- 20 Ağustos 2022
- 117
- 36
- 25
-
- Konu Sahibi aydenizkix
Benim için mi onun için mi görüşmek istiyor kelimesini kullandınızCümlenin manası anlaşıldı görüşmek istiyor hemen tersolandık
Bir mantıklı cevap daha
O kelimesinden sonra bunları da düşündüm herhalde yedek parçayımSorun bu cümle değil ki rayına oturmamış bir ilişki,ortada ilişki de yok bence ayda 1 görüşüyorsunuz .Yedek kulübesinde ki 3838383 partneri olabilirsiniz. Öylesine takılıyor ve yolunda gibi...
Çocuk görüşmek istiyor yahu sen biraz soğuk mu duruyorsun ona karşı...Benim için mi onun için mi görüşmek istiyor kelimesini kullandınız
Kendisi il dışında çalışıyor görüşmemiz bu yüzden sıkıntı oluyor geldiğinde veyaa ben gidebilidğimde görüşüyoruzNasıl dokuz aydır berabersiniz? Sokakta birbirinize rast gelincemi buluşuyosun ayda bir bu nasıl ilişki ilişki mi ki bu?
Ya ben normal de donuk bir tipim ama dış görünüşten ama hani konuşkanım falan da ama bu son görüştüğümüz de daha bir enerji dolu mutluydum o buna daha çok sevinmişti ayrılırken O kelimeyi söylediÇocuk görüşmek istiyor yahu sen biraz soğuk mu duruyorsun ona karşı...
Eğer cinsellik varsa bir dahaki sefere kendine iyi bak, daha iyi performans sergile anlamında mı dedi acabaO kelimesinden sonra bunları da düşündüm herhalde yedek parçayım
Cinsleiğimiz var ama çok aktif olmuyorum o konıda ama beraberken söylüyor mutluyum falan diye sadece son görüşmemiz de çok iyi motivasyon ile gitmiştim mutluydu o da ama o kelimeyi kullanması aklıma çok olumsuz şeyleri getirdi Yâ bilmiyorum artıkEğer cinsellik varsa bir dahaki sefere kendine iyi bak, daha iyi performans sergile anlamında mı dedi
Nereye çeksen gidiyor bu laf ya hu. Günün durumuna göre değerlendirmek lazım. Keşke sorsaydın. Bu anlamda demiştir denilecek bir cümle değil. Ama sonradan aramamasıda garip. Eğer gerçekten hoşnut olsaydı sen aramasanda arardıCinsleiğimiz var ama çok aktif olmuyorum o konıda ama beraberken söylüyor mutluyum falan diye sadece son görüşmemiz de çok iyi motivasyon ile gitmiştim mutluydu o da ama o kelimeyi kullanması aklıma çok olumsuz şeyleri getirdi Yâ bilmiyorum artık
Soramadım sustum öyle ama normal de oturmasını konuşmasını hep güzel yapan bir kişi yani ilk defa böyle bir kelime kulndı ama bana göre saçma kaldı bende bir şey demedim yazmadım yazmadığım için o da yazmadı arayabilirdi doğru da bu kadar kişi hem olumlu hem olumsuz. Şeyler yazdı bu konuyla ben takıntılı biriyim bir silsem umarımda olmaz herşeyi akışına bırakıyorumNereye çeksen gidiyor bu laf ya hu. Günün durumuna göre değerlendirmek lazım. Keşke sorsaydın. Bu anlamda demiştir denilecek bir cümle değil. Ama sonradan aramamasıda garip. Eğer gerçekten hoşnut olsaydı sen aramasanda arardı
Olumlu düşüneceğim bir şey kalmadıBu ilişki değil ki ya ben inan ben dayımın oğlunu ayda 2 den fazla görüyorum. Bi de bunun üstüne kendini eskitme demesi bilemiyorum umarım dili sürçmüştür özletme demek istemiştir
Boşverin o zaman bunu. Bırakın başkası çeksin. Böyle ayda 2 kere görüşülerek arkadaş bile olunmaz. Bunla ciddi ilişki 7 yılda falan kurulur.Olumlu düşüneceğim bir şey kalmadı
Öyle olacak teşekkür ediyorumBoşverin o zaman bunu. Bırakın başkası çeksin. Böyle ayda 2 kere görüşülerek arkadaş bile olunmaz. Bunla ciddi ilişki 7 yılda falan kurulur.
Ama sürekli yapmıyoruz burda da sorun var o zamanBen de fesatım sanırım, cinsellik yaşadığınız için sanki sizi basit görmüş gibi geldi. Terbiyesiz ahlaksız tam bi hırbo, bi daha görüşmeyin bence
Doğrusu bu zaten.taa lisedeyken bir kız arkadaşıma soylenmisti erkek arkadaşı tarafından.pislik herif beş kızı idare eden herifti kendisi bide güzeller güzeli kizi rezil etmişti tüm okula adını çıkararak.oyle öğrenmiştik.ne bilim ya bende şimdi herkes farklı söyleyince bak sasirdimAralarındaki ilişkiyi bilmiyorum ama cinsellik varsa başkasıyla olma gibi
Bu kadar mı fark eder gençleştim resmen deseydinKızlar merhaba şimdi benim bir ilişkim var ama çok karışık bir ilişki biz sadece ayda 1 veya 2 kere görüşüyoruz bu can sıkıcı olmaya başladı benim için neyse şunu söylemek istiyorum asıl sıkıntım şu kelime son görüştüğümüz de yani 5 gün önce beraberdik ve sadece 2 saat birlikte vakit geçirdik giderken bana kendini eskitme dedi bu ne anlama geliyor benden sıkılıyor mu yoksa sıkmamı istemiyor mu bu kelimeyi anlayamadım zatenayda bir kere buluşuyoruz o benden sıkılmasın diye napayım çok saçma sıkıcı durum?
tüh şansını kaybettinHe şimdi anladım fb yazınca anlayamadım sorry
Benim yazdıklarımdan herkesin bakış açıcı değişiyor olumlu olumsuz sonuçlar doğurabiliyorDoğrusu bu zaten.taa lisedeyken bir kız arkadaşıma soylenmisti erkek arkadaşı tarafından.pislik herif beş kızı idare eden herifti kendisi bide güzeller güzeli kizi rezil etmişti tüm okula adını çıkararak.oyle öğrenmiştik.ne bilim ya bende şimdi herkes farklı söyleyince bak sasirdim