akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Hazir barismisken keske boyle biseyden sorun cikarmasaydiniz hassas bir donemdesiniz o cabalayacaksa birseyleri duzeltmeye calisacaksa siz de cabalamalisiniz gormemelisniz yardim etmelisiniz esinize alisma doneminde su an belliki.
Ayni yatakta uyuma konusunda mi alisma doneminde ? Evet bu olabilir..
Evet onu kastettim size soz verdi iki yildir alistigi duzenden baska duzene gecmeye calisiyor iki yildi bosanma asamasina gelene kadar vazgecememis bu aliskanligindan demekki alisma doneminde su an cabaliyor bu evrede kusluk cikarmamaya ozen gosterin bence yavas yavas yataga tasinir alisir iki hafta olmus daha bence anlayis gosterin bu zamana kadar sabretmissiniz biraz aha sabredin hazir barismisken sizi kaybetme korkusu yasatmisken..

Onceden nie yatiodu o zaman salonda madem hatanizi kabullenmiyor hala sozunde durmadi diyorsunuz.

Canim , ben biktim pacasindan cekip yataga cagirmaktan. Iki yildir salonda yatti diyorum. Ve bosanacaktim soz Verdi olmayacak diye.. Neden davet edeyim haala yataga
O 15 gundur neden cabaliyorsa o sebepten davet etmeniz lazim kendinize bir sans daha vetmisken inada ne gerek var. Ozverili olmak lazim. Bak bunu benim gibi bir feminist soyluyor . Hakikaten durduk yere olmus. Biz erkeklere sartla bisey yaptiramayiz bunu sakin unutma adama bak soz vermistin i surekli hatirlatirsaniz bi muddet sonra eeehh yeter be olur. Onun icin biz kadinlarin fitratimiza uygun olarak dediklerimizi yaptirabilme gibi bir yetenegi var. Bunu degerlendir bence ac telefonu hic bisey olmamis gibi bir nwbiz yokla. Hayatim montunun yerini mi sormustun diyerek takil mesela.Sonra araniz duzelince de salonda yatma meselesini tekrar konus. Ama araniz iyiyken bu cok onemli.

Belkide davranışlarınız yüzünden bunalıyo biraz kendinizde çaba verin evliliği yürütmek için biz kavga etsek dahi tutarım eşimin elini hadi uyuyalım derim götürürüm odaya belki ben bir adım atmazsam benim eşimde salonda uyur her gecede aynıdır olay ben hadi yatalım derim eşimi kaldırıp götürürüm yatağa 5 dk bişeye bakıcam der bazen sabırla beklerim 5 yada 10 dk yı yanında sonra beraber gidip uyuruz sizde bu şekilde deneyin bir süre belki oda sizden bir adım bekliyodur

Canim sozunu tutmadi, bana verdigi soz Aynen soyleydi, bbirdaha asla ama asla salonda yatmayacak, Cok Cok kirilsa bile yataga gecip en fazla sirtini donup yatacak.. ama tutmadi.. simdi siz olsaniz sozunden cayan esinizden siz mi ozur dilerdiniz.. 2 senelik evliyim ve hep tek yattim . Ve bosanacakken soz Verdi, baristim. 2 senedir kiz de olsam baris da olsak benle ayni yatakta yatmadi, ama Iyi geceler deyip beni opup salon.da yatardi, ben de bikmistim ve baska da sebepler de olunca bosanma karari almistik. Ama iki bucuk haftadir hicbir sorun yokken boyle oldu bugun.

Büyütmeyin uzatmayın yahu kural koyulmuş tamam da kanun değilki.. Evlilik bu gözlemleyin barışma sürecinde daha sıkıntılı şeyler olursa ozaman hükmğ verin küsün uzatın vs..

Umarım başka sıkıntılar olmaz gül gibi geçinip gidersinzz

E bir daha boşanma davası açın o zaman madem bu kadar büyük bir sorun sizin için.
Kusura bakmayın çok sabit fikirlisiniz. Adamın çabasını bir tek şeyle yerle bir etmişsiniz, silip geçmişsiniz.

altı üstü bir bardak çay, senin çayını içmeyeceğim diye de söz mü vermişti?? bence siz de böyle eften püften olaylarla huzurunuzu bozmamak adına eşinizden özür dileyin yoksa bir bıktırırsınız adam suratınıza bakmaz, ah burada olsaydı da demlik demlik çay içseydi dersiniz..

