Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Selam kızlar
Monotonluk kaçınılmaz olabiliyor ve ben buna dayanamam. Bi erkek ne kadar kıskanç olursa olsun eşinin begenilmesini ister. Kimsenin beğenmediğini begenmeyı genelde kimse kendine yakıştırmaz. Geçenlerde kendime çiçek gönderdim:)) hihi:)) baskasından gelmiş gibi. Ben " ay inanmıyorum ne ayıp şey evli bi kadın oldugumu bilmiyorlar mı" vs soylendim. Esimi görecektiniz cok sinirlendi cok fena oldu. Biliyorum bana güveni tam ama cok kıskandı. Cicekteki notta " o guzelgözlerin beni görmüyor ama sana hayranım dunyanın en guzel kadını ve annesi" yazıyordu ay şimdi utandım:)) anne olunca begenilmediğimi düşünürler ya oh olsun. Askım takma kafana bazı erkekler evli kadınlardan hoşlanıyorlar terbiyesizler işte dedim. Kudurdu ama muthış etkili oldu. Hihihi:))

Yaz yaz döktür işte birseyler
Bende sana yol yakinken,cocukda yapmamisken ayrılda gel bitanem yazayim
Kocan hemen cocuk yapmak ister

Allah iyiligini versin kiz cok komiksin
at yarisinda gibi hissettim kendimi ayrilda gel tmm begendim ama bu sozu oyle yaz bir tasla iki kus vururum dedigin gibi cocukda yapariz

kamyon arkasi sozlerde serpistireyim mi araya birkac tane

sen gokyuzunde dogan gunes, ben yollarda cilekes
sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder, Allaha tapsaydim peygamber olurdum
bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim

Allah iyiligini versin kiz cok komiksin
at yarisinda gibi hissettim kendimi ayrilda gel tmm begendim ama bu sozu oyle yaz bir tasla iki kus vururum dedigin gibi cocukda yapariz

Hehe kemal sunal in bir filminde vardı ya ayrılda gel diyodu rüyasinda
Çocuğunuzun ismi benimki olsun kız olursahamile olursan haber ver ismimi mesaj atayim

Hehe kemal sunal in bir filminde vardı ya ayrılda gel diyodu rüyasinda
Çocuğunuzun ismi benimki olsun kız olursahamile olursan haber ver ismimi mesaj atayim

evet ya kemal sunal filmlerine bayiliyorum
tabi ki hayatim eger cocugum olursa bu senin vesilenle olcak koymam mi ismini bebegime

Otobusten canlı yayıniki veletle yolculuk basladi
Tükenmeyenumutlar az kalsin üstümu islatacaktin
Tesekkurleeer Iyi dilekler için..
True iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…