- 29 Haziran 2013
- 419
- 7
ahtapot gibiyimdir evelallah
Kiz sahi topic bana iyi geldi,terapi gibi
Katıl bize canim,minibus arkasi yazilar bile var bizde
Otobusten canlı yayıniki veletle yolculuk basladi
Tükenmeyenumutlar az kalsin üstümu islatacaktin
Tesekkurleeer Iyi dilekler için..
True iyi akşamlar canım
Konu sahibi.değilim ama Dedigininz gibi olabilir bence topic kapanmasindaHanımlar,
muhabbetiniz bol olsun, topiğiniz günlük sohbete dönmüş, BDV standartlarından çıkmış, güzel arkadaşlıklar kurmuş, sohbetlerinizi ediyorsunuz, konu bu bölümde kalırsa bölüme uygun değil diyerek kapamak gerekir, o yüzden gelin sizi geyik bölümüne taşıyayım, hem topiğiniz devam etsin hem arkadaşlıklarınız
Evlendiğimiz günden beri monotonlukta sınır tanımayan bir çiftiz.
Adam ot olduktan sonra akıllı kadın ne yapsın?
Geceliklerim çekmecemde küflenip gidecek en basitinden
Hanımlar,
muhabbetiniz bol olsun, topiğiniz günlük sohbete dönmüş, BDV standartlarından çıkmış, güzel arkadaşlıklar kurmuş, sohbetlerinizi ediyorsunuz, konu bu bölümde kalırsa bölüme uygun değil diyerek kapamak gerekir, o yüzden gelin sizi geyik bölümüne taşıyayım, hem topiğiniz devam etsin hem arkadaşlıklarınız
dogru soyluyorsun valla ben de ayni dertten muzdaribim
Evlendiğimiz günden beri monotonlukta sınır tanımayan bir çiftiz.
Adam ot olduktan sonra akıllı kadın ne yapsın?
Geceliklerim çekmecemde küflenip gidecek en basitinden
Ne acınası bir cevaptı aslındailahi,ne hoş bir cevap :))
Selam kızlarr,yol bitti cok yorgunum..bi çay keyfi yapıyorum..sizler Nerdesiniz?
Bu konu benim de çok canımı sıkıyor malesef :Sdogru soyluyorsun valla ben de ayni dertten muzdaribim
Bu konu benim de çok canımı sıkıyor malesef :S
Aynen ben de hiç dökülmüyorum..:Sguldugume bakma benim de canimi slklyor hem de fena halde artik bu konuda tartismaktan da biktim aslinda biktigim daha neler var da neyse fazla dokulmeyeyim buralarda
Aynen ben de hiç dökülmüyorum..:S
Daha 1 yılı bile doldurmadık halbuki neden böyle oldu anlamadım yahu:44:
Ama o iş yolunda gitmeyince bu sefer herşey batıyor gözüne insanın...
Birisnin gitarı ötekinin başka bi şeyi işte sorun bi yerden başlıyor..benimki sadece o is icin degil gercekten goze batacak seyler yapiyor okumussundur belki bu topikde esimin gitar hastaligindan bahsetmistim esim icin varsa yoksa gitar benden cok seviyor adam gitarlarini... adamin benimle 1 gr. ilgilendigi yok hadi hersey yolunda gitse bir tek o is olmasa amenna ama benimkinde hicbir sey yok napim ben simdi bu adami bilmiyorum ki atsan atilmiyor satsan satilmiyor... bir aralar bosanmayi bile dusundum... simdi birileri cikar bilmem konusmuyor musun esinle bu durumu ya da onu cezbedecek seyler yap fln akil vermeye kalkarlar ama bilmezler ki ben zaten her yolu denedim hem de farkli yontemlerle binlerce kez kendisine sorsaniz o bile itiraf eder o kadar gayretimi ama adam tam odun beni gormemekte israr ediyor... neden boyle davraniyorsun beni sevmiyor musun diye sorunca da askim olur mu oyle sey ben seni cok seviyorum diyor... sevmiyorsanda soyle bileyim diyorum... yok seviyorum diyor baska birsey demiyor... adam benim icin deli oluyor ama ben gormuyorum... dokulmucem dedim dokuldum nerden actin bu konuyu da yarami destin arkadas