• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Esim 2 senelik evlilikte 2 senedir benle yatmadi, evi dinledi cihazlarla falan, aldattigimi dusundu, sonra bana soz verince baristik. Dun salonda uyuyarak ilk sozunu bozdu. Guvenimi yitirdimmm .
Tamam zor günleri geçmiş gitmiş. Unutmasan da unutmuş gibi davran. Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.

Aslinda benim takildigim cayi icmesi degil, odadan uyumasi, buna tahammulumun bittigini biliyor. Iki senelik evliyim iki senedir hep salonda uyudu ve bosanma asamasina gelince siz Verdi ama tutmadi..

Nasıl takıldığın şey çay içmek değil ya? Çayı içti diye gittim yattım yazan sen değilmisin?

Nasıl takıldığın şey çay içmek değil ya? Çayı içti diye gittim yattım yazan sen değilmisin?
Biz bu salonda yatma meselesi yuzunden bosanmalara gelmisken, ve bir daha olmayacak asla diye soz vermisken salonda uyudu.. gelip yanimda uyusa sarilip ozur de dilerdim. O uzatti biraz . Bahane ariyordu salon.da yatmaya. Iki senedir salonda uyuyor zaten.

Bazen erkeklere o kadar cok hak veriyorum ki vede cok aciyorum, yazik onlar düzmantik yasiyorlar sonra böyleleri delirtiyor iste...:ssz:

febem, birikmissiniz, gecmisin tedirginligi var üzerinizde belkide bu yuzden ufacık bir hali büyütüp kapris yapmissiniz. Fakat bu hallerinizi törpülemelisiniz.

Esiniz yine ayni es, herseyi mukemmel beklemeyin. Hatasini anlayip ozurlerin en guzelini yapmis aslinda. Evet haklisiniz, sozunu tutmadi fakat cok yenisiniz daha sizin biraz gozunuzu kapatmaniz lazim, affedici olmalisiniz. Ve en onemlisi konulari uzatmamalisiniz.

Esinizi salonda gördüğünüzde surat asmamis olsaydiniz uzamayacakti.

Kadinlarin en buyuk hatasi "ikinci sansta" en ufak hatada bile "hani soz vermistin"triplerine girmesi. Cabalamasi bile o an yetiyor olmasi gerekiyor. Herşey zamanla..

ne mi yapacak...mesela benim için tekrar çay demleyebilir değil mi?

komiksin nerde yaşıyosun çay dökülür dökülmez halı siliinirken dur ben hemen demleyeyimmi diyecek demlenir ne acelesi var yarımsaat sonra ben hiç öyle hazır bekleyen koca görmedim

komiksin nerde yaşıyosun çay dökülür dökülmez halı siliinirken dur ben hemen demleyeyimmi diyecek demlenir ne acelesi var yarımsaat sonra ben hiç öyle hazır bekleyen koca görmedim

çay dökülür dökülmez halı silinirken ve hemeni siz eklemişsiniz....
farkındaysanız ben hemen yazmadım...sadece beklentimi yazdım acelesini zamanını değil
siz de baya hayalperestsiniz anlaşılan

Geçmişi bilmiyorum ama adam söz vermiş evet sizin yaptığınız sözü bozduracak cinsten bişey adam gayet iyimiş sözünü tutuyomuş senle ilgiliymiş benim kocam bi bardak çayı benden sakınıpta trip atsa gitse beni bırakıp salonu bırak gider dışarda yatarımda bi bardak çayına tenezzül etmem yahu sabah kalkıp yine hizmet etmiş yine yaranamamıs bi erkek bişeyleri düzeltmek istemese uğraşmaz ama uğraşıyo sizde artık biraz sakin olun bu nedir Allah aşkına bir bardak çay yahu

