- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Iyi gezmeler size. Cok guzel bir plan gercekten.
Bizimki farkli olucak biraz. 22 sinde cikicaz yola polonya rusya gezisi sonra dogudan Turkiyeye giricez akdeniz ege istanbul uzerinden donus yapicaz:) 15 agustos eve geri donucez insallah:)
Iyi gezmeler size. Cok guzel bir plan gercekten.
Bizimki farkli olucak biraz. 22 sinde cikicaz yola polonya rusya gezisi sonra dogudan Turkiyeye giricez akdeniz ege istanbul uzerinden donus yapicaz:) 15 agustos eve geri donucez insallah:)
Yok yok benim bu kocayi imha etmem lazim!
Ay aydinda oturuyoruz kusadasi didim dibimizde ,sevgili kocacigim goturmuyor!
Millet de karavanda geziyor,ulke ulke geziyo anam
Dur o benim koca aksama gelsin neler olacak,bu gece action var bizim evde,tabaklar canaklar ucusacak
cok pahali olanlarda var 70 bine falan cok uygun olan da var 10bine falan.
Ama siki bir arasturma yapmadan alinmaz.
Esime ne zamandir araba bakiyordu netten,dedim Sen onu birakda karavan al,
Tamam emrin olur dedi
Dusununce tam bize gore 2 cocukla bavul hazirlamaktansa herseyi icinde raflara yerlestir kiyafetleri yiyecek icecekler de dolaba,haydi memlekete,haydi piknige
De iste esim onunla hergun ise gidemez tabi dairede epey alay konusu olurbende hayal olarak kalir bu Boyle
dün gece mum ışığında dans ettik, baybay monotonluk...
dans kaldırdığında bi yere gidiyoruz sandım, hiç alışkın değilim hahahahaah
Yaa eşimde yapar arada ama ben çok gülerim,nedense komik gelir banaduygusuzsun der
cok pahali olanlarda var 70 bine falan cok uygun olan da var 10bine falan.
Ama siki bir arasturma yapmadan alinmaz.
Esime ne zamandir araba bakiyordu netten,dedim Sen onu birakda karavan al,
Tamam emrin olur dedi
Dusununce tam bize gore 2 cocukla bavul hazirlamaktansa herseyi icinde raflara yerlestir kiyafetleri yiyecek icecekler de dolaba,haydi memlekete,haydi piknige
De iste esim onunla hergun ise gidemez tabi dairede epey alay konusu olurbende hayal olarak kalir bu Boyle
yok deveni nalıD apartmandakiler komaya girerler, ya satın almaya ne gerek var napıcan evi karavanamı taşıcan aysu
hahahaahhahahaahahah :)))))) ay çok güldüm adam yandı eyvahlar olsunnn :/ karavanda ne var anam extreme bi durum değil, kiralayın sizde ala alaaa, eşin yorgun geliyodur herkesin eşinin işi aynı şartlarda değil. bnm eşimin kendi eşi o yüzden bizde çok kıpırdayamıyoruz, ama bu yaz zincirleri kırma teklifi etti, hayhay paşam dedim.
Kiz Bende ona kiziyorum ya zaten zaman bol ,adam memur yaa.
Yok arkadas memurla evlenmeyecenben aldigimda memur degildi de
dünden beri üsenmedim tüm mesajlari okudum, cok sevimlisiniz hepiniz :) kimi yerlerde kahkaha bile attim :)))
monotonluk sadece iki kisinin istegiyle yenilebilcek seyler kizlar.ben 12 senedir evliyim, nasil gectigini dahi anlamadim.cocuklar olmadan önce tek zevkimiz haftasonlari sirtcantalarimizi hazirlayip bisikletleri kaptigimiz gibi cevre sehirlere tur yapmak olurdu.bazen geceyi cadirda bazen pansiyonda gecirip isbasi yapmak icin dönerdik evimize.cocuklar olduktan sonra ise cok fenaydi.bir ara birbirimizi görücek vaktimiz yoktu.yani görüyordukda öyle yorgun düserdik ki, kaliteli zaman geciremez olmustuk.simdi cocuklar büyüdü sayilir.kücügümüzde ögrendi bisiklet kullanmasini.ama henüz 5 yasinda oldugu icin cok uzaklasamiyoruz.yapabildigimiz bisikletle orman turu oluyor genelde.dinlene dinlene tüm pazari dolduruyoruz.
bazen cocuklara bakmasi icin kayinvalideme rica ediyoruz.son 4-5 aydir.gece sinemaya cikiyoruz.ailecek havuza gidiyoruz.piknik yapmaya göl kenarina gidiyoruz v.s v.s birlikte uyumla ilgili birsey bu.ortak zevkler varsa eger, korkmayin monotonlasmaktan.
Ayyy alemsin yaakaravan satın almaya gerek yok, kiralayabilirsiniz.
Yeni evli biri olarak bana tüyolar verirseniz sevinirim.
Masaj yapmak
Beraber tv izlemek
Dizinde uyumak-uyutmak
Kek pasta yapmak,farklı yemekler yapmak
Temiz titiz olmak
yatakla sıcak olmak
bunları yaptık.Peki hergün yapmak bunları sıkıcı hale getiriyorsa, akıllı kadın ne yapar ?
Ne varr ki kamp bile yaparsin karavanda,illa cadirda mi yatmak lazim:)
Oyle demeyin piknik olayi da cocuklu aileler icin buyuk hengame.simdi Ben imkanim olsa bebek arabasini,bebegimin yurutecini,Anakucagini alirim.hamak Alirim. Piknik masasi mangal semaver komur sarma dolma
Vs vs bu liste uzar gider..
Cocuklara iki kat camasir,kilimler bezler...
Cocuklu ve eglenmeyi seven insanin isi zor Valla.eglenmeyi sevmiyo olsam otururum evde boyle dertlerim olmaz..
Eşimle hafta içi 1,5-2 saat görüşebiliyoruz. Benim cumartesi-pazar tatilim, onun yalnızca pazar günü tatili var. Bir arada olduğumuzda film izliyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, bazen dışarıda yemek yiyoruz, bazen de beraber evi topluyoruz:))))) Bir de sohbet etmeyi çok seviyoruz. Sevgili olarak tanışsak da biz çok iyi arkadaşız, o da söyler benim en iyi arkadaşım sensin diye, keza benim için de o öyle... Monotonlaşmaya fırsatımız olmuyor, ileride düzenimiz değişirse buradaki tavsiyelere uyacağım:)
Kiz Bende ona kiziyorum ya zaten zaman bol ,adam memur yaa.
Yok arkadas memurla evlenmeyecenben aldigimda memur degildi de