• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Hatayı kendinizde aramayı hiç düşündünüz mü? Bu gidişle 2. Boşanma davasını eşiniz açar. Bu tavırlarınızı bir çeker, iki çeker sonra da kendi çeker gider. FAZLA NAZ AŞIK USANDIRI!
Esim 2 senelik evlilikte 2 senedir benle yatmadi, evi dinledi cihazlarla falan, aldattigimi dusundu, sonra bana soz verince baristik. Dun salonda uyuyarak ilk sozunu bozdu. Guvenimi yitirdimmm .

Canim ya Cok da trip atmadim, Iyi afiyet olsun dedim ve yatip uyudum, salonda mi uyumaliydi.
Sonuçta iki yildir suren bir aliskanlik var. Siz surat asip gidince ne yapacagni bilememis olabilir.

Birlikte kalkip hadi yatagimiza yatalim diye önünüze alip gidecektnz

Adam içmiş çayı tamam çay dökülmüş sana yardım da etmiş temizlemeye tekrar çay yapıp içebilirdiniz.Ama sen eşine trip yapmışsın.Ne kadar anlayışla yaklamis siz eşinizi yatağa cagirabilirdiniz esinizin kıymetini bilin insanlar siddet görüyor öldürülüyor siz saçma sebepten trip yapıyorsunuz bence eşinize güzel bir yemek hazirlayip akşam yemekte gönlünu alın

Cidden bu salonda yatacak bisey mi .. biz bu salonda yatma meselesinden bosaniyorduk ama
AMA CNM SENİN TRİBİN ONUN SALONDA YATMASINDAN DAHA UFAK BİR MESELE SEN ADAM SENİN TRİBİNDEN DOLAYI SALONDA YATMIŞ ZATEN NEDEN BUNU ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORSUN :) HAYATI KENDİNE VE ADAMCAĞIZA ZEHİR ETME LÜTFEN BAK NE GÜZEL ARANIZDA DÜZELMİŞKEN DİMİ :) ŞİMDİ EŞİNİ ARA VE HİÇ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ TATLI TATLI KONUŞ OK :)

Nasıl yaniii.. tamam eşiniz söz vermiş ama ilk hata da sizde olmuş afiyet olsun diyip gidip yatmakta neymiş onu çözemedim.
hiçbişey demeden gidip yatmanız onu istemediğinizi ortaya koymuş yani dışardan görüntü öyle
karşı tarafı suçlamak ne kolay yahu bir kere hata yaptı diye hep o hatalı olacak diye sabitlemişsiniz siz kendinizi

Cidden bu salonda yatacak bisey mi .. biz bu salonda yatma meselesinden bosaniyorduk ama

Ben salonda yatması normal demiyorum ama senin yaptığın bence anormal.
Sen kıszdığın ve trip attığın şeyin normal olduğunu sadece eşinin yaptığının anormal olduğunu düşünüyorsan mesele yok.

Canim odada yatmasini gerektiriyo mu bu peki.. bu konudan bosanma asamalarindan donduk biz.

Siz bi bardak cayinizi icti diye trip atip guzelum cay muhabbetinin icine edip gecip iceri yatarsaniz esinizde kedi degil herhalde tabiki pesinizden gelmez tepkisini koyar.ne saniyorsunuz adami kukla mi? Herseye ragmen sabah kalkip sizin icin cabalamasina sukredin nitekim bwn kilimi bile kipirdatmazdim.eski konularinizi bilemem ama bu konuda sonuna kadar haksizsiniz.resmen ilgiden şımarmış daha fazla ilgi için saçmalamışsınız.nolur kusurabakmayın ama anlatım dilinizden anca bu sonuc cikiyor.

Telefondan mı yazıyorsunuz? Şu t9u ya kapatın ya da gönder tuşuna basmadan önce bir açın okuyun.

Konuya gelirsek sanırım siz iş yaparken onun keyif yapıp üstüne sizin çayınızı da içmesine sinir olmuşsunuz. Küçük bir trip atabilirdiniz. Ama olayı bu denli büyütmeniz hata olmuş. Bunun yerine sana ceza hem bardağımı doldurup hem de bana bisküvi getireceksin deyip yanağından öpseydiniz çok daha doğru olurdu.
T9 kaldir secenegi var mi bilmiyorum , daha dikkatli olurum yazarken, belki abarttim ama esim sozunden caydi, ben buna takildim, sok oldum, ilk kez sozunu tutmadi, bence bahane aradi salonda uyumaya, cunku Cok seviyor orda uyumayi,

Siz bi bardak cayinizi icti diye trip atip guzelum cay muhabbetinin icine edip gecip iceri yatarsaniz esinizde kedi degil herhalde tabiki pesinizden gelmez tepkisini koyar.ne saniyorsunuz adami kukla mi? Herseye ragmen sabah kalkip sizin icin cabalamasina sukredin nitekim bwn kilimi bile kipirdatmazdim.eski konularinizi bilemem ama bu konuda sonuna kadar haksizsiniz.resmen ilgiden şımarmış daha fazla ilgi için saçmalamışsınız.nolur kusurabakmayın ama anlatım dilinizden anca bu sonuc cikiyor.
Yok kusura bakmam, her goruse saygim var. Ama sunu belirteyim, iki yillik evlilikte hep salonda yatti. Ve bu bizi bosanmalara getirmisti ki soz Verdi, asla olmayacak, kirilsam bile olmayacak, maksimum sirtimi doner yatarim ama salonda asla diye soz verdi...

