- 29 Haziran 2013
- 419
- 7
Canim uzuldum Ayriligina cok ozel degilse merak ettim dogrusu..
Ozenme kiz monoton monoton yasiyoruz,balkona cikmayi action olarak goruyoruz
Tabi bazi sanslilar var laf aramizda kiskanmiyor degilim
Canim yanlis anlama da Iyiki ayrilmissin.evlenseniz mutsuz olurmussunuz..ayrilik surecini umarim hafif natlatirsin..
Canim bak Ben hep diyorum,bekarliginizin kiymetini biliiin
Bosver evlenme ya evlendikte Noldu
Gecenlerde yemek yaparken ocagin altina biraz fazla yakindan bakmisim kirpiklerim yandi
Bir ay bekledim belki uzar diye yok uzamiyor.sonra dedim Ben bunu makasla uclarindan keseyim.kestim iyice kisaldikesmemin ustunden de 1 ay gecti,Adama soruyorum bende bir degisiklik var mi sacma sapan seyler soyledi simdi hatirlamiyorum.
Canim yanlis anlama da Iyiki ayrilmissin.evlenseniz mutsuz olurmussunuz..ayrilik surecini umarim hafif atlatirsin..
Gecenlerde yemek yaparken ocagin altina biraz fazla yakindan bakmisim kirpiklerim yandi
Bir ay bekledim belki uzar diye yok uzamiyor.sonra dedim Ben bunu makasla uclarindan keseyim.kestim iyice kisaldikesmemin ustunden de 1 ay gecti,Adama soruyorum bende bir degisiklik var mi sacma sapan seyler soyledi simdi hatirlamiyorum.
birde şunu söylemek istiyorum bizim ilk zamanlarımızda beni eve falan çağırıyordu ne biliyim cinsel ileri şeyleride talep etti tamam erkek isteyerek yapmıyordur belki ama ben bunlara hep hayır dedim benim sayemde uzaklaştı bu tür şeylerden şimdi gelmiş bana ve aileme ahlaksız diyor giyimimizle vs eleştiriyor
Onun basindan beri amaci belliymis canim,oyle erkek elinde degil diye birsey yok.hem bu tarz seylere Onem veriyor,hemde yapiyor saygisiz.
Canim ilkti falan oyle dusunme hangimiz ilk askimizla evlendik?
Yarin birgun bi yerden cikar insallah sana deger verecek ,evlenecek biri..
Bak Sende burdaki cogu arkadas gibi okuz bulma da
Sagol Canim dun hepsiburada da gitar gordum indirimde sen aklima geldin
Belki bi gaflet hediye almak istersin falan
Canim yanlis anlama da Iyiki ayrilmissin.evlenseniz mutsuz olurmussunuz..ayrilik surecini umarim hafif atlatirsin..
arkadaşlar hepiniz çok içten çok samimisiniz konuyu baştan sona okudum :) çok özendimm eşlerinizle ilişkilerinize :) bende evlenmeyi çok istiyorum sevgilim vardı 1sene sürdü yeni ayrıldı benden hep evlilik hayali kurduk ama evlenemicez heralde bide benim ilk sevgilimdi sanki başkasıyla aynı şeyleri hissedemem gibi geliyor ilk olduğu için mi acaba? inşallah bende sizler gibi evlenirim mutlu yuvam olur çok özendim çok tatlısınız hepiniz :)
Evet canim cook zor..zor bu işler zor
Canim yaa demek daha once aldin inanamiyorumo hataya dusmem bir daha
Canim heralde tupun altini kisiyordum tam hatirlamiyorumcanim cok gecmis olsunda ocagin altinda ne ariyordun da yaktin guzelim kirpiklerini
kocanin farketmemesi iyi olmus valla benim oyle olsa okuzcandan kose bucak kacardim gormesin diye
canim uzme tatli canini herseyde bir hayir vardir... bu evlilik isleri nasip kismet birazda... valla benim okuzcanin kulagina gitmesin ama ben esimle tanismadan once biri vardi hayatimda cok seviyordum yani oyle boyle degil gercek askti benimki nasil unutcam nasil dayancam onun yokluguna derken bir baktim ki zaman oyle bir akip gecmis ki ben kendi yolumu cizdim evlendim o simdi napiyor hic bilmiyorum umursamiyorumda ztn simdi gelse onu esime tercih etmem... esim biraz odundur fln ama cok iyi bir insandir her zaman yanimda olan esimdi ve simdi esimi cok seviyorum ahhh bir de bebeciklerimiz olsa tam olcak
canim uzme tatli canini herseyde bir hayir vardir... bu evlilik isleri nasip kismet birazda... valla benim okuzcanin kulagina gitmesin ama ben esimle tanismadan once biri vardi hayatimda cok seviyordum yani oyle boyle degil gercek askti benimki nasil unutcam nasil dayancam onun yokluguna derken bir baktim ki zaman oyle bir akip gecmis ki ben kendi yolumu cizdim evlendim o simdi napiyor hic bilmiyorum umursamiyorumda ztn simdi gelse onu esime tercih etmem... esim biraz odundur fln ama cok iyi bir insandir her zaman yanimda olan esimdi ve simdi esimi cok seviyorum ahhh bir de bebeciklerimiz olsa tam olcak
haklısın insan unutmasada alışıyor bir süre sonra şimdi çok acı çeksemde ilerde inşallah bunun yokluğunu aratmayan biri çıkar benimde karşıma :) hayırlısıyla olur inşallah bebecikleriniiiz :)