• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akla İhtiyacım Var !

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Merhaba arkadaşlar, ben bu konuyu sizlere sormak için siteye yeni üye oldum.
Ben yeni atanmış bir öğretmenim yaşım 25. Uzun süredir hayatımda kimse yok bu durumdan da şikayetçi değilim ama nihayetinde evlenmeyi de düşünüyorum uygun bir kişiyle.
Ve aslında işe başladığımdan beri benle ilgilendiğini hissettiğim biri var. Aramızda bir beğeni de var. Zamanla doğru kişi olabileceğini de düşündüm ama emin olamadım çünkü biz hala tanışamadık :KK64:Ben sabahçıyım o öğlenci ben çıkarken o geliyor. Okul çok kalabalık ve iletişim özellikle (bayan ve erkek hocalar arasında) çok zayıf. Bana olan ilgisi bariz zaten benim bu düşüncemin temeli onun daha ilk günden bana baktığını fark etmemle başladı. Çocukcağız fırsat kolluyor gibi aslında gelip tam karşıma oturuyor kısacık zamanımız da olsa, göz kontağı kurmaya çalışıyor belki tanışabiliriz falan diye sanırım ama ne fırsat oluyor ne de ben rahat olabiliyorum neden bilmiyorum ben neredeyse arkamı dönüyorum onu görünce, yüzüne çok zor bakıyorum. Bir çekinme var, tanışmaya fırsat yok, çocuk da sapık gibi peşime takılamaz ya ne bileyim. Bu gidişle bizden bir şey olmaz diye düşünmeye başladım. :KK51:
Ne düşünüyorsunuz ne tavsiye ediyorsunuz kızlar ?

Vol 2
Kızlar bu çocuk beni deli edecek ya, uzaktan bakıp bakıp duruyor başka bir şey yaptığı yok. Bir şey var belli ama o kadar yani, bence beceriksiz bu.
Karşılaşmaya kesişmeye falan çalışıyor ama bakışarak nereye varmayı planlıyor acaba ? Hani böyle bir hamle yapayım da kızla tanışayım diye bir hareket göremiyorum, bence hem çekingen hem de kabiliyetsiz bu konuda. yani millet iki dakika da kız tavlar ayak üstü bu 1.5 aydır bakıp duruyor. Ama samimi buluyorum onu çünkü böyle bazen şaşkın davranıyor bir şeyler yapmak istiyor ama yapamıyor gibi, pişkin ve tecrübeli görünmüyor açıkcası. tamam ben oyalanıyorum biraz daha geç çıkıyorum okuldan bu aralar ama bazen gerçekten hiiiç bir şey olmayacakmış gibi hissediyorum o_O

Son düzenleme:
Bir gün öğlene kalıverin siz de ne diye hemen çıkıp gidiyorsunuz
Herkes uçup gidiyor, ne bahane ediyim ki hem dediğim gibi öyle çok rahat davranamıyorum. kız benim için okulda bekliyor diye düşünsün de istemem hem.

oda mi yeni atandi ? direk okulla ilgili bi soru sorun muhabbet baslatin :)
O bu yıl atanmamış okulun geçen seneki kadrosunda gözüküyor çünkü. İnanın öyle bir fırsat olmadı, zaten bayan hocalarla erkek hocaların oturduğu yerler bile ayrışık.

Gönlü olan gelir bulur seni hiç dert etme okumuş öğretmen olmuş sana gelip iki kelime mi edemeyecek
O da doğru buna inanıyorum elbet ama, çocuk da muhtelen kızın gönlü olsa bir pas verir diye düşünüyordur.

Biseylerle oyalanin sanki isiniz varmis gibi. Boylece onun icin kaldiginizi da dusunmez :)
Bu mantıklı bunu deneyebilirim, sınav dönemin de ve rehberi olduğum sınıfla ilgili yapmam gereken işler var zaten okulda.

O da doğru buna inanıyorum elbet ama, çocuk da muhtelen kızın gönlü olsa bir pas verir diye düşünüyordur.
Canım benim o erkek sen kızsın onun adım atması gerekir senden illa sinyal mi alması lazım
bence okulda biraz oyalan ne bileyim sınav kağıtlarını falan al oku bişeyler yap

Bu mantıklı bunu deneyebilirim, sınav dönemin de ve rehberi olduğum sınıfla ilgili yapmam gereken işler var zaten okulda.
Aradıgınız bahane hazir iste. Sıcak davranin,onun tavrina göre sekil alirsiniz. Belki buyuk bir ask dogacak kim bilir :) eger oyle olursa bizimle paylasin mutlaka ;)

Canım benim o erkek sen kızsın onun adım atması gerekir senden illa sinyal mi alması lazım
bence okulda biraz oyalan ne bileyim sınav kağıtlarını falan al oku bişeyler yap
Haklısın, zaten en fazla atabileceğim adım o benim :)

Aradıgınız bahane hazir iste. Sıcak davranin,onun tavrina göre sekil alirsiniz. Belki buyuk bir ask dogacak kim bilir :) eger oyle olursa bizimle paylasin mutlaka :KK66:
İnşallah paylaşabileceğim güzel gelişmeler olur :)

Ay hemsire sende ona yok buna yok..:D iyi olacagina inaniyorsan muhabbete girmekte sorun yok.bence.

Ay hemsire sende ona yok buna yok..:D iyi olacagina inaniyorsan muhabbete girmekte sorun yok.bence.
Ya nazdan niyazdan değil, kendimi biliyorum ne yapıp ne yapamayacağımı biliyorum. ilk etapta mesafeliyimdir. Kendimi zorlarsam komik davranışlar sergilerim belki akışına bırakıyorum o yüzden.

Evet kızlar fikirlerinizi bekliyorum, niyetini olan bir erkek gelip bir şekilde açılır mı ?

Back