Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Canım ben henüz evli değilim ama birden 3 aylık evliyim diyince kafama takıldı ne çabuk monotonlaştı diye =)

Özel değilse evlenmeden önce aynı evi paylaştınız mı birlikte yaptığınız şeylere doyum mu oldu acaba bu kendi fikrim sakın yanlış anlama =)

Biz mesela sevgiliyiz şu an askerde tabi ama burdaken her buluştuğumzda sinemaya giden bi çiftiz kesin evlenince de dvd izler dururuz illa ki bi saatten sonra monotonlaşır ama sizin henüz çok yeni =)

bide mesela erkek tavlası öğrenmiştim onun için hepte iddiasına oynarız çok zevkli oluyo =) kaybedince o surat ifadesi =)

Aklıma şey geldi mesela maddi olarak durumunz iyiyse herkes gidemiyo bi yerlere haftasonu süpriz yapabilir ağva,abant falan günübirlik kısa tatillere gidebilirsiniz mekan değişikliği bile iyi gelebilir..

Ne biliyim haftada bi gece alkol alıosanız birlikte şarap falan böyle romantik bi akşam hazırlayabilirsin belkide yapıosundur =)

bence erkeklerin hayır diyemeceği bir şey daha varsa PES oynamak heralde geneli bunu seviyolar ama ben evimde istemem diyorum başından kalkmıcak benle ilgilenmicek diye =)

Yeni evlisin ama ilerde bi bebek gelirse o zaman asıl monotonluk başlıcak etrafımda gördüklerime dayanarak diyorum tadını çıkart bu vakitlerin =)

Son düzenleme:

masallah Allah bagislasin :)
yani cocuk da cozum degil ha yani ben gitari kesin kafasinda kirarim

Saol canım darısı tüm isteyenlerin başına..
Sen çok bile Dayanmissin ben olsam çoktan kırmıştim gitarlarindan birini,nasılsa cok var o kadarda sinirlenmez heralde

Son düzenleme:
Oda olayın farkinda demekkigitarından fedakarlik etmek istemiyor demekkine gitarmis!
Neyse birak bi gitar virtüözu olsun da bi

aynen oyle ne gitarmis arkadas

olcaksa birakiyim ama ya bir de olmazsa o kadar yil bosa gitcek ortada ne virtuoz ne cocuk ne adam akilli iliski dimdizlak ortada kalcaz ondan korkuom ben

ben cocuk olayina gercekten kafayi taktim :26: ben istiyorumda benim adam istemiyor

Çok eğlenceli bir konu olmuş, tebrik ederim sizi kızlar
Güzel fikirler vermişsiniz ayrıca ama ben de maalesef yapmaya vakit bulamayanlardanım

cnm bizde monotonluk yok :) ağvaya falanda gideriz,dışarı çıkarız. zaten ewdede otursak hala birbirimize doymuş değiliz. ben ileriyi fazla düşününen bi tipim, evli bayanlardan tüyo almak istedim :)

is? cocuk? sizi ne kisitliyor? :)
maalesef iş
uzak diyarlara tatile gitmeyi geçtim, haftasonu yakın yerlere kaçamak bile yapamıyoruz ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Gerçi birbirimizi az gördüğümüz için de evde monotonluk olmuyor, bu da işin iyi tarafı sanırım
Ama ben yine de tatil yapmayı özledim:26:

ahh tatil dedin yarami destin biz de esimle tatile gidelim diyoruz hep bir aksilik cikiyor ( insallah ramazandan sonra gideriz cok ihtiyacim var valla ((

hic olmazsa biz gecen sene balayindaydik 1 hafta bu sene de biryerlere gidelim deik ama olmuyor bir turlu aksilikler yakamizi birakmiyor (

umarim ikimizinde arzusu gercek olur da iyi bir tatil yapariz

Biz de eylül ayında balayındaydık, bu yaz da tatil hayallerimiz vardı, aynı sizin gibi ama olmadı, olmuyor, ramazandan sonra da olmayacak
Umutlar 2014 yazına kaldı
Siz bizim yerimize de 1 hafta fazladan tatil yapın bari

ne zamandır yapmıyordum,bugün monotonluktan kurtulmak için yemek yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…