Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Evet bisiklet turuda cok guzel. Ama benim kucuk daha 2 yasinda arkamda koltuga oturuyo. Biraz gezince uyuyup kaliyo kafa o tarafa bu tarafa:)) onu tutmaktan bazen bisiklet eziyete giriyo:)

bizim cocuklar seninkinin yaslarindayken biz bisiklet arkasina takilan kabin gibi birsey almistik.hava durumundan bagimsizdik kapali oldugu icin.ama türkcede ne diyorlar bilmiyorum oturakli vagon gibiydi.ama bisikletten bagimsizdi.yani uyuyup kalsalar bile bebek arabasinda gibi rahattilar :) tabiki esimin bisikletinin arkasina takiliydi eee sizde madem ufaklik bisiklet ögrenesiye kadar beklersiniz.

Ayy bende cok severim bisiklet kullanmayi..ama esim zannetmem ki bana bisiklet surdursuncock gibisin falan der..
Evet yaa bir karavanci daha,bugun Karavan fiyatlarina baktim vallaha,alsak mi napsak

Biraz ayrı kalmak monotonluğa birebir :))) Tavsiye ederim arada kaçamak yapın küçük tatiller beraber ya da ayrı,dönünce yeni evlenmiş gibi oluyosunuz hatta ayrıyken de sevgili gibi oluyor .Biz öyle yapıyoruz gerçi mecburi ayrılık oluyor ama dönüşü süper oluyor :)

ohh tam aile saadetii.. müthişsiniz maşallah beyağğ

Ayy bende cok severim bisiklet kullanmayi..ama esim zannetmem ki bana bisiklet surdursuncock gibisin falan der..
Evet yaa bir karavanci daha,bugun Karavan fiyatlarina baktim vallaha,alsak mi napsak

Ayy Allah iyiligini versin kac paraymis peki fiyatini uygun buldun galiba alsak fln diosun

ohhh masallah sizin adiniza cok sevindim :) bir gun Allah bize de nasip eder insallah

Allahtan bugun gunum guzel gecti keyfim yerinde sevgili kocacigimla cigerparemle ciktik dolastik sonra evimize geldik karsilikli birer kahve ictik sonra beraber guzel bir film izledik :)

Biz kizimla disardsydik eve geldik hemen uyudu 8 di o arada bizim abidin geldi yemek yedik gitti uyuyan cocugu kaldirdi ve o saatten bu saate kadar yaklaşık 5 saattir kizim nasi huysuz agliyo yere atiyo kendini uyumuyoda neyse cok ses var yarin erken kalkicam deyio 11 di yatti uyudu(bwnde canavar kizimla aktif renki bigece geçirdim:)) ) simdi uyudu allahtann

Onlarda cok guzel ama burda biraz pahali onun icin gerek duymadim:))
Bisiklet arkasi yetiyo simdilik:)

Çarşamba günü tatile çıkıyoruz karavanla akdenizden başlıcaz ege falan ve dönücez

Iyi gezmeler size. Cok guzel bir plan gercekten.
Bizimki farkli olucak biraz. 22 sinde cikicaz yola polonya rusya gezisi sonra dogudan Turkiyeye giricez akdeniz ege istanbul uzerinden donus yapicaz:) 15 agustos eve geri donucez insallah:)

Ayy Allah iyiligini versin kac paraymis peki fiyatini uygun buldun galiba alsak fln diosun
cok pahali olanlarda var 70 bine falan cok uygun olan da var 10bine falan.
Ama siki bir arasturma yapmadan alinmaz.
Esime ne zamandir araba bakiyordu netten,dedim Sen onu birakda karavan al,
Tamam emrin olur dedi
Dusununce tam bize gore 2 cocukla bavul hazirlamaktansa herseyi icinde raflara yerlestir kiyafetleri yiyecek icecekler de dolaba,haydi memlekete,haydi piknige
De iste esim onunla hergun ise gidemez tabi dairede epey alay konusu olurbende hayal olarak kalir bu Boyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…