Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

puzzle yapmak insanı rahatlatıyor arkadaşlar esinizi alın yanınza oturun beraber puzzle yapın :))

:))ya tv de olmasa napıcazkii:))

ne tatlı bi topic olmuş burası. evli değilim ama samimiyetiniz çok hoşuma gittiği için yazmak istedim. benim ilişkim yeni bitti. ama biz de erkek arkadaşımla evdeyken ya digide güzel bi film varsa şu film güzel izleyelim derdi izlerdik. çayımızı çekirdeğimizi, ben bazen kadehimi alırdım yanıma. bazen de ben uzanıp tv izlerken o da ipadden toplum olaylarına dalardı. bizimki evlenmeden monoton olmuştu artık yani. ben kanepe o koltukta ipad başında. pek de konuşmazdık. ama huzurluyduk yani. evlenince de böyle bi hayatımız olacaktı demek ki. şu ara ayrıyız, monotonluğun dibine vurduk

ayrılık seni acıtmamış ama sanırım ? ne mutlu sana vala ben şuan yastıkları ısıra ısıra ağlıyodum

ayrılık seni acıtmamış ama sanırım ? ne mutlu sana vala ben şuan yastıkları ısıra ısıra ağlıyodum

acıtmaz mı, 2 senedir beraberdik biz içimi acıtan şeyler var ama biz çok ayrılıp barıştığımız için artık belki de olamayacağını gördüm. yada ayrıl barış birşeyler tükendi belki. ondan bi sakinlik olabilir.

azda deilmiş...neden anlaşamıosunuz ?

:))ya tv de olmasa napıcazkii:))
Al ışte sende kocamin kadin versiyonusun
Yapılacak birsuru sey bulunur,hoşbes,arkadaslarla bulusma yürüyus,cocuklar olunca park kocam tv bağımlisi olduğundan yapilabileceklerin yarısıni unuttum simdisohbet et desen kem kum derim
Boşver iyiki ayrılmissiniz bende
Var o modelden pek rağbet görmüyor
Digi de var film izleyelim mu habbeti de var.artık benimki kayısı kopartti filmi açıyor internete giriyorOnemli birseyler olursa arada göz ucuyla bakıyorseninkinin ilerdeki hali al sana

Son düzenleme:
azda deilmiş...neden anlaşamıosunuz ?
çok farklı kişileriz ve orta yolu bulamıyoruz.

yaa sorma eskiden ben seviyorum diye kendi sevmemesine rağmen gece dışarı çıkardı daha aktiftik. son zamanlarda yaptığımız tek şey Eymir gölüne gitmek ve evde pineklemek olmuştu.

Konu gezmeye gelmis:))
Onda da ustumuze yoktur bizim.
Arabaya biner haritadan bir sehir secer direk oraya gideriz:)
Bu sene icin 4 kere tatil yaptik bu hafta sonu bunglow evlerine gidelim dedi sabah ama benim niyetim yok Turkiye tatiline 3 hafta kaldi bosa para harcanmasin simdi:))

yaa sorma eskiden ben seviyorum diye kendi sevmemesine rağmen gece dışarı çıkardı daha aktiftik. son zamanlarda yaptığımız tek şey Eymir gölüne gitmek ve evde pineklemek olmuştu.

Cocuklar dogduktan sonra bir iki defa ciktik ama ben alkole yemin edince oda bitti malesef:) evde dansa devam:))

Geçen sene "adrasan"da bunglowlarda kaldık, çok hoştu tavsiye ederim

Geçen sene "adrasan"da bunglowlarda kaldık, çok hoştu tavsiye ederim

Tesekkurler dediginiz yeri yaz tatilinde degerlendirebiliriz.
Ama haftasonu icin yakin mesafe tatil yapabiliriz malesef hollanda ve komsu ulkeler gibi...
Agvada cok guzel kamp ve bunglow koyleriyle.
Aslinda karavan olucak super bir gezi plani ile:) cocuklar biraz buyusun bakalim artik.

hahahahah esra sen normalde napıyosun ki dostum anlamadım dışardanmı yiyosunuz napıyosunuz ?

yok tabi öyle değil:))))

bizim evde öncelik kızımın yemekleridir,her gün ilk işim onun yemeklerini pişirmek olur,o doyunca biz de doyarız

şu son 10 gündür falan benim canım pek yemek istemiyordu,yaz geldi malum.

sık sık yoğurtlu kızartmalar,basit yiyecekler ,arada dışarda ,arada kayınvalidemde derken pek sulu yemek pişirmedim.

bugün yaptım da o sebeple öyle dedim

dünden beri üsenmedim tüm mesajlari okudum, cok sevimlisiniz hepiniz :) kimi yerlerde kahkaha bile attim :)))

monotonluk sadece iki kisinin istegiyle yenilebilcek seyler kizlar.ben 12 senedir evliyim, nasil gectigini dahi anlamadim.cocuklar olmadan önce tek zevkimiz haftasonlari sirtcantalarimizi hazirlayip bisikletleri kaptigimiz gibi cevre sehirlere tur yapmak olurdu.bazen geceyi cadirda bazen pansiyonda gecirip isbasi yapmak icin dönerdik evimize.cocuklar olduktan sonra ise cok fenaydi.bir ara birbirimizi görücek vaktimiz yoktu.yani görüyordukda öyle yorgun düserdik ki, kaliteli zaman geciremez olmustuk.simdi cocuklar büyüdü sayilir.kücügümüzde ögrendi bisiklet kullanmasini.ama henüz 5 yasinda oldugu icin cok uzaklasamiyoruz.yapabildigimiz bisikletle orman turu oluyor genelde.dinlene dinlene tüm pazari dolduruyoruz.

bazen cocuklara bakmasi icin kayinvalideme rica ediyoruz.son 4-5 aydir.gece sinemaya cikiyoruz.ailecek havuza gidiyoruz.piknik yapmaya göl kenarina gidiyoruz v.s v.s birlikte uyumla ilgili birsey bu.ortak zevkler varsa eger, korkmayin monotonlasmaktan.

Evet bisiklet turuda cok guzel. Ama benim kucuk daha 2 yasinda arkamda koltuga oturuyo. Biraz gezince uyuyup kaliyo kafa o tarafa bu tarafa:)) onu tutmaktan bazen bisiklet eziyete giriyo:)

Son düzenleme:

Çarşamba günü tatile çıkıyoruz karavanla akdenizden başlıcaz ege falan ve dönücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…