Herkese merhabalar.. ben daha once konu acmistim bosaniyoruz diye, sonrasinda babamla adliyeye bile gitmistik bosanma davasi acacaktik vezneler kapaliydi falan derken esimle babam konustu bir Sonics varilamadi, ve biz bosanma karari aldik, ve babam.memlekete dondu.. babam dondukten iki gun sonra, biz esimle dava acmak icin, ve arabanin devrini benim uzerime almak icin evden cikacakken , esim besikte yatan kizimiza bakip aglamaya basladi ve biz o an birbirimize sarildik agladik beni ne Cok sevdigini aglaya aglaya soyledi, simsiki sarildi, optu falan ve biz o anlik duygisalliklarla baristik ama aksaminda yemege gidip detayli konusma karari aldik. Aksam detayli konustuk, ben tum sartlarimi soyledim ve kabul etti. Sartlarim suydu: bir daha evi dinlemeyecek,bayramlarda iki tarafa da gidilecek, kuslukler 3 gunu asla gecmeyecek, bir daha asla ama asla salondda utumayacak ( kirgin veya mid olds bile ) burda oturan iki ablam var, o lad davet edince sorun etmeyecek, gelecek vs.. ve biz 2 bucuk hafta once baristik.. ve o gun bugun tek bir kavgamiz bile olmadi, hatta bana surekli sarilip surekli beni oluyor oyle musmutluyduk.. simdi bunlari boyle using yazmamin sebebi, beni belki hatirlayan olur, siz hani bosaniyordunuz Der diye yazdim.. ......simdi, butun bunlarin uzerine soyle bir durum yasandi dun aksam: cay icecektik cay demlemistik ve ben kazara demligi dusurdum, savan seriliydi, esim savani topladi , ben de haliya gecen kismi sildim, ben silerken esim ikimize de doldurdugumuz cayi icmis, ikimizin bardagindakini de, zaten daha o ilk bardagi doldurduk ve daha caylari icmeden devrildi caydanlik.. haliyi temizledim nor de baktim benim cay da icilmis, benim cayi da mi ictin dedim Evet soguyordu yoksa dedi, Iyi, afiyet olsun dedim sonra elimdeki bez ve kovayla ciktim odadan, gel demlikte cay var dedi ama gitmedim, yattim yatagima girip, gece uyandim esim salonda uzaniyor, ve beni gorunce surati Cok asikti, lambayi kapat dedi, baktim yuzune uzunca ve lambayi kapatip , kapiyi da kapatip yattim , sabah uyanmis, bana mercimek corbasi pisirmis, bakkala gidip cikolata almis, firina gidip kepekli ekmek almis, hani sabahlari sevdigim seyleri hazirlamis, geldi yanima yalvardi, cicegimsin nolur birsey soyle bana ne olur gel Ye, sana hazirladim, kucaklayip gotururum falan, sofraya gelmezsen buraya getireyim yataga, bak seni Araba suruse goturcem de, falan da filan da,,,, ama bana soz vermisti, asla ne olursa olsun salonda uyumak Yok demisti, sozunden caydi.. ben tabi kahvaltiya gitmedim iceri, ona Cevap bile vermedim, ama Su an kalakaldim oyle, evden cikti, cikarken de montum nerde canim diye sordum Cevap vermedim , guveniyordum, siz verirse tutar diyordum,tutmadi...simdi ne yapmaliym.. cok uzun yazdim kusuruma bakmayin lutfen..
bi yerden toplayıp bi yerden parçalamayı nasıl başarıyorsunuz sudan sebepten böyle bir ortam yarattığınıza inanamadım ve sizi kınadım.

kusura bakmayın ama altı üstü bir bardak çay için siz surat asıp içeri giderseniz,adam demlikte çay var demiş bi de,içerde yatmasında ne yapsın? sonuçta onunda bi gururu var,hatası yok ki gelsin gönlünüzü almaya çalışsın.bi de üstüne sabah hala neler yapmış.hatalı kesinlikle sizsiniz ve muhtemelen olayı geçmişte yaşadıklarınızından dolayı (geçmişi bilmiyorum) fazlaca abartmışsınız.biz kadınlar bazen gerçekten anlaşılamaz varlıklar oluyoruz ve bazen bence adamları kendimiz çıldırtıyoruz.içerde yatıyorsa siz gidip yanına çağırabilirdiniz ilk trip yapan kişi olarak.bence şu noktada da özür dileyip,gerekli gönül alma işlemini yapması gereken kişi sizsiniz.

kusura bakmayın ama altı üstü bir bardak çay için siz surat asıp içeri giderseniz,adam demlikte çay var demiş bi de,içerde yatmasında ne yapsın? sonuçta onunda bi gururu var,hatası yok ki gelsin gönlünüzü almaya çalışsın.bi de üstüne sabah hala neler yapmış.hatalı kesinlikle sizsiniz ve muhtemelen olayı geçmişte yaşadıklarınızından dolayı (geçmişi bilmiyorum) fazlaca abartmışsınız.biz kadınlar bazen gerçekten anlaşılamaz varlıklar oluyoruz ve bazen bence adamları kendimiz çıldırtıyoruz.içerde yatıyorsa siz gidip yanına çağırabilirdiniz ilk trip yapan kişi olarak.bence şu noktada da özür dileyip,gerekli gönül alma işlemini yapması gereken kişi sizsiniz.
Sozunu tutmayan o, zaten bunu bildigi icindi sabahki gonlumu almaya calismalari.. kirginim ama bilmiyorum ne olacak..

