- 9 Nisan 2013
- 1.768
- 18
birazdan kızlar neden kıskançsınız diye topic açıcamhatun resmime kalkmış abuk subuk yorum yapmş, burnum estetik diye bağırıyomuş, yok fettan görünüyomuşum. özgüvensiz bunlar yaaa
bizim de 1 yılımız doldu
ben normalde çalışmıyorum bazı zamanlar iş olduğunda evden çalışıyorum eşim de hafta sonları boş
hafta içi eşim çok yorgun değilse akşamları çıkıp yürüyüş yapıyoruz sonrada gidip salıncakta oturuyoruz parkta
o yürüyüşler çok guzel oluyo çunku evde olunca tv ye bakıp bişey konuşmuyosun ama yuruyuz yaparken bi suru konuşacak konu oluyo
eşimle tv konusunda çok anlaşamıyoruz o altyazılı dizi izler bense sevmiyorum altyazılı bişiler izlemeyi bende o dizi izlerken face de falan takılıyorum yada ona takılıyorum :) bazen gıcık oluyo tabi :)
ama mesela hep kanepede onun yanına uzanırım odada 2 kanepe var birini henuz hiç kullanmadık ne kadar sığmayız etmeyiz kilo aldık vs desede ben bi yolunu bulur yanına yatarım :) sonra o dizi izlerken onu izlerim
bazende benim dizilerim olur o zaman da o nette takılır haber okur falan
eşim oyun pek sevmez evde tavla kagıt falan var ama oynamıyoruz
puzzle ilk aldıgımda biraz yardım etmişti ikinciye elini bile surmedi ben puzzle yaparken puzzlea takıldın benimle hiç ilgilenmiyosun diye sızlandı durdu :)
ilk zamanlar kitap okuyoduk bu aralar pek kitap almıyoruz elimize
hafta sonlarımız guzel gecer eşim erken uyanır ben biraz daha uyumak isterim o çizgifilmlerini izler çayıu koyar bende kalkar kahvaltı hazırlarım, çizgifilmler eşliğinde kahvaltı yaparız
istanbula çok gidiyoruz haftasıonları yakın olduğu için ama bu ara araba aladık ve biraz kemer sıkma politikası ben çok para harcamak istemiyorum
pikniğe falan kayınvalidemlerle komşularla falan gideriz genelde
ilk zamanlar market çok geziyoduk bu ara o konuda biraz atışmaya başladık
ben mesela evlenmeden önce hep eşimle mutfakta birlikte yemek yapmaktan çok keyif alıcamı düşünürdüm ama mutfaga ne zaman birlikte girsek mutlaka bi konuda anlaşamıyoruz :)
bizim en çok eylendiğimiz yerse yatağımız, ne kadar uykulu da yatağa gitsek yatakta çok gülüyoruz, eşim çok gıdıklanır bende onu gıdıklarım sonra o beni ısırır, ben onun soylediklerine komik cevaplar veririm onu güldürürüm
ama bizim bi sorunumuz var yani benim kocamla ilgili bi sorunum
kocam supriz özürlü ne sevgililer gunu ne dogum gunu ne evlilik yıldonumu bi supriz yapmadı ya puff nasıl supriz yaptırcam ben bu adama
benden 1 gun once evlenmissin :)) bu donemlerde evlenenler galiba boyle oluyorlar benimkide surpriz ozurlu ben ise surprizlere ve surpriz yapmaya bayilirim ben ona belki benden birseyler kapar diye slk slk surpriz yapiyorm ama yok hic anlamiyor oyle seylerden
son açtıgım konuyu okusana dert yandım biraz
bizim de 1 yılımız doldu
ben normalde çalışmıyorum bazı zamanlar iş olduğunda evden çalışıyorum eşim de hafta sonları boş
hafta içi eşim çok yorgun değilse akşamları çıkıp yürüyüş yapıyoruz sonrada gidip salıncakta oturuyoruz parkta
o yürüyüşler çok guzel oluyo çunku evde olunca tv ye bakıp bişey konuşmuyosun ama yuruyuz yaparken bi suru konuşacak konu oluyo
eşimle tv konusunda çok anlaşamıyoruz o altyazılı dizi izler bense sevmiyorum altyazılı bişiler izlemeyi bende o dizi izlerken face de falan takılıyorum yada ona takılıyorum :) bazen gıcık oluyo tabi :)
ama mesela hep kanepede onun yanına uzanırım odada 2 kanepe var birini henuz hiç kullanmadık ne kadar sığmayız etmeyiz kilo aldık vs desede ben bi yolunu bulur yanına yatarım :) sonra o dizi izlerken onu izlerim
bazende benim dizilerim olur o zaman da o nette takılır haber okur falan
eşim oyun pek sevmez evde tavla kagıt falan var ama oynamıyoruz
puzzle ilk aldıgımda biraz yardım etmişti ikinciye elini bile surmedi ben puzzle yaparken puzzlea takıldın benimle hiç ilgilenmiyosun diye sızlandı durdu :)
ilk zamanlar kitap okuyoduk bu aralar pek kitap almıyoruz elimize
hafta sonlarımız guzel gecer eşim erken uyanır ben biraz daha uyumak isterim o çizgifilmlerini izler çayıu koyar bende kalkar kahvaltı hazırlarım, çizgifilmler eşliğinde kahvaltı yaparız
istanbula çok gidiyoruz haftasıonları yakın olduğu için ama bu ara araba aladık ve biraz kemer sıkma politikası ben çok para harcamak istemiyorum
pikniğe falan kayınvalidemlerle komşularla falan gideriz genelde
ilk zamanlar market çok geziyoduk bu ara o konuda biraz atışmaya başladık
ben mesela evlenmeden önce hep eşimle mutfakta birlikte yemek yapmaktan çok keyif alıcamı düşünürdüm ama mutfaga ne zaman birlikte girsek mutlaka bi konuda anlaşamıyoruz :)
bizim en çok eylendiğimiz yerse yatağımız, ne kadar uykulu da yatağa gitsek yatakta çok gülüyoruz, eşim çok gıdıklanır bende onu gıdıklarım sonra o beni ısırır, ben onun soylediklerine komik cevaplar veririm onu güldürürüm
ama bizim bi sorunumuz var yani benim kocamla ilgili bi sorunum
kocam supriz özürlü ne sevgililer gunu ne dogum gunu ne evlilik yıldonumu bi supriz yapmadı ya puff nasıl supriz yaptırcam ben bu adama
merhaba bayanlar..
