktur nişanlı adama yazmaya kalkıyorsunuz? Bence o arkadaşlık sitesi tam size layık takılın.
Ne alaka? Güzel ve başarılı insanlar evlenmiyor mu?

yavaş vur öldürüceksin :KK70: kız bana da at çok merak ettim ciddili :KK70:
ben senden 5 cm kisayim acaba uzasam kendall olabilir miyim bana da yollar misin hajshsjshsjs

atıyorum :)
Belki ayrılmıştır diyerek iş mi yapılır çok saçma bir düşünce bu. Siz adama mesaj attınız diyelim ve hala nişanlı olduğunu söyledi sonra belki aklını karıştırmış olmayacak mısınız veya ayrılırsan ben burdayım mesajı vermiş olmayacak mısınız? Hiç etik bulmadım sizi fikirlerinizi...
yahu benim mesajımla aklı karışacak adam evlenmesin bir zahmet. Bu kadar mı güvensiz herkes ilişkisine

Ben neden insanların böyle yorum yaptığını anlamadım açıkçası,yok ayartacaksın bilmem ne,arkadaşlar kimsenin alnında yazmıyor yalnız mı değil mi,doğal olarak iletişim kurup anlayacaksınız.Normal 2 medeni insan gibi hal hatır sorulur,nişanlılık nasıl gidiyor diye araya sıkıştırılır verdiği cevaptan anlaşılır zaten.Nişanlıysa konu sahibi de yoluna devam eder,çok fazla mı film izliyorsunuz anlamadım,böyle bir soru duydu diye de aklı karışan adamın ben kafasına edeyim,nişanlısına yazık.

sizin ki nasıl bir yokluktur burada çarşaf çarşaf afişe ettiğiniz nişanlınızla hala evcilik oynuyorsunuz? En azından taharet kriteriniz olsaydı keşke.

Türk erkeklerinin ortalaması pek uzun olmadığı için boyumun kısa olmasını ama buna rağmen bacaklarımın güzelliğini övüyorlar. Boyum uzun da demedim. 1.63 olduğunu da kendim yazdım. Laf sokmak istiyorsanız başka bir yerden girin.
Ayrıca güzelliğin zıttı zeka değildir.

ahah turuncu sana özel fotoğraflarımı yolladım :)
Ay bende istiyorum , bak catlarim 😂😂

Back