Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Of yahu evde tekim kocam yok zaten canım da çok sıkkın
Ev işi konusunda bozuştuk yardım etmiyor ucundan dahi tutmuyor ben de tepkimi koydum soğuğuz bu günlerde..
Bu konuda hiç monotonlaşmak istemiyorum ev işlerinin hepsini yüklenmemek gerek sanırım :44:

nirdesiniz kizlarrrr :KK3:
oruc yaramadi bize baksaniza kimsecikler yok...
hadi herkese hayirli iftarlar... :KK53:
Yettim canim:-)
Kocama bugün nazar değmiş galiba:KK1:
Her zaman guzel güzel yemekler salatalar yapardi bugün bi kizartma bir salatayi becerememis:KK1:
Patlicanin hiç kabuğunu soymamis kupkuru,salatayi da zeytinyagi gölünde sunmayi tercih etmiss:KK16:
Neyse ki cay güzel:KK16:

Her zaman guzel güzel yemekler salatalar yapardi bugün bi kizartma bir salatayi becerememis:KK1:
Patlicanin hiç kabuğunu soymamis kupkuru,salatayi da zeytinyagi gölünde sunmayi tercih etmiss:KK16:

hey masallah :nazar: olsun adam gayret gosterio ya sen ona bak keske benimkide yemek yapsa da beceremese valla zehir olsa yerim :KK53:

Ohhhhhh afiyet olsun şekerim:nazar:

Benim canım çok sıkılıyor açıkçası bu duruma canım :26:
Esinti42 diye bi arkadaş demşti ya eskiden eşim konuşmazdı benle dura dura o da ben gibi oldu diye
Ben de istiyorum benim gibi olsun :KK70:
Canım sen kocana uyarsan hiic sasirma:KK1:
Ben eskiden sebze severdim esimle beraber etcil oldum.
Önceden çok konuşkan muhabbeti gırgıri severdim simdi daha suskun bazen mimiklrrimle cevap verir oldum..
Ben ona uydum yani..

Canım sen kocana uyarsan hiic sasirma:KK1:
Ben eskiden sebze severdim esimle beraber etcil oldum.
Önceden çok konuşkan muhabbeti gırgıri severdim simdi daha suskun bazen mimiklrrimle cevap verir oldum..
Ben ona uydum yani..
En sevmediğim istemediğim şeydi sus pus bi ilişki başıma mı geldi nedir
Monotonluk işte sana..

X