Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Uzun ugraslar sonucu 'normal' bir tatil kazandim:):)anlasilan herkes de tatil dee

ayyy aysuasyam gelmis canim benim cok ozlemisim hosgeldin cok sevindim senin adina :) uzun zamandir girmiyordum bende buralara dolayisiyla gec farkettim yazdigini diger kizlar alinmasinlar onlarida cok ozledim hepsi kayboldu ortalardan

Monoton olmayı bile seviyorum ozaman bile bişeyler paylaşıyor insan
Bizim her hafta bigün mutlaka film izleme günümüzdür,haftada bi kaç kerede yatağmızda kitap okurum kocama oda dinler,diğer günler malesef ki monoton geçiyor dışarı çıkıyoruz geziyoruz falan ama yine dönüp dolaşıp aynı hayata dönüyoruz,aslında nişanlıyken falanda monotondur insan ama evlenince daha çok göze batıyor sanırımm

ayyy aysuasyam gelmis canim benim cok ozlemisim hosgeldin cok sevindim senin adina :) uzun zamandir girmiyordum bende buralara dolayisiyla gec farkettim yazdigini diger kizlar alinmasinlar onlarida cok ozledim hepsi kayboldu ortalardan
canım sağol ya bende ozledim inan sohbeti sizleri:2:
tatilde tatildi yani kavga dovüş
benimki gene tv izledi:18:

paylasım varsa hersey guzeldir tabiii ii boyleleri de varmış

canım sağol ya bende ozledim inan sohbeti sizleri:2:
tatilde tatildi yani kavga dovüş
benimki gene tv izledi:18:

paylasım varsa hersey guzeldir tabiii ii boyleleri de varmış

Çok takmamak lazım yanii ne kadar romantik bi eşimde olsada, her erkeğin içinde bi odun var biliyosunuz

Son düzenleme:
evet ya sinir oldum hele bide[ iş gezisiydi onun için ] iş kıyafetleriyle marmarise gezmeye gitmeye kalktı ya küplere bindim

ya işte düşün ki odunun içinde bir romantik var

ayyy kiyamam sana valla benimkide tatilde bile elinden laptopini fln hic birakmiyor delirtiyor beni balayimizda bile ayniydi

bu guzeldi keske benim odunun icinede azcik romantizm kacsa

Son düzenleme:
Gul gul canim iyi gelir:))
Alintiyi anladm canim merak etme.
Sizde nasil durumlar yani sen , esin gitar

Gul gul canim iyi gelir:))
Alintiyi anladm canim merak etme.
Sizde nasil durumlar yani sen , esin gitar

aynen devam ben, esim ve gitarlari hatta giderek cogaliyoruz gitarlardan yer kalmadi bize sigisamiyoruz daha buyuk bir eve ihtiyacimiz var

herkes cocuk yapar biz gitar yapioz... herkes yapamaz bunu

Allahim yarabbim
Allah sabir versin guzelim kac gitar oldu?
O kadar cocuk yapsaydiniz futbol takimi kurardiniz bari bi ise yarardi

Sus kiz agzindan yel alsin
Canim sen napiyosun bu saatlerde ya ben 2. Ruyami goriyorum o saatte
Yoksa gitar sesinden mi uyuyamiyorsun
Benimki bu ara sakin,gerci action istiyoruz amanerdeee

bizde de aksiyon yok iste o yuzden o saatte burada vakit geciriyorum ya
aksiyon olsa bak kimse tutamaz beni buralarda
ayyy sorma onun hem gitari hem bilgisayari beni bitirdi o bi bilgisayara oturuyor ben digerine iste o saatlere kadar takiliyoruz kendi dunyamizda ben de burda stres atiyorum napiim

Canim ya bizim evde iki bilgisayar olsa heralde bizde oyle olurduk.bir ara bilgisayarimiz vardi baktik ki bir o oturuyo birben. Herseyimiz bilg. Olmustu sattk kurtulduk.
Simdi telden idare ediyoruz.teknoloji maalesef iliskilerde kotu rol oynuyor..

Canim ya bizim evde iki bilgisayar olsa heralde bizde oyle olurduk.bir ara bilgisayarimiz vardi baktik ki bir o oturuyo birben. Herseyimiz bilg. Olmustu sattk kurtulduk.
Simdi telden idare ediyoruz.teknoloji maalesef iliskilerde kotu rol oynuyor..

evet oyle ama maalesef bizim satma gibi bir durumumuz yok cunku esimin isi bilgisayarda

Hmm anliyorum canim isin zor.
Gerci ilgilenmeyen ilgilenmiyo benim esim de tv ile bi ask yasiyo
Kizima actigimiz abidik kubidik cizgi filmleri bile gozunu kirpmadan izliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…