Canim haklisin da davranislarim yuzunden olsa, evlendigimizden beri bu dert bizde salonda uyumayi Cok mu seviyo ne ya.. ama Oki haftadir yanimda uyurken sarmasdolas uyurdu, ben degil, o oyle sarilirdi, Neden peki ? Hep celiskiler..

Canim vallahi derdim cay degil.. ben ifade edemedim Kendimi .. salonda uyumayacakti ne olursa olsun diye soz vermisti..

Eşinin ruh halini bilmiyorum tabiki nedeni kendinde saklıdır.Belki biriyle uyumak hoşuna gitmiyodur annemler 30 senelik evli ama ayrı yatarlar bunuda sorun etmediler tabi her kadın aynı şeyi kaldıramaz ama evlilik bu isteğin çok normal ama dediğim gibi dene, sen eşini çağır küslük yatak dışında kalsın herzaman sende her kızdığında gidip tek uyuma eşini çağır beraber uyuyun bir şekilde alışıcak sonunda sabırlı olun

E bir daha boşanma davası açın o zaman madem bu kadar büyük bir sorun sizin için.
Kusura bakmayın çok sabit fikirlisiniz. Adamın çabasını bir tek şeyle yerle bir etmişsiniz, silip geçmişsiniz.
Peki simdi ben bir adim atsam soz verip tutmamayi aliskanlik etmez mi.. sabah dedi ki Hal ben kusersem konismam senle dedi, kahvaltiya cagirirken, hic orali bile olmadim , cevap bile vermedim

Ben hic kusup yatak ayirmadim.. zaten benle yatmadi ki yatak ayirayim alisir Umarim..

Tamam adam salonda uyumayacağım diye söz vermiş de ortada bir sebep yokken baştan ortalığı siz karıştırmamış mısınız? Kabul edin ki çayınızı içti diye gidip yatmanız çok aşırı bir tepki. O da size inat olsun diye salonda yatmış belli ki. Mesela siz salona geldiğinizde "Özür dilerim, abarttım biraz" deseydiniz, yatağa gel demeseniz bile peşinizden gelecekti eminim.

Geçmişte yaptığı hatalar büyükmüş anladığım kadarıyla, evi dinletmek nedir? Ama madem bir şans daha verdiniz, açmayın artık eski defterleri çünkü affetmişsiniz artık. Bu münferit olayda haksız olan sizsiniz. Gönül almanız gerekir. Geçmişteki hataları için o sizin gönlünüzü almış bakın.

Sabrediyorum.. sabredicem.. beni simarik dusunenler olmus, sadece cayimi icti diye kahvaltiya gitmedim zannetmisler galiba, oysa benim derdim salonda yatmasiydi ve o da bunu bildigi icin sabah alttan aldi..

Canim vallahi derdim cay degil.. ben ifade edemedim Kendimi .. salonda uyumayacakti ne olursa olsun diye soz vermisti..
ne olursa olsun yatmasın tabi de adam zaten ayrı uyumayı huy edinmiş siz de bi güzel teşvik etmişsiniz abuk subuk trip atarak.
gitseydiniz yanına hadi yatağa gel deseydiniz gönlünü alsaydınız da gelmeseydi her türlü haksızdı ama maalesef burada sizin de büyük suçunuz var.

inanin bir ay tek kelime etmemeyi dusunuyordum esime.. susmali miyim sizce.

Sabrediyorum.. sabredicem.. beni simarik dusunenler olmus, sadece cayimi icti diye kahvaltiya gitmedim zannetmisler galiba, oysa benim derdim salonda yatmasiydi ve o da bunu bildigi icin sabah alttan aldi..
Cok hassas noktan ve tahammulun yok anladigim kadariyla ama esin cabaliyormus o yuzden bir isik var gereksiz kusluklerle harcanmasin bu degerli vakitler, okyanusu gecip derede bogulmayin insaallah Allah yardimciniz olsun

Kendimi sizin yerinize koyuyorum, bence bu seferlik uzatmayan siz olun. Boşanma çok sancılı bir süreç, siz tetiklemiş olmayın. Ha bu gece de gider salonda uyursa kırarsınız kafasını Ama bu seferlik alttan alın. Ben olsam özür dilerdim ama siz buna pek taraftar değilsiniz sanırım. En azından bir şey olmamış gibi davranın.

Affetmişseniz,sineye çekebilirsiniz bazı şeyleri..

Bende şuan benzer bir dönemden geçiyorum barışma sürecine girebilsem inanın of bile demem.. Ki kusurlu taraf değilim ona rağmen..

Barışabilmişsiniz demekki sevgi var.. Kıymetini bilin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…