çağlişkomun yazıklarını görünce bende okudum ara ara yazdıklarınızı.
maşALLAH diyorum hepinizi
bende bişey sorcam. hepiniz severekmi evlendiniz:44::44: yani mantık evliliği yapan varmı aramızda
bu arada ben bekarım
ben mantık evliliği yaptım ama tanıdığım ünv.ark. olduğum kişiyle ben değil ama o bana okuldaykende aşıktı:)))güzel iş bulunca tamda 4 yıllık sevgilimden ayrıldığım dönemde bana açılmıştı eşim daha iyilerine layıksın falan diye:))öyle başladı sonra baktım değerimi bilen akıllı biri zaten tanıyorumda kaçırmıyım dedim allah aşükür şuan mutluyum bir dediğimi iki etmez ama sorunlarda her evlilikte oldğu gibi olmuyorda değil...
hahah çatlat anacım milleti, kompleksli insan çok bilirim
canım ne yaparsan yap bundan kurtulmak cok zor... monotonlugu herkes yasıyo.... yanı bence monotonluga alısmak lazımm
Güanydın kızlar
Dün eşim de ben de işyerinde çok yorulmuşuz heralde, bi halsizlik vardı üzerimizde. Yemeği yedik, bu hemen tv karşısına uzandı.
Ben de yanına gidip "hadi aşkım jenga oynayalım" dedim.
Yüzündeki o acı gülümsemeyi görünce vazgeçip ben de onun yanına uzandım, birlikte tv izlerken uyumuşuz
Değişik bi aktivite oldu bu bize
ben mantık evliliği yaptım ama tanıdığım ünv.ark. olduğum kişiyle ben değil ama o bana okuldaykende aşıktı:)))güzel iş bulunca tamda 4 yıllık sevgilimden ayrıldığım dönemde bana açılmıştı eşim daha iyilerine layıksın falan diye:))öyle başladı sonra baktım değerimi bilen akıllı biri zaten tanıyorumda kaçırmıyım dedim allah aşükür şuan mutluyum bir dediğimi iki etmez ama sorunlarda her evlilikte oldğu gibi olmuyorda değil...
ya tatlım ben seni bi hatırlayamadım kendini tanıtmaya ne dersin ?
ayrıca ben %100 aşk evliliği yaptım. sırıl sıklam hemde.
Güanydın kızlar
Dün eşim de ben de işyerinde çok yorulmuşuz heralde, bi halsizlik vardı üzerimizde. Yemeği yedik, bu hemen tv karşısına uzandı.
Ben de yanına gidip "hadi aşkım jenga oynayalım" dedim.
Yüzündeki o acı gülümsemeyi görünce vazgeçip ben de onun yanına uzandım, birlikte tv izlerken uyumuşuz
Değişik bi aktivite oldu bu bize
hehehe demek kigünaydın cnm..
yüzündeki acı gülümseme diyince koptum ya hepsinde oluyor sanırım o acı
aaa biz tv karşısında itinayla uyuruzhahahahderyam cok hossunuz canim ya baya bi degisik olmus
yalniz tv izlerken uyuyanlari hiç anlamiyorum ve cok özeniyorumbiz niye yapamiyoruz acaba illa o rahat serin yatagimiz olcak bize, baska yerden uyuyakalamiyoruz bile
hehehe demek ki
aaa biz tv karşısında itinayla uyuruzbu ilk değil bizim, çokkk uyumuşluğumuz vardır öyle
ama biz tam teşekküllü yatıyoruz, koltuğu yatak haline getiriyoruz, yastığımız fln yanımızda, ev serin olduğu için pikemiz de üzerimizde olunca kolaylıkla uyku haline geçebiliyoruzzaten tv de alışmış bize, bi süre sonra kendiliğinden kapanıveriyor
sabaha karşı uyandık, yatağa geçelim mi fln dedi eşim, kalkmamıza az kaldı, yatağı dağıttığımıza değmez dedim, devam ettik uyumayabu akşam da salonda uyuyalım da değişik bi aktivite olsun bari