Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Sagol Canim dun hepsiburada da gitar gordum indirimde sen aklima geldin:KK1:
Belki bi gaflet hediye almak istersin falan:KK16::KK33:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepiniz çok içten çok samimisiniz konuyu baştan sona okudum :) çok özendimm eşlerinizle ilişkilerinize :) bende evlenmeyi çok istiyorum sevgilim vardı 1sene sürdü yeni ayrıldı benden hep evlilik hayali kurduk ama evlenemicez heralde bide benim ilk sevgilimdi sanki başkasıyla aynı şeyleri hissedemem gibi geliyor ilk olduğu için mi acaba? inşallah bende sizler gibi evlenirim mutlu yuvam olur çok özendim çok tatlısınız hepiniz :)

Canim uzuldum Ayriligina cok ozel degilse merak ettim dogrusu..
Ozenme kiz monoton monoton yasiyoruz,balkona cikmayi action olarak goruyoruz:KK1:
Tabi bazi sanslilar var laf aramizda kiskanmiyor degilim:KK37:

Canim uzuldum Ayriligina cok ozel degilse merak ettim dogrusu..
Ozenme kiz monoton monoton yasiyoruz,balkona cikmayi action olarak goruyoruz:KK1:
Tabi bazi sanslilar var laf aramizda kiskanmiyor degilim:KK37:

bir keresinde tartışmamızda ayrılmamızın daha iyi olacağını evlenemiceğimizi söyledi senin altında eziliyorum maddi açıdan her açıdan dedi ben senin ihtiyaçlarını evlenince karşılamam zor olur ailende alıştığın farklı falan dedi bizimde maddi durumumuz öyle çok iyi değil ama o bunu sorun ediyor bir konusu geçince bana seninle para konularını konuşmak istemiyorum diyor onun dışında beni çok kıskandı erkekler yüzünden çok sorun yaşadık ama okul ortamı illaki arkadaş oluyor buda çok sorun oldu ben erkeklerle samimi olmamama dersten derse görüşmeme rağmen ve beni kendisine ve ailesine layık görmüyor açıkmışım ahlaksızmışım sürekli bunları söyledi ilk zamanlar çok iyiydik ama sonradan çok kötü oldu aramız :KK43:

o sanşlı çiftleri bende kıskandım açıkcası :) balkon bile olsa mutlu olduktan sonra sevdiğin tarafından sevildikten sonra gerçekten samaklık seyran olur misali güzel olur yinede ya :)

Son düzenleme:
Canim yanlis anlama da Iyiki ayrilmissin.evlenseniz mutsuz olurmussunuz..ayrilik surecini umarim hafif atlatirsin..
Canim bak Ben hep diyorum,bekarliginizin kiymetini biliiin:KK16:
Bosver evlenme ya evlendikte Noldu:KK1:
Gecenlerde yemek yaparken ocagin altina biraz fazla yakindan bakmisim kirpiklerim yandi:KK1:
Bir ay bekledim belki uzar diye yok uzamiyor.sonra dedim Ben bunu makasla uclarindan keseyim.kestim iyice kisaldi:KK1:kesmemin ustunden de 1 ay gecti,Adama soruyorum bende bir degisiklik var mi sacma sapan seyler soyledi simdi hatirlamiyorum.:KK16:

Canim yanlis anlama da Iyiki ayrilmissin.evlenseniz mutsuz olurmussunuz..ayrilik surecini umarim hafif natlatirsin..
Gecenlerde yemek yaparken ocagin altina biraz fazla yakindan bakmisim kirpiklerim yandi:KK1:
Bir ay bekledim belki uzar diye yok uzamiyor.sonra dedim Ben bunu makasla uclarindan keseyim.kestim iyice kisaldi:KK1:kesmemin ustunden de 1 ay gecti,Adama soruyorum bende bir degisiklik var mi sacma sapan seyler soyledi simdi hatirlamiyorum.:KK16:

ayyyy....çok geçmiş olsun. adamlar anlamaz anlamaz da ben aslında şey diyecektim; bitmiş bir rimel fırçası ile her gün az az tatlı badem yağı sürersen kirpiklerine faydası olabilir. ben yıllar önce denemiştim uzamıştı biraz. bir de eczanelerde eosse diye biir serum var onu araştırabilirsin. onu ben de kullanmadım ama kullanacağım.

Canim yanlis anlama da Iyiki ayrilmissin.evlenseniz mutsuz olurmussunuz..ayrilik surecini umarim hafif atlatirsin..

o benden ayrıldı işte bu sebeplerden dolayı teşekkür ederim yazdıklarınız moral olmadı desem yalan olur :) ama ilk sevgilim diye mi bilmiyorum ondan başkasıyla olmaz gibi geliyor nasıl bir daha öyle sevebilirim o kadar yakın hissedebilirim diyorum :KK43: kopamıyorumda :KK43: evliliğin zor yanları kesinlikle vardır çok geçmiş olsun kirpiklerinize :KK43: ama uzaktan tatlı gözüküyor çok özeniyorum :)

birde şunu söylemek istiyorum bizim ilk zamanlarımızda beni eve falan çağırıyordu ne biliyim cinsel ileri şeyleride talep etti tamam erkek isteyerek yapmıyordur belki ama ben bunlara hep hayır dedim benim sayemde uzaklaştı bu tür şeylerden şimdi gelmiş bana ve aileme ahlaksız diyor giyimimizle vs eleştiriyor

