- 29 Haziran 2013
- 419
- 7
seninki kaset çıkarmayı falan düşünüyomuymuş sorsana, hayır her akşam ewde sahneye çıkacağına para kazansın bari
hahahahahaahahaha her akşam bu kadar farklı actionlar yapmayın ama sıkılırsınız bak sonra..
şeytan diyo ki l eline flütü cırtlak cırtlak çal kulağında. çok kızarsan bi gün bnm için yap
Hic monotonlasma yasamadik simdiye kadar. Hep degisik bir aktivite vardir.
Baktik hiccc bisi yok acip birlikte savas oyunu oynariz:))
Amin :) ben de daha once kesfetmistim ilgisizligini ama umut iste nickimdeki gibi bir aralar tukenmeyen umutlarim vardi artik kalmadi bu adam bende umut fln birakmadi :) boyle soyleniyorum ediyorum ama cok da seviyorum esimi ama iste bazi huylari beni cileden cikariyor :) maalesef bunlarin bahaneleri hic bitmez :)
siz oyun oynuyorsunuz biz gercekten savasiyoruzbu acidan bakinca bayagi aksiyon var bizim evde
Aa hanfendi oluyor mu hiç böyle burda nisbet yapar gibi
Biz burda dertliyiz yani
Şaka biryana hey gidi 9 sene
Biz 9 seneye birbirimizi boğmayiz insallah
Kandirma kendini de yap bir bebek bonusun olur
Onun gitarı senin bebeğini yenebilecek mi diyecem ama 11 tane bebek yapar mısın?
Balik burcu olmakla birlikte butun balik ozelliklerinede sahip bir koca benim ki.
Her firsatta itina ile koltugun yastigi indirilip cay demlenir film kiralanir cekirdek yanina gelip isigin ayari dusulur tek kisilik koltuga sıkısarak oturulur....filme bazen ara verilip bebisli mebisli konusmalar yapilir....
Bende bir yay burcu olarak evde romantizmden cok heycan arayan biriyim tabi...aciyorum savas oyunlari veya zombileri teker teker vuruyorum:))
Yapamadigim yerde esime saldiriyorum yardim et diye. Bazen korkudan kucagina atliyorum..
Bazi zamanlar kulakligi takip kulagima son ses muzikde dans ediyorum oda tuhaf tuhaf beni izliyo... Kari yine usutmus diye.
Iyiki var ama hersey onunla guzel..
Bugun arabasini yaptiriyo evde yok cok sıkıcı. Yarim saate bir ariyo ne yaptin sıkılmadın degıl mı diye.
Cay bile icemedim o yok diye.
9 sene oldu hala saftirik saftirik ask yasiyorum ben:))
Aa hanfendi oluyor mu hiç böyle burda nisbet yapar gibi
Biz burda dertliyiz yani
Şaka biryana hey gidi 9 sene
Biz 9 seneye birbirimizi boğmayiz insallah
Karsindaki insani cozup neye nasil tepki verdigini anlayinca bogmalar yerini evde huzura birakiyo.
Bizde alisma doneminde cok tencere tavayi havalarda ucusturduk.. Birde ben asiri kiskanctim dunyayi ayaga kaldiriyodum:))
Simdi birazda yas 30 olunca tabi gunduzleri cocuklarin keyfini aksamda kocamin keyfini cikarmayi ogrendim..
Insallah herkezin evliligi mutlu olur.
futbol takimi kurariz artik ama bunlara hic gerek yok benim 1 tanecik bebegim onun 11 gitarinida haklar
ama bebek icin esimi ikna etmem gerekcek o cocuk olayina pek yanasmiyor
Benimde seninkinin yaşlarinda kızım var..çok dilli hiç susmuyor.kız sus diyorum başım şişti(gerçekten şaka degil) niye susacakmisim diyo.Çok alemsiniz kizlar:)
Bende10 yillik evliyim 7 yil sonra kızımız oldu ve durağan hayatimiz bianda canlandi vakit yokki oyun oynayalım film seyredelim ya calio ya pepe:)) )tavla puzzle tarzi oyun yeribede bebeklere mama yediriyoruz:))
Çok alemsiniz kizlar:)
Bende10 yillik evliyim 7 yil sonra kızımız oldu ve durağan hayatimiz bianda canlandi vakit yokki oyun oynayalım film seyredelim ya calio ya pepe:)) )tavla puzzle tarzi oyun yeribede bebeklere mama yediriyoruz:))
ben 9 sene icinde kesin gitarlarini kafasinda kirarim