Aklım karışık

Daha seyrek görüşelim demek istiyor olabilir. Hani ünlüler der ya " her projeyi kabul etmiyorum, yüzümü eskitmemek için" kendini eskitme demek biraz unuttur kendini demek bence. Eğer daha sık buluşalım demek istiyor olsaydı kendini özletme derdi. Ya da kelimeleri karıştırdı.

Son düzenleme:
Pek ilgileniyor gibi gelmedi. Olsa da olur olmasa da olur bir ilişki herhalde. Ayda 1 2 defa nedir ya? Ayrı şehirlerde yaşadığım insanları daha sık görüyorum.

Bir de adam benden sıkılmasın diye ayda bir iki görüşüp cinsellik mi yaşıyorsun?
Niye bu kadar kendinizi yapıştırmaya çalışıyorsunuz adamlara?

İlişki karşıdakini tartmak üzerinedir. Sen memnun musun adamın bu kadar az görüşmesinden? Kendini değerli hissediyor musun? Adam kendini iyi hissettiriyor mu?

Hayırsa neden devam ediyorsun, başka adam mı yok?

Bende böyle düşündüm

Klasik fuckbody ayda iki saat nedir

Kendine iyi bak demek istemiş biyerlerden duymuş işte barzo...Sen de her çağırdığında koşa koşa gitme...Bidahaki çağırdığında kendini eskitme demiştin ama baya bi eskidim canım ben görüşmeyeli, yenilere layıksın, hadi kendini eskitme de engelle bence, adam sanki o yazdığında aklına gelmiş gibi olur hem...

Öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…