Herkese merhabalar.. ben daha once konu acmistim bosaniyoruz diye, sonrasinda babamla adliyeye bile gitmistik bosanma davasi acacaktik vezneler kapaliydi falan derken esimle babam konustu bir Sonics varilamadi, ve biz bosanma karari aldik, ve babam.memlekete dondu.. babam dondukten iki gun sonra, biz esimle dava acmak icin, ve arabanin devrini benim uzerime almak icin evden cikacakken , esim besikte yatan kizimiza bakip aglamaya basladi ve biz o an birbirimize sarildik agladik beni ne Cok sevdigini aglaya aglaya soyledi, simsiki sarildi, optu falan ve biz o anlik duygisalliklarla baristik ama aksaminda yemege gidip detayli konusma karari aldik. Aksam detayli konustuk, ben tum sartlarimi soyledim ve kabul etti. Sartlarim suydu: bir daha evi dinlemeyecek,bayramlarda iki tarafa da gidilecek, kuslukler 3 gunu asla gecmeyecek, bir daha asla ama asla salondda utumayacak ( kirgin veya mid olds bile ) burda oturan iki ablam var, o lad davet edince sorun etmeyecek, gelecek vs.. ve biz 2 bucuk hafta once baristik.. ve o gun bugun tek bir kavgamiz bile olmadi, hatta bana surekli sarilip surekli beni oluyor oyle musmutluyduk.. simdi bunlari boyle using yazmamin sebebi, beni belki hatirlayan olur, siz hani bosaniyordunuz Der diye yazdim.. ......simdi, butun bunlarin uzerine soyle bir durum yasandi dun aksam: cay icecektik cay demlemistik ve ben kazara demligi dusurdum, savan seriliydi, esim savani topladi , ben de haliya gecen kismi sildim, ben silerken esim ikimize de doldurdugumuz cayi icmis, ikimizin bardagindakini de, zaten daha o ilk bardagi doldurduk ve daha caylari icmeden devrildi caydanlik.. haliyi temizledim nor de baktim benim cay da icilmis, benim cayi da mi ictin dedim Evet soguyordu yoksa dedi, Iyi, afiyet olsun dedim sonra elimdeki bez ve kovayla ciktim odadan, gel demlikte cay var dedi ama gitmedim, yattim yatagima girip, gece uyandim esim salonda uzaniyor, ve beni gorunce surati Cok asikti, lambayi kapat dedi, baktim yuzune uzunca ve lambayi kapatip , kapiyi da kapatip yattim , sabah uyanmis, bana mercimek corbasi pisirmis, bakkala gidip cikolata almis, firina gidip kepekli ekmek almis, hani sabahlari sevdigim seyleri hazirlamis, geldi yanima yalvardi, cicegimsin nolur birsey soyle bana ne olur gel Ye, sana hazirladim, kucaklayip gotururum falan, sofraya gelmezsen buraya getireyim yataga, bak seni Araba suruse goturcem de, falan da filan da,,,, ama bana soz vermisti, asla ne olursa olsun salonda uyumak Yok demisti, sozunden caydi.. ben tabi kahvaltiya gitmedim iceri, ona Cevap bile vermedim, ama Su an kalakaldim oyle, evden cikti, cikarken de montum nerde canim diye sordum Cevap vermedim , guveniyordum, siz verirse tutar diyordum,tutmadi...simdi ne yapmaliym.. cok uzun yazdim kusuruma bakmayin lutfen..
Sen cayini icti diye adama küsüyosun adam bu sebepten yatak ayiriyo, ne diyeyim ki sanki evlilik degil evcilik, su yaptiklariniza bak, bi de evladiniz varmis, insallah onu iyi yetistirirsiniz ne diyeyim

