- 29 Ocak 2021
- 2.711
- 5.868
-
- Konu Sahibi aydenizkix
Bir mantıklı cevap dahaAralarındaki ilişkiyi bilmiyorum ama cinsellik varsa başkasıyla olma gibi
Ama şey biz 9 aydır beraberiz gerçi doğru o an kaldım sustum tamam diyip eve geldim ve saatlerce düşündüm hala da düşünüyorum yenisini ararızHakkaten o nedemek öyle ? Az görüşen biri için saçma ve hadsiz bir cümle...
Hiç benden sıkılmasın ne yapabilirim diye düşünme şutla gitsin eskisi gitsin yenisi gelsin de...
Nasıl dokuz aydır berabersiniz? Sokakta birbirinize rast gelincemi buluşuyosun ayda bir bu nasıl ilişki ilişki mi ki bu?Ama şey biz 9 aydır beraberiz gerçi doğru o an kaldım sustum tamam diyip eve geldim ve saatlerce düşündüm hala da düşünüyorum yenisini ararız
Olumsuz olan komple adamla olan durumunuz.Hayır aslında başından sonuna kadar anlatsam yazarken çok bunalttı geldi kısa ve öz tutmaya çalıştım ama çok mantıklı valla hep olumsuz düşündüm daha sık buluşmak da olabilir
Edebiyat parçalamışdiyemediniz mi ben eşya mıyım da eskiyeyim diye? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam?
Edebiyat parçalamışdiyemediniz mi ben eşya mıyım da eskiyeyim diye? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam?
Bu kelimesi beni çok şeylere sürükledi ama hep olumsuz anlamda düşündüm şimdi burada sizlerle paylaşmak beni rahatlattı zaten saçma bir ilişki içerisindeyim . O olsa da olmasada çok koymayacak bunu anladımBir daha buluşmak isterse yok canım almym seninle eskidiğimi hissediyorum ben yenilikler peşindeyim dersin
İlişki içinde bile değilsiniz aslında... Cinsellik varsa muhtemelen fb olmuşsunuz haberiniz yok. Cinsellik yoksa da stepnesiniz, kenarda tutuyor.Bu kelimesi beni çok şeylere sürükledi ama hep olumsuz anlamda düşündüm şimdi burada sizlerle paylaşmak beni rahatlattı zaten saçma bir ilişki içerisindeyim . O olsa da olmasada çok koymayacak bunu anladım
Bizim buluşmamız onun iş yoğunluğu boşluk buldukça işte sürmeli il dışında oluyor e geldiğinde benimle görüşmek istiyor bende hayır demiyorum yani en fazla 1 yada 2 kere görüşmek istediğinde görüşmemişimdir kendini ağırdan aldığını düşünmüyorum çok rahat biri bana göre ama saçma sapan hareketleri yada konuşmalarına hiç şahitlik etmedim bu kelimesi de kafamı kurcaladıEğer daha sık görüşelim manasına getirdiyse başka cümle bulamamış mıHadi onu geçtim görüşelim dedide sizmi bahaneler ettiniz???
Artistlik yapıyor...
Kendini ağırdan alan erkek modeli bide böyle saçma cümleler konuşuyorsa düşün dur
Görüşmeden yoruyor...
Fb ne demek Fenerbahçe mi anlamında ?İlişki içinde bile değilsiniz aslında... Cinsellik varsa muhtemelen fb olmuşsunuz haberiniz yok. Cinsellik yoksa da stepnesiniz, kenarda tutuyor.
Yok facebookFb ne demek Fenerbahçe mi anlamında ?
Kendini eskitme bu cümlesinden bende sıkıldığını düşündüm ki ama hep görüşen çift değilizSıkılmaya başladım gibi bişey mi demek istedi acaba bay bulunmaz hint kumaşı
Hım anladım kötü bir şey mi diyorsunuz anlamadımYok facebook
Şu sorunda ciddiysen bunu gören erkeklerin %99’u seninle evlenirFb ne demek Fenerbahçe mi anlamında ?
He şimdi anladım fb yazınca anlayamadım sorryŞu sorunda ciddiysen bunu gören erkeklerin %99’u seninle evlenir
F*** buddy, yatak arkadaşı yani...
Sorun yok anladımŞu sorunda ciddiysen bunu gören erkeklerin %99’u seninle evlenir
F*** buddy, yatak arkadaşı yani...
Aaaa sansürleniyor ben yıldızlamadım onu
Cümlenin manası anlaşıldı görüşmek istiyor hemen tersolandıkBizim buluşmamız onun iş yoğunluğu boşluk buldukça işte sürmeli il dışında oluyor e geldiğinde benimle görüşmek istiyor bende hayır demiyorum yani en fazla 1 yada 2 kere görüşmek istediğinde görüşmemişimdir kendini ağırdan aldığını düşünmüyorum çok rahat biri bana göre ama saçma sapan hareketleri yada konuşmalarına hiç şahitlik etmedim bu kelimesi de kafamı kurcaladı
Bir halt bizden olacağını düşünmediğimi anladımBence saçma olan benden sıkılmasın ne yapayım demeniz
Bunaltıcı hareket mi yapıyorsunuz?
Tabir bir kere çok itici “kendini eskitme”
Tabiri ıyyk
Ha ciddi düşünüyorsanız ayrılın
Evlilik falan olmaz zira aynı evde olacağınız için….
Vazgeçmemişim eskiden de ters yapardım ama pişman değilimCümlenin manası anlaşıldı görüşmek istiyor hemen tersolandık