- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...
Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?
Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.
Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.
Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
Ayrıca son anda yapılan pikniğe şehir dışı gezisine dahil olabilen kardeş ayşe hanım nedense bu kadar kardeş gördüğü şehir dışına pikniğe gitmeye cesaret gösterdiği arkadaşlarıyla eşleriyle birlikte ve ilk kez görüşecek olmasına rağmen işlerini denk getirip gelememiş o kadar samimiyse yemeğe gelemiyorsa çaya gelirdi yada yemeği yer çaya kalmazdı eşlerinizle bu kadar samimi ama sizinle tanışmaya uygun olamıyor uygun olamadıysa başka zamana ayarlar bi organizasyon ayıp oldu ya bigün çaya çıkalım kahveye çıkalım diye ayarlama yapardı ayşe tekin değil ve hatta ahmetle ilgili de değil konu bence sen eşini iyi yokla
Hic kimse sizden daha degerli olmamalı onun icin. Rahatsiz oluyorsaniz gitmeyecek. Nokta. 1 yildir tanidigi insanlari sizden degerli kılmak da ne demek? Sen anlamazsınmış... Onun da evliligin ne oldugundan haberi yok maalesef.. Hayir abartmiyorsunuz.. Kadini yok sayalim.. Sadece Ahmetle görüsmesinden rahatsiz olsaniz dahi görüsmeyecek.. Gitsin yemegini ekmegini Ahmetle Ayse yapsin. Camasirini bulasigini Ahmetle Ayse yikasin. Aaaa delirtiyor bu öküzler insani.. Sizi gezdiriyor mu böyle?Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...
Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.
Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.
Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
Bu yazdıklarınızdan sonra Ayşenin Ahmetle bir bagı olmadıgına %100 eminim.Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.
kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...
Su Ahmet ile Ayşe eşim olmadan da ikisi bir görüşüyorlar. Eşim anlamıyor bı turlu. Ahmet' çok seviyor. Eee Ahmet çağırıyor gelmesin mi diyeyim diyor. Onlar arkadaşlar kardeş gibiler diyor. Madem kardeş gibiler ailecek neden hiç gorusmuyorlar dedim.
Anlamak istemeyince anlamıyor işte.
gectigimiz yillarda esimin cok yakin kadin is arkadaslari vardi. bazen bulusur, beraber bir kahve icerler yahut oglen yemek yerlerdi. bana da son derece normal gelirdi bu durum. cunku aralarindaki diyalogun sadece is oldugunu bilirdim. yemek yerken tartisilacak akademik konulara dahil olamayacagim icin de cok abes karsilamazdim benim davet edilmememi.
esinizin mesleki pozisyonunu, bunun getirisi olabilecek organizasyonlari siz bilirsiniz. benim kosulumda normal olan bir sey sizin kosulunuz da olmayabilir. yahut tam tersi.
lakin her durumda esinize guvenmenizi, fakat yine de ayse hanimi bir aksam yemege eve davet etmenizi oneririm. Y Yasam111
eger esiniz yemege gelmesine engel olursa o zaman bu konu konusulmaya deger olur.
ne alaka ne saçma durum. Kesinlikle haklısınız tabiki bir erkeğin kız arkadası olabilir ama böyle beraber piknik vs saçmalık.
Madem öyle Ahmet , Ahmet'in eşi , Ayşe,eşiniz ve siz hep beraber zaman geçirin.
her yere gelen Ayşe nedense sizin davetinize gelememiş ne tuhaf.
Yookk bu kiskanclik falan degil. Burda tamamen capraz bir iliski var. Madem 2 erkek giderken 1 bayan da cagiriliyor ve bu erkekler evliyse bi dur arkadas denmeli. Esinize net cizgiyi cekin derim ya sadece erkek erkege gidilecek ya da bir bayan geliyorsa herkes esini de getirecek. Bence ahmet ve ayse isi pisirmis sizin es de muhabbete dahil oluyor. Siz ahmet ayse arasindaki olaya sahit olmayin diye de sizi goturmuyorlar. Muhtemelen ayse rahatsiz olur diye.Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?