hadi kızlarrrrr nerdesinizzzzz ???
başka gidecek yerimiz mi var burdayız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kızlarrrrr nerdesinizzzzz ???
Evet bisiklet turuda cok guzel. Ama benim kucuk daha 2 yasinda arkamda koltuga oturuyo. Biraz gezince uyuyup kaliyo kafa o tarafa bu tarafa:)) onu tutmaktan bazen bisiklet eziyete giriyo:)
Rica etsem Beni evlatlik alir misin tatil bitene kadarÇarşamba günü tatile çıkıyoruz karavanla akdenizden başlıcaz ege falan ve dönücez
Rica etsem Beni evlatlik alir misin tatil bitene kadar
Yasim 24 hazir nazir buyumusum hatta torunlarinda olur bonus olaraktan
dünden beri üsenmedim tüm mesajlari okudum, cok sevimlisiniz hepiniz :) kimi yerlerde kahkaha bile attim :)))
monotonluk sadece iki kisinin istegiyle yenilebilcek seyler kizlar.ben 12 senedir evliyim, nasil gectigini dahi anlamadim.cocuklar olmadan önce tek zevkimiz haftasonlari sirtcantalarimizi hazirlayip bisikletleri kaptigimiz gibi cevre sehirlere tur yapmak olurdu.bazen geceyi cadirda bazen pansiyonda gecirip isbasi yapmak icin dönerdik evimize.cocuklar olduktan sonra ise cok fenaydi.bir ara birbirimizi görücek vaktimiz yoktu.yani görüyordukda öyle yorgun düserdik ki, kaliteli zaman geciremez olmustuk.simdi cocuklar büyüdü sayilir.kücügümüzde ögrendi bisiklet kullanmasini.ama henüz 5 yasinda oldugu icin cok uzaklasamiyoruz.yapabildigimiz bisikletle orman turu oluyor genelde.dinlene dinlene tüm pazari dolduruyoruz.
bazen cocuklara bakmasi icin kayinvalideme rica ediyoruz.son 4-5 aydir.gece sinemaya cikiyoruz.ailecek havuza gidiyoruz.piknik yapmaya göl kenarina gidiyoruz v.s v.s birlikte uyumla ilgili birsey bu.ortak zevkler varsa eger, korkmayin monotonlasmaktan.
Rica etsem Beni evlatlik alir misin tatil bitene kadar
Yasim 24 hazir nazir buyumusum hatta torunlarinda olur bonus olaraktan
Bu arada yaş 24 kaç çocuk var??
Ayy çok hoşsunuz valla süper olur hazır çocuk
hoğğğğğğ şimdi anladım..
bu arada yeni bir karavancı daha geldi aramıza
Ayy bende cok severim bisiklet kullanmayi..ama esim zannetmem ki bana bisiklet surdursuncock gibisin falan der..
Evet yaa bir karavanci daha,bugun Karavan fiyatlarina baktim vallaha,alsak mi napsak
dünden beri üsenmedim tüm mesajlari okudum, cok sevimlisiniz hepiniz :) kimi yerlerde kahkaha bile attim :)))
monotonluk sadece iki kisinin istegiyle yenilebilcek seyler kizlar.ben 12 senedir evliyim, nasil gectigini dahi anlamadim.cocuklar olmadan önce tek zevkimiz haftasonlari sirtcantalarimizi hazirlayip bisikletleri kaptigimiz gibi cevre sehirlere tur yapmak olurdu.bazen geceyi cadirda bazen pansiyonda gecirip isbasi yapmak icin dönerdik evimize.cocuklar olduktan sonra ise cok fenaydi.bir ara birbirimizi görücek vaktimiz yoktu.yani görüyordukda öyle yorgun düserdik ki, kaliteli zaman geciremez olmustuk.simdi cocuklar büyüdü sayilir.kücügümüzde ögrendi bisiklet kullanmasini.ama henüz 5 yasinda oldugu icin cok uzaklasamiyoruz.yapabildigimiz bisikletle orman turu oluyor genelde.dinlene dinlene tüm pazari dolduruyoruz.
bazen cocuklara bakmasi icin kayinvalideme rica ediyoruz.son 4-5 aydir.gece sinemaya cikiyoruz.ailecek havuza gidiyoruz.piknik yapmaya göl kenarina gidiyoruz v.s v.s birlikte uyumla ilgili birsey bu.ortak zevkler varsa eger, korkmayin monotonlasmaktan.
bizim cocuklar seninkinin yaslarindayken biz bisiklet arkasina takilan kabin gibi birsey almistik.hava durumundan bagimsizdik kapali oldugu icin.ama türkcede ne diyorlar bilmiyorum oturakli vagon gibiydi.ama bisikletten bagimsizdi.yani uyuyup kalsalar bile bebek arabasinda gibi rahattilar :) tabiki esimin bisikletinin arkasina takiliydi eee sizde madem ufaklik bisiklet ögrenesiye kadar beklersiniz.
Çarşamba günü tatile çıkıyoruz karavanla akdenizden başlıcaz ege falan ve dönücez
cok pahali olanlarda var 70 bine falan cok uygun olan da var 10bine falan.Ayy Allah iyiligini versin kac paraymis peki fiyatini uygun buldun galiba alsak fln diosun
kendim için istiyorsam namerdim diyeydindenedim 1 haftaligina gittik de kaldi 2 haftalik tatil dedi
Ohh ya bu yaz tatili garantiledim
Yas 20 de evlendim.21 de Anne oldum.24 te yine anne oldum(isteyerek)
Iki kizim var biri 3 r yaklasti biri 6 aylik..
Tatilde torun sevmek istersin heralde