Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

iş- ev ev -iş hafta sonu cumartesi çarşı pazar varsa arkadaşlarla toplantılar günler...yazın pazar günü piknik...hep aynıdır...monutonluk monotonu olduk....

benden 1 gun once evlenmissin :)) bu donemlerde evlenenler galiba boyle oluyorlar benimkide surpriz ozurlu ben ise surprizlere ve surpriz yapmaya bayilirim ben ona belki benden birseyler kapar diye slk slk surpriz yapiyorm ama yok hic anlamiyor oyle seylerden

son açtıgım konuyu okusana dert yandım biraz

canım ne yaparsan yap bundan kurtulmak cok zor... monotonlugu herkes yasıyo.... yanı bence monotonluga alısmak lazımm

benimki bi koltuğa yatar bende diğerine sonra dayanamam balıklama atlarım yanına biz kadınlar hep ilgili peşindeyiz ya kedi gibiyiz kedi benimki gıdıklanmıyo ama ben ayaklarımdan acaip gıdıklanırım o da hep gıdıklar sağolsun bi gün katıla katıla ölcem
burak doğum günümde hediye alır sağolsun bi kere iki ayakkabı bi çanta almş en sevdiğim mağazadan. iki tane almasının sebebide belki birini beğenmem diye kuzucum benim ya...bide iş yerinin ordan çiçek toplar kapıuı açarım, elinde güller

benim kocam romantikmiş aslında ya

ya tatlım ben seni bi hatırlayamadım kendini tanıtmaya ne dersin ?

ayrıca ben %100 aşk evliliği yaptım. sırıl sıklam hemde.

mantık evliliğine karşıyım ben ama güzel gidiyomuş sewindim adına

canım ne yaparsan yap bundan kurtulmak cok zor... monotonlugu herkes yasıyo.... yanı bence monotonluga alısmak lazımm

monotonluk sadece kendi başına alışkanlık, alışmaya alış buna çalış diyosun yani
alışamam arkadaş ben, farklılık olcak. yenilik şart.

Güanydın kızlar
Dün eşim de ben de işyerinde çok yorulmuşuz heralde, bi halsizlik vardı üzerimizde. Yemeği yedik, bu hemen tv karşısına uzandı.
Ben de yanına gidip "hadi aşkım jenga oynayalım" dedim.
Yüzündeki o acı gülümsemeyi görünce vazgeçip ben de onun yanına uzandım, birlikte tv izlerken uyumuşuz
Değişik bi aktivite oldu bu bize

günaydın cnm..
yüzündeki acı gülümseme diyince koptum ya hepsinde oluyor sanırım o acı

maşALLAh ozaman. mutlulugun daim ve sonsuz olsunn

ya tatlım ben seni bi hatırlayamadım kendini tanıtmaya ne dersin ?

ayrıca ben %100 aşk evliliği yaptım. sırıl sıklam hemde.

bende seni tanımıyorum.
ben berfin. tanışırız
çağlamı adın seninde? diğer çağlaya seslenirken üstünemi aldın acaba:44::44::44:

bende hep sıkılsıklaklam %100 aşk evliği yapmak istedim hep sorum nereye varcak acaba

hahahah deryam cok hossunuz canim ya baya bi degisik olmus

yalniz tv izlerken uyuyanlari hiç anlamiyorum ve cok özeniyorum biz niye yapamiyoruz acaba illa o rahat serin yatagimiz olcak bize, baska yerden uyuyakalamiyoruz bile

günaydın cnm..
yüzündeki acı gülümseme diyince koptum ya hepsinde oluyor sanırım o acı
hehehe demek ki

hahahah deryam cok hossunuz canim ya baya bi degisik olmus

yalniz tv izlerken uyuyanlari hiç anlamiyorum ve cok özeniyorum biz niye yapamiyoruz acaba illa o rahat serin yatagimiz olcak bize, baska yerden uyuyakalamiyoruz bile
aaa biz tv karşısında itinayla uyuruz bu ilk değil bizim, çokkk uyumuşluğumuz vardır öyle
ama biz tam teşekküllü yatıyoruz, koltuğu yatak haline getiriyoruz, yastığımız fln yanımızda, ev serin olduğu için pikemiz de üzerimizde olunca kolaylıkla uyku haline geçebiliyoruz zaten tv de alışmış bize, bi süre sonra kendiliğinden kapanıveriyor
sabaha karşı uyandık, yatağa geçelim mi fln dedi eşim, kalkmamıza az kaldı, yatağı dağıttığımıza değmez dedim, devam ettik uyumaya bu akşam da salonda uyuyalım da değişik bi aktivite olsun bari

deryam bence bu aksam degisiklik yapip yataginizda yatin, baya heyecan katmis olursunuz otele gelmis gibi hissedersiniz bak
bende bu aksam salonda yatmayi teklif edim unutmazsam kurtulmamiz lazim bu monotonluktan dimi ama

Heralde bu aksam Herkes action pesinde kimse yok
Biz bol actionli haftadan sonra sakin gunlere basladik,bir kac gun daha gider Boyle
Denize gittik kollarim agriyor
Action in zararlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…