- 29 Haziran 2013
- 419
- 7
Evet canim cook zor..
Canim yaa demek daha once aldin inanamiyorumilk gitarini ben hediye ettim deme dusup bayilirim surda
Canim heralde tupun altini kisiyordum tam hatirlamiyorumbende oyle yaptim kose Bucak kactim,goz goze gelince gozlerimi kacirfim falan.
Ama 2 ay sonra dedim bu adam nasil farketmedi bu kadar zamandir sordum bana bakti bakti bulamadi birsey
Benimde vardi bunun gibi bir davamesim pusuda Bekliyordu ayrilsalarda devreye girsem diye
Oyle de oldu zaten..
Uzun bi flort donemi yasayamadik,zaten yasasaydik kesin ayrilirdim okuzumden
Kaderimde bu okuz Hayirliymis demekkinasil olsa her erkek bi zaman sonra geciyor okuzluk moduna esime bazen kizdirmak icin "sen benim ruh okuzumsun"derim
ilk gitari degildi ama dogum gununde en cok begendigi gitari almistim okuzcanim sevinsin diye ama hata etmisim
ee o bulamayinca soyledin mi ne oldugunu?
arkadaşlar merhaba konu çok güzel bizde 3 yılımızı bitirdik 12 gün sonra evliligimizin 4 yılına gircez rabbim izin verirse ben acaip egleniyorum eşim yanındayken bizim evde tv yok kaldırdım bilgisayarda akşamları nadiren açılır film izlemek için onun harici sohbet muhabbetle geçiyo balkon sefası yapıyoruz ilk zamanlarda eşim çok sessiz sakin biriydi hiç konuşmazdı ama onuda alıştırdım konuşarak vakit geçiriyoruz ve 3 yıl ne ara bitti ben anlamadım hiç doyamadım sıkılmadım kocamdan akşam eve gelmesini dört gözle bekliyorum çocugumuz yok benim sırdaşım arkadaşım bebegim herşeyim kocam
Ya malesef monotonlaşmaya doğru gidiyoruzTabi ki buyrunnn:)
Yaptiginiz degisik aktiviteler var midir?yoksa monotonlastiniz mi?
arkadaşlar merhaba konu çok güzel bizde 3 yılımızı bitirdik 12 gün sonra evliligimizin 4 yılına gircez rabbim izin verirse ben acaip egleniyorum eşim yanındayken bizim evde tv yok kaldırdım bilgisayarda akşamları nadiren açılır film izlemek için onun harici sohbet muhabbetle geçiyo balkon sefası yapıyoruz ilk zamanlarda eşim çok sessiz sakin biriydi hiç konuşmazdı ama onuda alıştırdım konuşarak vakit geçiriyoruz ve 3 yıl ne ara bitti ben anlamadım hiç doyamadım sıkılmadım kocamdan akşam eve gelmesini dört gözle bekliyorum çocugumuz yok benim sırdaşım arkadaşım bebegim herşeyim kocam
tv yi neden kaldırdınız
biz görücü usulü evlendik sevmedigim tanımadıgım biriyle yani tv olmayınca bide muhabbet çok olunca içinden geçeni bile okuyabiliyorum bakışlarıyla ne demek istedigini anlarım eşim dogum günü sevgililer günü yıl başı hiçbirine önem vermez hediye de almaz ama insan küçük şeylerle mutlu olunca evlilik çok eglenceli ve güzel hale geliyo muhabbet etmese bile yanınızda olması sizinle uyuması en güzeli yanınızda nefes alması bile yeter mutlu olmak için bence
Ya malesef monotonlaşmaya doğru gidiyoruz
Eşim mesleği sebebiye çok yoğun çalışıyor ve sürekli nöbete kalıyor
Bu bizi çok yıpratıyor
Yoğunluktan ve yorgunluktan hiç bi zevkimizi yapamıyoruz
Bi nargile yakmadık kaç ay oldu evleneli,ki eşim çok sever mesela içmesini..
Yapı olarak da ciddi bi insan yeni yeni konuşuyor desem yeridir..
Bunu nasıl başardınız nolur sırrını bize de verir misinnn
Benim adam saatlerce sus desem susar ben fazla konuşkan kalıyorum yanında
Önceden daha beterdi yine azıcık açıldı
Bu kadar muhabbet edebilmeyi çok isterimm
benim eşimde çok yogun çalışıyor esnaf oldugu için yıllık izinimiz bile yok yani yılda 3 günlük bir tatilimiz bile yok bayramlar hariç onda da kayınvalidelerle beraberiz sabah erken akşam geç gelir şuan iftara bile gelemicek ama ben yemegimi hazırladım yanına gidicem o çalışırken bende ona bakıcam gönüller bir olsun mekanın ne önemi var dimi
Yok tatlım tatil devam tam hızşuan uzun bi akdeniz sahilleri yolculuğundan sonra geri dönüş yolunda İzmir Selçuk'ta şirin bi campingde konaklıyoruz pazar karavanı teslim ediyoruz
Yok tatlım tatil devam tam hızşuan uzun bi akdeniz sahilleri yolculuğundan sonra geri dönüş yolunda İzmir Selçuk'ta şirin bi campingde konaklıyoruz pazar karavanı teslim ediyoruz