Herkese merhabalar.. ben daha once konu acmistim bosaniyoruz diye, sonrasinda babamla adliyeye bile gitmistik bosanma davasi acacaktik vezneler kapaliydi falan derken esimle babam konustu bir Sonics varilamadi, ve biz bosanma karari aldik, ve babam.memlekete dondu.. babam dondukten iki gun sonra, biz esimle dava acmak icin, ve arabanin devrini benim uzerime almak icin evden cikacakken , esim besikte yatan kizimiza bakip aglamaya basladi ve biz o an birbirimize sarildik agladik beni ne Cok sevdigini aglaya aglaya soyledi, simsiki sarildi, optu falan ve biz o anlik duygisalliklarla baristik ama aksaminda yemege gidip detayli konusma karari aldik. Aksam detayli konustuk, ben tum sartlarimi soyledim ve kabul etti. Sartlarim suydu: bir daha evi dinlemeyecek,bayramlarda iki tarafa da gidilecek, kuslukler 3 gunu asla gecmeyecek, bir daha asla ama asla salondda utumayacak ( kirgin veya mid olds bile ) burda oturan iki ablam var, o lad davet edince sorun etmeyecek, gelecek vs.. ve biz 2 bucuk hafta once baristik.. ve o gun bugun tek bir kavgamiz bile olmadi, hatta bana surekli sarilip surekli beni oluyor oyle musmutluyduk.. simdi bunlari boyle using yazmamin sebebi, beni belki hatirlayan olur, siz hani bosaniyordunuz Der diye yazdim.. ......simdi, butun bunlarin uzerine soyle bir durum yasandi dun aksam: cay icecektik cay demlemistik ve ben kazara demligi dusurdum, savan seriliydi, esim savani topladi , ben de haliya gecen kismi sildim, ben silerken esim ikimize de doldurdugumuz cayi icmis, ikimizin bardagindakini de, zaten daha o ilk bardagi doldurduk ve daha caylari icmeden devrildi caydanlik.. haliyi temizledim nor de baktim benim cay da icilmis, benim cayi da mi ictin dedim Evet soguyordu yoksa dedi, Iyi, afiyet olsun dedim sonra elimdeki bez ve kovayla ciktim odadan, gel demlikte cay var dedi ama gitmedim, yattim yatagima girip, gece uyandim esim salonda uzaniyor, ve beni gorunce surati Cok asikti, lambayi kapat dedi, baktim yuzune uzunca ve lambayi kapatip , kapiyi da kapatip yattim , sabah uyanmis, bana mercimek corbasi pisirmis, bakkala gidip cikolata almis, firina gidip kepekli ekmek almis, hani sabahlari sevdigim seyleri hazirlamis, geldi yanima yalvardi, cicegimsin nolur birsey soyle bana ne olur gel Ye, sana hazirladim, kucaklayip gotururum falan, sofraya gelmezsen buraya getireyim yataga, bak seni Araba suruse goturcem de, falan da filan da,,,, ama bana soz vermisti, asla ne olursa olsun salonda uyumak Yok demisti, sozunden caydi.. ben tabi kahvaltiya gitmedim iceri, ona Cevap bile vermedim, ama Su an kalakaldim oyle, evden cikti, cikarken de montum nerde canim diye sordum Cevap vermedim , guveniyordum, siz verirse tutar diyordum,tutmadi...simdi ne yapmaliym.. cok uzun yazdim kusuruma bakmayin lutfen..
Bu çay meselesini çok büyütmeseydiniz keşke. Evet hoş değil size sormadan böyle birşey yapması ama ilişkinizi düzeltmek istiyorsanız ufak tefek şeyleri görmezden gelip hoşgörü ile hareket etmeye çalışmalısınız. Sadece karşıdan beklemeyle olmaz. Siz çayımı içti akşamda ayrı uyudu diye düşünürünüz, oda bi çay içmemi ne kadar büyüttü sanki yeniden yapılamayacak birşey, bir ömür böyle mi geçecek diye düşünür. Tek yol karşılıklı hoşgörü, başka yol yoook :)

bi bardak çayı içti diyemi oldu bunlar şaka gibisin gerçekten içsin ne olacak soğuyup gidecekti zaten bence sınırlarını fazla zorlama bir noktaya kadar canım cicim der uzun uzun bakıp giden sensin oda yatmış böyle ufak şeyleri takarsan çok yorulur ve çok yorarsın
Sabah asla uzatmazdim yanimda uyusaydi.. sozunu tutmadi ve salonda yatti. Simdi ben bu sozunu tutmamasina tepkisiz kalirsam arkasi kesilmez, hicbir sozunu tutmaz diye dusunuyorum.

