Aklım, kalbim onda kaldı.. :((

Kizlar bu yaptiginin aciklamasi ne? benle gonul mu eglendirdi yani sevmemis mi ben bunu kabullenemiyorum :KK42::KK42:

binevi seni ayaryana kadarmış ve sonra bitirmiş hevesi bitmiş belki teklifini kabul etmeseydin ilgisi devam edecekti erkek milleti işte takmaa bi gün karşına öyle biri çıkarki çoçuklukmuş dersin bu yazdığın şeylere hayırlısı sende suç neden o kadar arayıp soruyosun ki poposunu kaldırmışsın salla hiç umursamaya bile değmez :KK66:

Sana bişey söyliyim mi şu son 1 yılımı mutsuz bir insan olarak geçirdim hergün boğuluyordum. senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım zaman geçtikçe eski sevgilini özlemeye başlıyacaksın kendini suçlayacaksın. sonra diğerini seni bırakanı düşüneceksin. neler neler kurup dökeceksin. keşke şurda şöyle burda böyle yapmasaydım diyeceksin. Ama sonuç ne olacak biliyor musun? koca bir hiç sadece kendini yıprattığınla kalırsın SAKIN HA SAKIN YAPMA BUNU. biz daha genciz kimler gelip kimler gidecek. sürekli düşünüp kendini üzme sakın. Hayatına eğlenmene bak. Unutmaya bak yok şarkılar dinleyip ağlamakmış yok fotoğraflarınıza bakıp anılarınızı canlandırmakmış yapma bunu yapma hergün daha çok çıkmaza girersin. Bak 1 yılımı boşa geçirdim annemi kardeşlerimi üzdüm onlara hep mutsuz suratımı gösterdim hiç mutlu edemedim ne annemi ne kardeşlerimi. Ailemin yanında olamadım hiçbir şekilde sırf bir aşk sandığım şey yüzünden... Ve emin ol aşk değil bunlar o aradığımız şey karşımıza çıktığında zaten olgunlaşmış olacağız :KK66: :KK66: Emin ol neredeyse aynısını yaşadım ve söylediğim duygular kapına gelirse seni yıpratmak için heemn geri çevir

binevi seni ayaryana kadarmış ve sonra bitirmiş hevesi bitmiş belki teklifini kabul etmeseydin ilgisi devam edecekti erkek milleti işte takmaa bi gün karşına öyle biri çıkarki çoçuklukmuş dersin bu yazdığın şeylere hayırlısı sende suç neden o kadar arayıp soruyosun ki poposunu kaldırmışsın salla hiç umursamaya bile değmez :KK66:

aslinda canim cok yaniyo ama benim icim rahat cunku dediklerinizde cok haklisiniz bnde aynen oyle dusunuyorum. sadece bazen keske yuzugu geri vermeseydim diyorum cunku o bu konuda cok hassas ama yuzugu vermemin sebebi onun davranislariydi benim zaten gitmeme bi kac gun kalmisti yanimda olsun istiyodum ona cok ihtiyacim vardi o tam tersini yapinca verdim bende yuzugu vermemi istemeyen insan iliskisine sahip cikardi yani kendi bitirdi herseyi oyle umursamaz davranmasaydi bunlar yasanmazdi. bnde cok ustune dustum zaten o kadar aradim mesaj attim kendini bisey sandi.

aslinda canim cok yaniyo ama benim icim rahat cunku dediklerinizde cok haklisiniz bnde aynen oyle dusunuyorum. sadece bazen keske yuzugu geri vermeseydim diyorum cunku o bu konuda cok hassas ama yuzugu vermemin sebebi onun davranislariydi benim zaten gitmeme bi kac gun kalmisti yanimda olsun istiyodum ona cok ihtiyacim vardi o tam tersini yapinca verdim bende yuzugu vermemi istemeyen insan iliskisine sahip cikardi yani kendi bitirdi herseyi oyle umursamaz davranmasaydi bunlar yasanmazdi. bnde cok ustune dustum zaten o kadar aradim mesaj attim kendini bisey sandi.

aynen öyle sen elinden geleni yapmışsın ki zatenn tutmuşsun gidiyorum diye arkadaşından onu çağırmasını istemişsin gülmüş yine gelmemiş seven insan sen gidiceksin diye yanından ayrılmaaz bencee yanii...
o yüzden hiç yorma kendini topla yanii boşver seni yolcu etmeyi bile düşünemeyen bi insanın basitliliğine takılıp kalma birazda sanki şıpsevdisin hemen sevgi aşk bağlanma duygusu var sanırım sende karşındakıne de onu hissettirince boğmuşsun sıkılmış hani bence biraz daha tavrını koy :KK66: :)

aynen öyle sen elinden geleni yapmışsın ki zatenn tutmuşsun gidiyorum diye arkadaşından onu çağırmasını istemişsin gülmüş yine gelmemiş seven insan sen gidiceksin diye yanından ayrılmaaz bencee yanii...
o yüzden hiç yorma kendini topla yanii boşver seni yolcu etmeyi bile düşünemeyen bi insanın basitliliğine takılıp kalma birazda sanki şıpsevdisin hemen sevgi aşk bağlanma duygusu var sanırım sende karşındakıne de onu hissettirince boğmuşsun sıkılmış hani bence biraz daha tavrını koy :KK66: :)

cok haklisiniz . peki bundan sonra mesaj atar mi barismak ister mi? boyle cok gururlu bi insan kolay kolay geri donmez heralde. benim istedigim sadece pisman oldugunu gormek ve onu surundurmek .

cok haklisiniz . peki bundan sonra mesaj atar mi barismak ister mi? boyle cok gururlu bi insan kolay kolay geri donmez heralde. benim istedigim sadece pisman oldugunu gormek ve onu surundurmek .

tamam işte sen mutlu ol umursamaz tavrını koy o pişman olsa ne olmasa ne facende falan ekliyse yada arkadaşlarının iletebileceği şekilde şık güzel bakımlı yani etkileyebilecek fotolarını koy mutlu mutlu anlasın yani bulunmaz hint kumaşı olmadığını bozulsun sen çok kaldırmışsın yani..
o üzülsün bırak keşke yapmasaydım değerini bilseydim diye :KK66:
ama sakın geri dönme sakın..

Surunse ne olacak. O ezilmis egon yerine mi gelecek. Suan birileri hastahanede kan bekliyor, suan birileri ölüyor, suan birileri tecavuze ugruyor, suan birileri ac copu karistiriyor. Sana unut, hayatina bak diyoruz ama sen bunlari kaale almayip hala surunsun diyorsun. Kendinizi dev aynasinda ask magduru olarak gormekten vazgecin artik. :KK14:

Bence sen çok safsın 2 güzel söze kanmışsın.
Ben çok büyük şaşkınlıkla okudum.
Kaçınılmaz son..

X