Geçmişi bilmiyorum ama adam söz vermiş evet sizin yaptığınız sözü bozduracak cinsten bişey adam gayet iyimiş sözünü tutuyomuş senle ilgiliymiş benim kocam bi bardak çayı benden sakınıpta trip atsa gitse beni bırakıp salonu bırak gider dışarda yatarımda bi bardak çayına tenezzül etmem yahu sabah kalkıp yine hizmet etmiş yine yaranamamıs bi erkek bişeyleri düzeltmek istemese uğraşmaz ama uğraşıyo sizde artık biraz sakin olun bu nedir Allah aşkına bir bardak çay yahu
Sozunu tutmadi.. bunun mahcubiyetiyle sabah oyle kahvaltilar bilmem neler yapti. Utanmisti belliki..ben de uzatmicam Evet , buradaki hanimlar uyarmasa bir ay yuzune bakmamayi dusunuyordum.

Sozunu tutmayan o, zaten bunu bildigi icindi sabahki gonlumu almaya calismalari.. kirginim ama bilmiyorum ne olacak..

bakın hala sözünü tutmayan o diyorsunuz.yazdıgımı okudunuz mu? siz ufacık bişiden trip yapıp içeri giderseniz,onun hala yanınıza gelip size sarılmasını nasıl beklersiniz? geçmişte kötü günler yaşamış olabilirsiniz ama artık geçmişi kapatın ki,yeniden şans verdiğiniz geleceğinizi kaybetmeyin.sadece eşinizi suçlamak yerine bence kendinize de bi sorun objektif olarak,bende hatalı olabilir miyim diye? çünkü hep böyle davranıyorsanız,adam da sıkılıp içerde yatıyor olabilir.benim niyetim asla sizi yerden yere vurmak,daha fazla moralinizi bozmak değil yanlış anlamayın ama dediğim gibi burda hatalı sizsiniz.ve siz böyle sudan sebeplerle trip yapmaya devam ettikce,eşiniz daha çok salonda uyur ve kaçınılmaz son elbet bir gün gerçekleşir :KK43: yazık çocuğunuz için biraz sizde anlayışlı olmayı deneyin bence.

Son düzenleme:
Herkesin mutlaka basit bir nedenle naz yaptigi, tavir takindigi olmustur. Hele birde gecmis birikimleri varsa kontrol daha da zorlasir.

Burda mesele bir bardak cay degil kendisini dusunmedigine iclenmis konu sahibi ve konu uzamis. Buda o an icin ikisinindw elinde degildi belkide.

febem, bundan sonra daha temkinli yaklasmalisiniz. Esiniz daha onceki hallerinden pisman, simdi tekrarlasada bu bir firsat. Iyi de olacak kotude, evlilik bu. Duzelecek zamanla insaallah.

Esinizin adimlarini geri cevirmeyin, erkeklerin kopma noktasi daha hizli oluyor maalesef.

bakın hala sözünü tutmayan o diyorsunuz.yazdıgımı okudunuz mu? siz ufacık bişiden trip yapıp içeri giderseniz,onun hala yanınıza gelip size sarılmasını nasıl beklersiniz? geçmişte kötü günler yaşamış olabilirsiniz ama artık geçmişi kapatın ki,yeniden şans verdiğiniz geleceğinizi kaybetmeyin.eşinizi sadece suçlamak yerine bence kendinize de bi sorun objektif olarak,bende hatalı olabilir miyim diye? benim niyetim asla sizi yerden yere vurmak,daha fazla moralinizi bozmak değil Iyanlış anlamayın ama dediğim gibi burda hatalı sizsiniz.ve siz böyle sudan sebeplerle trip yapmaya devam ettikce,eşiniz daha çok salonda uyur ve kaçınılmaz son elbet bir gün gerçekleşir :( yazık çocuğunuz için biraz sizde anlayışlı olmayı deneyin bence.
Bakiyorum bakiyorum kendimde sorun goremiyorum. Evet cay meselesinde tepkim Iyi olmadi ama erkek Adam sozunde durur.. hala inanamiyorum. Sizin esinizin hic sozunu tutmadigi oldu mu ?

Afedersiniz de kirilmaya hakkiniz yok altiustu bi bardak cay yani ben olsam esim yesin icsin yeterki diye dusunurdum hatali olan esiniz degil sizsiniz bir bardak cay icin kusup gitmek nedir ya?

Back