Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Iyi gezmeler size. Cok guzel bir plan gercekten.
Bizimki farkli olucak biraz. 22 sinde cikicaz yola polonya rusya gezisi sonra dogudan Turkiyeye giricez akdeniz ege istanbul uzerinden donus yapicaz:) 15 agustos eve geri donucez insallah:)

Süpersiniz maşallahtam bizim kafadansınız yaa harikasizin gibi bi bize benzeyen bi çift arkadaş isterdim valla

Iyi gezmeler size. Cok guzel bir plan gercekten.
Bizimki farkli olucak biraz. 22 sinde cikicaz yola polonya rusya gezisi sonra dogudan Turkiyeye giricez akdeniz ege istanbul uzerinden donus yapicaz:) 15 agustos eve geri donucez insallah:)

Yok yok benim bu kocayi imha etmem lazim!
Ay aydinda oturuyoruz kusadasi didim dibimizde ,sevgili kocacigim goturmuyor!
Millet de karavanda geziyor,ulke ulke geziyo anam
Dur o benim koca aksama gelsin neler olacak,bu gece action var bizim evde,tabaklar canaklar ucusacak

hahahaahhahahaahahah :)))))) ay çok güldüm adam yandı eyvahlar olsunnn :/ karavanda ne var anam extreme bi durum değil, kiralayın sizde ala alaaa, eşin yorgun geliyodur herkesin eşinin işi aynı şartlarda değil. bnm eşimin kendi eşi o yüzden bizde çok kıpırdayamıyoruz, ama bu yaz zincirleri kırma teklifi etti, hayhay paşam dedim.

yok deveni nalı D apartmandakiler komaya girerler, ya satın almaya ne gerek var napıcan evi karavanamı taşıcan aysu

dün gece mum ışığında dans ettik, baybay monotonluk...
dans kaldırdığında bi yere gidiyoruz sandım, hiç alışkın değilim hahahahaah

Yaa eşimde yapar arada ama ben çok gülerim,nedense komik gelir banaduygusuzsun der

hay allah bende gözlerine bakamam, ayaklarına falan basarım,ayaklarının üstüne çıkarım, işin gücün hokkabazlık der
halbuki sevdiğimden şımarırım, sevgiyi nasıl göstereceğini ve sevgi karşısında nasıl durması gerektiğini bilmiyor bazen duygular. aptalaşığım.com mesela ben

Gerceklesmicek hayal degil gibi bak:)
Piknik isi falan biraz abarti ama canin istediginde deniz kenari ormanlik alan icin ideal yani:)

yok deveni nalı D apartmandakiler komaya girerler, ya satın almaya ne gerek var napıcan evi karavanamı taşıcan aysu

Ne varr ki kamp bile yaparsin karavanda,illa cadirda mi yatmak lazim:)
Oyle demeyin piknik olayi da cocuklu aileler icin buyuk hengame.simdi Ben imkanim olsa bebek arabasini,bebegimin yurutecini,Anakucagini alirim.hamak Alirim. Piknik masasi mangal semaver komur sarma dolma
Vs vs bu liste uzar gider..
Cocuklara iki kat camasir,kilimler bezler...
Cocuklu ve eglenmeyi seven insanin isi zor Valla.eglenmeyi sevmiyo olsam otururum evde boyle dertlerim olmaz..

Eşimle hafta içi 1,5-2 saat görüşebiliyoruz. Benim cumartesi-pazar tatilim, onun yalnızca pazar günü tatili var. Bir arada olduğumuzda film izliyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, bazen dışarıda yemek yiyoruz, bazen de beraber evi topluyoruz:))))) Bir de sohbet etmeyi çok seviyoruz. Sevgili olarak tanışsak da biz çok iyi arkadaşız, o da söyler benim en iyi arkadaşım sensin diye, keza benim için de o öyle... Monotonlaşmaya fırsatımız olmuyor, ileride düzenimiz değişirse buradaki tavsiyelere uyacağım:)

Son düzenleme:

Kiz Bende ona kiziyorum ya zaten zaman bol ,adam memur yaa.
Yok arkadas memurla evlenmeyecenben aldigimda memur degildi de

Cok kiskandim sizi

Ayyy alemsin yaa karavan satın almaya gerek yok, kiralayabilirsiniz.

Kiralari da cok pahaliydi yaa kiralamaz simdi bu cimritopikteki bekarlar cimri adamla da evlenmeyin nolur
Ay benim koca buralari okusa ben neymisim be diyecek
Ama oyle degilmi simdi yaa genclik elden gittikten sonra napiyim gezmeyi tozmayi,enerjikim napiim
Iki cocuk yaptim enerji bitmedi Iyi mi

çok hoşsunuz gerçekten baya güldüm

ben daha 1 aylık evliyim monotonlasmaya vaktimiz olmadı

yine de aldım tavsiyeleri tabi yenilik her zaman iyidir benden de bi tavsiye beraber yoga yapın

o yaptıgınız yogadan pek hayır gelmiyo tabi ama sonunda odadan gülmekten yerlerde surunerek cıkıyosunuz

biz ilk nişanlıyken kesfetmiştik beraber yogayı... gecen aklımıza geldi evde yapalım dedik... ee şimdi evliyiz ya birbirimizin yanında full rahatlık ilginc sahneler olabiliyor

Diğer yorumları okumadan yazdım mutlaka yazan olmuştur ama bunlardan sıkıldıysanız çocuk yapın :))) İnanın vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, çocuk için erken diyorsanız iki bisiklet alın, sepetlerinizi doldurun piknik keşiflerine gidin, fotoğraf çekmeye başlayın, ufak hafta sonu kaçamakları yapın.. ama kesin çözüm çocuktur :))))

Hah su ustteki mesaj var ya ona iyice bakin.alintida yazili activitelerin hicbirini cocuk olunca yapamazsiniz
Esiniz eglenceliyse eglenin eglenin sonra cocuk yapin.esiniz evcimense cocuk yapin eglence gelsin.
Ha esiniz eglenceliyse cocuk size cok da Engel olmayabilir istisnalar haric.esiniz evcimense cocugunuzu evde buyuteceksiniz daha cok.
Amaan bosverin evlenmeyin

oooff baya eşya saydın,karavanı ben kiralıcam sana en sonunda

maşallah size eşle ev toplamak bile güzel yaa :) o benim sevgilim ki zaten eşim değil diyorum ben hep
bende ilerde kullanırım bu tavsiyeleri diye bu topiği açtım. kızlar sağolsun ne fikirler verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…