Neden salondayattigini siz de bilmiyorsunuz demekki adamka hic konusmaissiniz.salonda yatmaya hazirlanirken sorsaydiniz hayirdir diye.gelmiyor musun diye.ben olsam.pacasindan surukleyerk gotururdum cunku ortada kavgalik bi durum yok.siz de kabul edin olayi sorun haline getirmissiniz.boyle durumlarda kadin alttan almali dicem ama adamcagiz kahvalti bike hazirlamis ama siz de hala tik yok...

Hazir barismisken keske boyle biseyden sorun cikarmasaydiniz hassas bir donemdesiniz o cabalayacaksa birseyleri duzeltmeye calisacaksa siz de cabalamalisiniz gormemelisniz yardim etmelisiniz esinize alisma doneminde su an belliki.

Neden salondayattigini siz de bilmiyorsunuz demekki adamka hic konusmaissiniz.salonda yatmaya hazirlanirken sorsaydiniz hayirdir diye.gelmiyor musun diye.ben olsam.pacasindan surukleyerk gotururdum cunku ortada kavgalik bi durum yok.siz de kabul edin olayi sorun haline getirmissiniz.boyle durumlarda kadin alttan almali dicem ama adamcagiz kahvalti bike hazirlamis ama siz de hala tik yok...
Canim , ben biktim pacasindan cekip yataga cagirmaktan. Iki yildir salonda yatti diyorum. Ve bosanacaktim soz Verdi olmayacak diye.. Neden davet edeyim haala yataga

Canim odada yatmasini gerektiriyo mu bu peki.. bu konudan bosanma asamalarindan donduk biz.

Yok kusura bakmam, her goruse saygim var. Ama sunu belirteyim, iki yillik evlilikte hep salonda yatti. Ve bu bizi bosanmalara getirmisti ki soz Verdi, asla olmayacak, kirilsam bile olmayacak, maksimum sirtimi doner yatarim ama salonda asla diye soz verdi...
Canım benim dedim ya eski konularını bilmiyorum.ama bu son açtıgın konuda bi bardak cay icin sen nasil trip atip gecip yattiysan o da kendince tavir gösterip (canini anca boyle yakabilirdi) tepkisini belli etmiş.bu şekilde davrandigin sürece bu kadar kücük konulara bu kadar buyuk tepkiler verdigin surece daha agir tavirlarla karsilasabilirsin.

T9 kaldir secenegi var mi bilmiyorum , daha dikkatli olurum yazarken, belki abarttim ama esim sozunden caydi, ben buna takildim, sok oldum, ilk kez sozunu tutmadi, bence bahane aradi salonda uyumaya, cunku Cok seviyor orda uyumayi,
salonda tv mi var

Bazen eşlerinize çok yükleniyosunuz. Gereksiz tirpler, yersiz tartışmalar gerçekten içinizde tahammül bittiyse ayrılın ikinizede hayatı zindan etmeyin. siz çayınızı içti diye trip atıp gidip onsuz yatıyosunuz adam salonda uyudu diye olay çıkarıyosunuz bırakın bu prenses tafralarınızı bir kenara bir yavrunuz var ufacık sebeplerle olayı büyütüp sürekli aynı şekilde tartışma çıkarıp yuva yıkıyosunuz biraz olsun alttan alın bazı şeyleri

Hazir barismisken keske boyle biseyden sorun cikarmasaydiniz hassas bir donemdesiniz o cabalayacaksa birseyleri duzeltmeye calisacaksa siz de cabalamalisiniz gormemelisniz yardim etmelisiniz esinize alisma doneminde su an belliki.
Ayni yatakta uyuma konusunda mi alisma doneminde ? Evet bu olabilir..

İyide ben anlamıyorum sizi çay meselesi o kadar saçmaki eğer hep böyle kaprisliyseniz eşinizin sizden kaçıp salonda yatması normal bence bıkmış adam

Bazen eşlerinize çok yükleniyosunuz. Gereksiz tirpler, yersiz tartışmalar gerçekten içinizde tahammül bittiyse ayrılın ikinizede hayatı zindan etmeyin. siz çayınızı içti diye trip atıp gidip onsuz yatıyosunuz adam salonda uyudu diye olay çıkarıyosunuz bırakın bu prenses tafralarınızı bir kenara bir yavrunuz var ufacık sebeplerle olayı büyütüp sürekli aynı şekilde tartışma çıkarıp yuva yıkıyosunuz biraz olsun alttan alın bazı şeyleri
Yaa canim uzatmazdim vallahi de sabah boynuna sarilip uyanirdim. Ama salonda yatinca yikildim. Iki senedir bunun mucadelesini veriyorum. Tam dedim artik bitti galiba salonda yatma debris, dun Yine buldu bir bahane. Iki yildir kus olsam da olmasak da salonda yatiyor ve zaten 2 yillik evliyiz.

Back