- 11 Mart 2011
- 566
- 10
yaaa bendee ewlenmek istiyorummm vee kocamla her günümüzz dolu dolu birlikte geçsin istiyorummmm çokk kıskandımmm (
kısmetimm kapalııı kızlarrr ...
açılır açılır, kaderin vaktini zamanını bekliyo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa bendee ewlenmek istiyorummm vee kocamla her günümüzz dolu dolu birlikte geçsin istiyorummmm çokk kıskandımmm (
kısmetimm kapalııı kızlarrr ...
Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibibiz ne zaman oyun oynasak birbirimze giriyoruz.
eşimin bi monopoli oynayışı var görmelisiniz.
zannedersinki adama gerçekten leventi vermişler
her oyunda aşırı hırslı davranıyo
bi tabu oynayıp bi gün küsmüşlüğümüz bile vardır
bence monotonluktan çıkmak için özlemek gerekiyo.
bi de tartışma sonraları ilişki romantikleşiyo.
Bayaa hissederek oynuyor eşiniz maşallah
Ben yanımdayken bile özlüyorum hep dokunur vaziyetteyim Tartışma sonrası barışmak zor bir süreç ama dediğin gibi romantikleşiyorsunuz
Benimde seninkinin yaşlarinda kızım var..çok dilli hiç susmuyor.kız sus diyorum başım şişti(gerçekten şaka degil) niye susacakmisim diyo.
Arada sessizlikte istiyor insan.
Ama cocukda yaptık 2 tane ben yine sarıyorum.benim adama
Tv yi kuma gibi görüyorum artık
Tükenmeyenumutlar senin derdin gitar benimki tv
Oda olayın farkinda demekkigitarından fedakarlik etmek istemiyor demekkine gitarmis!
Neyse birak bi gitar virtüözu olsun da bi
Saol canım darısı tüm isteyenlerin başına..
Sen çok bile Dayanmissin ben olsam çoktan kırmıştim gitarlarindan birini,nasılsa cok var o kadarda sinirlenmez heralde
Çok alemsiniz kizlar:)
Bende10 yillik evliyim 7 yil sonra kızımız oldu ve durağan hayatimiz bianda canlandi vakit yokki oyun oynayalım film seyredelim ya calio ya pepe:)) )tavla puzzle tarzi oyun yeribede bebeklere mama yediriyoruz:))
Arkadaslara katiliyorum, cocuk olunca gercekten monotonluk filan kalmiyor hatta aksamlari esim film seyredelim mi mum yakalim mi dedigi zaman 'hayir ben sadece ayaklarimi uzatip duvara bakmak istiyorum' diyorum :))
Biz evde kaldigimiz gunler balkonda vakit gecirmeyi seviyoruz.. cay, kek, meyve veya dondurma, artik o an ne canimiz istiyorsa balkona cikip hem yiyoruz hem sohbet ediyoruz.. balkonda tavla oynuyoruz.. kizim yokken nargile iciyorduk balkonda balkondaki muhabbet evdekinden daha guzel oluyor bence..
Bide eger evinizde yeriniz varsa 1000-2000 parcali puzzle yapmayi tavsiye ederim... cok romantik degil ama cok guzel vakit geciriliyor... cocuk olunca onlarida unuttuk aaaah ah :)
Canım ben henüz evli değilim ama birden 3 aylık evliyim diyince kafama takıldı ne çabuk monotonlaştı diye =)
Özel değilse evlenmeden önce aynı evi paylaştınız mı birlikte yaptığınız şeylere doyum mu oldu acaba bu kendi fikrim sakın yanlış anlama =)
Biz mesela sevgiliyiz şu an askerde tabi ama burdaken her buluştuğumzda sinemaya giden bi çiftiz kesin evlenince de dvd izler dururuz illa ki bi saatten sonra monotonlaşır ama sizin henüz çok yeni =)
bide mesela erkek tavlası öğrenmiştim onun için hepte iddiasına oynarız çok zevkli oluyo =) kaybedince o surat ifadesi =)
Aklıma şey geldi mesela maddi olarak durumunz iyiyse herkes gidemiyo bi yerlere haftasonu süpriz yapabilir ağva,abant falan günübirlik kısa tatillere gidebilirsiniz mekan değişikliği bile iyi gelebilir..
Ne biliyim haftada bi gece alkol alıosanız birlikte şarap falan böyle romantik bi akşam hazırlayabilirsin belkide yapıosundur =)
bence erkeklerin hayır diyemeceği bir şey daha varsa PES oynamak heralde geneli bunu seviyolar ama ben evimde istemem diyorum başından kalkmıcak benle ilgilenmicek diye =)
Yeni evlisin ama ilerde bi bebek gelirse o zaman asıl monotonluk başlıcak etrafımda gördüklerime dayanarak diyorum tadını çıkart bu vakitlerin =)
Çok eğlenceli bir konu olmuş, tebrik ederim sizi kızlar
Güzel fikirler vermişsiniz ayrıca ama ben de maalesef yapmaya vakit bulamayanlardanım
maalesef işis? cocuk? sizi ne kisitliyor? :)
maalesef iş
uzak diyarlara tatile gitmeyi geçtim, haftasonu yakın yerlere kaçamak bile yapamıyoruz ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Gerçi birbirimizi az gördüğümüz için de evde monotonluk olmuyor, bu da işin iyi tarafı sanırım
Ama ben yine de tatil yapmayı özledim:26:
Biz de eylül ayında balayındaydık, bu yaz da tatil hayallerimiz vardı, aynı sizin gibi ama olmadı, olmuyor, ramazandan sonra da olmayacakahh tatil dedin yarami destin biz de esimle tatile gidelim diyoruz hep bir aksilik cikiyor ( insallah ramazandan sonra gideriz cok ihtiyacim var valla ((
hic olmazsa biz gecen sene balayindaydik 1 hafta bu sene de biryerlere gidelim deik ama olmuyor bir turlu aksilikler yakamizi birakmiyor (
umarim ikimizinde arzusu gercek olur da iyi bir tatil yapariz
Siz bizim yerimize de 1 hafta fazladan tatil yapın bari
bak bu hosuma gitti hemen esime ileteyim