Canim ya aklima geldi de bitmis rimelim yoktu elimle surdureyim dedim.fazla kacti,gozlerim nasil yandi nasil yandi:KK14: gece surmustum sonraki gunde hep yandi ve puslu gordum:KK1:
Ne meretmis 3 ay olacak nerdeyse hala eski uzunluguna ulasmadi..
Cok bozuldum Vallahi cok cirkin duruyordu,bi yuzume baksa anlardi ama nerde bende o koca:KK53:

birde şunu söylemek istiyorum bizim ilk zamanlarımızda beni eve falan çağırıyordu ne biliyim cinsel ileri şeyleride talep etti tamam erkek isteyerek yapmıyordur belki ama ben bunlara hep hayır dedim benim sayemde uzaklaştı bu tür şeylerden şimdi gelmiş bana ve aileme ahlaksız diyor giyimimizle vs eleştiriyor

Onun basindan beri amaci belliymis canim,oyle erkek elinde degil diye birsey yok.hem bu tarz seylere Onem veriyor,hemde yapiyor saygisiz.
Canim ilkti falan oyle dusunme hangimiz ilk askimizla evlendik?
Yarin birgun bi yerden cikar insallah sana deger verecek ,evlenecek biri..
Bak Sende burdaki cogu arkadas gibi okuz bulma da:KK1:

Onun basindan beri amaci belliymis canim,oyle erkek elinde degil diye birsey yok.hem bu tarz seylere Onem veriyor,hemde yapiyor saygisiz.
Canim ilkti falan oyle dusunme hangimiz ilk askimizla evlendik?
Yarin birgun bi yerden cikar insallah sana deger verecek ,evlenecek biri..
Bak Sende burdaki cogu arkadas gibi okuz bulma da:KK1:

haklısınız ya inşallah inşallah :) evet önem veriyor ama yapıyorda istiyor yani bende hani yakıştıramıyorum ona o amacı yoktur ya dedim aylarca kendime yani benimde bu konuda kafam karışıyordu hala bilmiyorum amacı ne... bi bağlanıncada kopamıyorum ben bi türlü :KK43:

canim cok gecmis olsunda ocagin altinda ne ariyordun da yaktin guzelim kirpiklerini :KK9:
kocanin farketmemesi iyi olmus valla benim oyle olsa okuzcandan kose bucak kacardim gormesin diye :KK9:

arkadaşlar hepiniz çok içten çok samimisiniz konuyu baştan sona okudum :) çok özendimm eşlerinizle ilişkilerinize :) bende evlenmeyi çok istiyorum sevgilim vardı 1sene sürdü yeni ayrıldı benden hep evlilik hayali kurduk ama evlenemicez heralde bide benim ilk sevgilimdi sanki başkasıyla aynı şeyleri hissedemem gibi geliyor ilk olduğu için mi acaba? inşallah bende sizler gibi evlenirim mutlu yuvam olur çok özendim çok tatlısınız hepiniz :)

canim uzme tatli canini herseyde bir hayir vardir... bu evlilik isleri nasip kismet birazda... valla benim okuzcanin kulagina gitmesin ama ben esimle tanismadan once biri vardi hayatimda cok seviyordum yani oyle boyle degil gercek askti benimki nasil unutcam nasil dayancam onun yokluguna derken bir baktim ki zaman oyle bir akip gecmis ki ben kendi yolumu cizdim evlendim o simdi napiyor hic bilmiyorum umursamiyorumda ztn simdi gelse onu esime tercih etmem... esim biraz odundur fln ama cok iyi bir insandir her zaman yanimda olan esimdi ve simdi esimi cok seviyorum ahhh bir de bebeciklerimiz olsa tam olcak :KK16:

zor bu işler zor :KK70:
Evet canim cook zor..

o hataya dusmem bir daha :KK20: :KK15:
Canim yaa demek daha once aldin inanamiyorum:KK1:ilk gitarini ben hediye ettim deme dusup bayilirim surda:KK16:

canim cok gecmis olsunda ocagin altinda ne ariyordun da yaktin guzelim kirpiklerini :KK9:
kocanin farketmemesi iyi olmus valla benim oyle olsa okuzcandan kose bucak kacardim gormesin diye :KK9:
Canim heralde tupun altini kisiyordum tam hatirlamiyorum:KK1:bende oyle yaptim kose Bucak kactim,goz goze gelince gozlerimi kacirfim falan.
Ama 2 ay sonra dedim bu adam nasil farketmedi bu kadar zamandir sordum bana bakti bakti bulamadi birsey:KK1::KK16:

canim uzme tatli canini herseyde bir hayir vardir... bu evlilik isleri nasip kismet birazda... valla benim okuzcanin kulagina gitmesin ama ben esimle tanismadan once biri vardi hayatimda cok seviyordum yani oyle boyle degil gercek askti benimki nasil unutcam nasil dayancam onun yokluguna derken bir baktim ki zaman oyle bir akip gecmis ki ben kendi yolumu cizdim evlendim o simdi napiyor hic bilmiyorum umursamiyorumda ztn simdi gelse onu esime tercih etmem... esim biraz odundur fln ama cok iyi bir insandir her zaman yanimda olan esimdi ve simdi esimi cok seviyorum ahhh bir de bebeciklerimiz olsa tam olcak :KK16:

Benimde vardi bunun gibi bir davam:KK1:esim pusuda Bekliyordu ayrilsalarda devreye girsem diye:KK16:
Oyle de oldu zaten..
Uzun bi flort donemi yasayamadik,zaten yasasaydik kesin ayrilirdim okuzumden:KK1:
Kaderimde bu okuz Hayirliymis demekki:KK16: nasil olsa her erkek bi zaman sonra geciyor okuzluk moduna:KK16: esime bazen kizdirmak icin "sen benim ruh okuzumsun"derim:KK1:

haklısın insan unutmasada alışıyor bir süre sonra şimdi çok acı çeksemde ilerde inşallah bunun yokluğunu aratmayan biri çıkar benimde karşıma :) hayırlısıyla olur inşallah bebecikleriniiiz :)

Son düzenleme:
X