- 20 Ağustos 2022
- 117
- 36
- 25
-
- Konu Sahibi aydenizkix
O ne demek demediniz mi yaKızlar merhaba şimdi benim bir ilişkim var ama çok karışık bir ilişki biz sadece ayda 1 veya 2 kere görüşüyoruz bu can sıkıcı olmaya başladı benim için neyse şunu söylemek istiyorum asıl sıkıntım şu kelime son görüştüğümüz de yani 5 gün önce beraberdik ve sadece 2 saat birlikte vakit geçirdik giderken bana kendini eskitme dedi bu ne anlama geliyor benden sıkılıyor mu yoksa sıkmamı istemiyor mu bu kelimeyi anlayamadım zatenayda bir kere buluşuyoruz o benden sıkılmasın diye napayım çok saçma sıkıcı durum?
Böyle bir tabiri ilk kez duydum. Bir yöreye ait olmalı bu cümleKendi eskitme demek, arayı açma demektir. Ayda 1 bulunulan ilişki de olmaz bu cümleden öte temelde sıkıntı var.
Edebiyat parçalamışdiyemediniz mi ben eşya mıyım da eskiyeyim diye? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam?
Hayır hiç bir şey demedim sustum ve yavaşça ayrıldımO ne demek demediniz mi ya
5 gündür gel gitlerdeyim kendimi sorguluyorum ve mutsuzum o kelime için iyi mi kötü mü anlayamadım sadece sustumHakkaten o nedemek öyle ? Az görüşen biri için saçma ve hadsiz bir cümle...
Hiç benden sıkılmasın ne yapabilirim diye düşünme şutla gitsin eskisi gitsin yenisi gelsin de...
Ne anladın acaba?Ya ben mi fesatim, çok farklı bişey anladım ben
Hangi anlamda düşündüğünüze bağlıYa ben mi fesatim, çok farklı bişey anladım ben
Anlamadığım birşey olursa kafama takılır benim o an sorardım ben olsam. Bence sorHayır hiç bir şey demedim sustum ve yavaşça ayrıldım
Hayır aslında başından sonuna kadar anlatsam yazarken çok bunalttı geldi kısa ve öz tutmaya çalıştım ama çok mantıklı valla hep olumsuz düşündüm daha sık buluşmak da olabilirAdam daha sık buluşalım demeye getirmişte
onu geç linçlenecek kısımlar var sanırım geçiştirmişsin niye
Bilemem hangi yöre ben 7 kuşak Istanbullu'yumBöyle bir tabiri ilk kez duydum. Bir yöreye ait olmalı bu cümle
Öğünden beri yazmadım ona hiç o da bana yazmadı Sorunlar bitmiyor sinirlerimi bozuyorAnlamadığım birşey olursa kafama takılır benim o an sorardım ben olsam. Bence sor
Aralarındaki ilişkiyi bilmiyorum ama cinsellik varsa başkasıyla olma gibiNe anladın acaba?
Peki bu ilişkiyi sürdürme motivasyonunuz nedir? Ben en çok bunu merak ettim.Öğünden beri yazmadım ona hiç o da bana yazmadı Sorunlar bitmiyor sinirlerimi bozuyor