Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..

Bu kıskançlıgın otesinde birsey. Benimde bir arkadasim dostum var erkek.. esim ben arkadasim gorustuk bir keresinde esimle de cok iyi gecindiler bende cok mutlu oldum. Arada mesajlasirizda. Ama esimsiz asla ve asla buluşma falan olmaz.

Biraz kurcalarsaniz farkli şeyler cikacakmiş gibi...

Çok haklısınız. Her şeye müsait ama yarım saati yok. Dürüst olalım iş yerinden 2 erkekle pikniğe, şehir dışına filan kim gider ki? Aranızda bir bağ vardır, ilişki vardır gidersiniz. Çok samimi iseniz zaten eşini filan tanırsınız. Eşini geçtim sevgilisini bile tanırsınız. Böyle bir grup yok, hayal ürünü. O kadın da yemeğe davet edilmedi hiç. Ne biliyor ki eşinin söylediğini? Ortada adamla ilgili gizli saklı işler var. Bazen oluyor zamanla ortaya çıkıyor ya bu konu da öyle olacak kendisi sıkıştırdıkça.

Hic kimse sizden daha degerli olmamalı onun icin. Rahatsiz oluyorsaniz gitmeyecek. Nokta. 1 yildir tanidigi insanlari sizden degerli kılmak da ne demek? Sen anlamazsınmış... Onun da evliligin ne oldugundan haberi yok maalesef.. Hayir abartmiyorsunuz.. Kadini yok sayalim.. Sadece Ahmetle görüsmesinden rahatsiz olsaniz dahi görüsmeyecek.. Gitsin yemegini ekmegini Ahmetle Ayse yapsin. Camasirini bulasigini Ahmetle Ayse yikasin. Aaaa delirtiyor bu öküzler insani.. Sizi gezdiriyor mu böyle?

Son düzenleme:
Bu yazdıklarınızdan sonra Ayşenin Ahmetle bir bagı olmadıgına %100 eminim.

kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...

Bak bu kısım endişe verici ..herşey bir yana neden kız bu kadar koruma altına alınıyor .sanki sen iş arkadaşı o da çok yakını ..böyle meselelerin sonu genelde çok kirli oluyor .umarım sadece arkadaştır ama bana pek öyle gelmedi .arkadaşlar görüşebilir, birlikte plan yapıp bir yerlere gidebilir fakat bu başka ..birde sen hiç dahil edilmiyorsun bu planlara ve konuşurken bile dışarda tutuluyorsun. İşyerine gidip çaktırmadan kontrol etme şansın var mı ? Belki ayşe esinin evli olduğunu da bilmiyordur .gerçi memurlarsa bilinir ama kılıf uydurmak zor değil

ahmetle ayşe arasında bişey olabilir. olmasa bile kız ikisine birden yanlıyo olabilir. eşinizin tavrı çok saçma. büyük bi resti haketmiş. ben normalde hiç kıskanç bi insan değilim ama fazla genişimdir. normal insan kafası ile düşününce sizin durumunuzda kıskançlık normal. eşiniz hatalı ve muhtemelen bi sürü yalan söylüyor size.

Söyleye söyle içiniz şişmiştir eminim.Söylemeyin artık öyle şeyler eşinize.Eşiniz aralarındaki samimiyeti görmezden gelmiyor bence bilakis biliyor da olabilir.Öyle samimi abla-abi-bacı -kardeş üçlemelerin de dörtlemelerinde ne tuhaf ilişkiler dönebildiğini illa ki duymuş hatta belki tecrübe etmişliğimiz vardır.Muhtemelen sizinde vardır.Burdaki üçleme de çok sağlıklı bi iletişim-ilişki gibi görünmedi bana.Madem yüz göz oldunuz ve o söylememeye karar verdi unutmuş gündeminizden düşmüş gibi yapın ama takip edin bir süre.Altından bir durum çıkacağını hisssediyorum.

Belki dikkatinizden kaçıyor ama o kızı temize çıkarıcam n ekadar iyi -temiz olduğunu kanıtlayacağım diye insan eşiniz gömmez..Ne demek çok delikanlı kız sen anlamzsın(senden üstün özellikleri halleri varki gözümde/gözümüzde o ortamda bizden başkasına lüzum yok-hele sana hiç yok demektir bana göre o laf ) Kişileri koyduğu yerde sıkıntı var eşinizin bu da başka bir sorun bence.Ama belkide bu iki sorun arasında bir bağ vardır !!!

Son düzenleme:

Bu ortamı oluşturmaya çalışmış konu sahibi.Ama Ayşe hanım birşekilde gelmemiş-getirilmemiş-hatta belki haber dahi verilmemiş..

Eşin ve arkadaşı da Ayşe ile bekar hayatı yaşıyorlar sanki ünv okuyorlar ve kankalarıyla geziyorlar gibi ben olsam izin vermezdim ya seni de götürsün ya da hiç gitmesin

ne alaka ne saçma durum. Kesinlikle haklısınız tabiki bir erkeğin kız arkadası olabilir ama böyle beraber piknik vs saçmalık.

Madem öyle Ahmet , Ahmet'in eşi , eşiniz ve siz hep beraber zaman geçirin.
her yere gelen Ayşe nedense sizin davetinize gelememiş ne tuhaf.

kusura bakmayın şimdi söyleyeceklerim için ama ortada bi aldatma varsa eşiniz sizi aldatıyor... Ahmet'i paravan olarak kullandığını düşünüyorum.

bende bekar bir çalışanım burada evli ve yakın olduğum insanlar da var ama hepsinin eşlerini tanırım, bir yere gidilecekse eşlerini de davet etmelerini söylerim olmadı ben arar davet ederim. Tabi bazen eşsiz de gittiğimiz yerler oluyor ama iş için vs eşlerinin de haberi oluyor.. adamla bu kadar yakın olup eşiyle olmamak tanışmamak çok tuhaf. Benim sevgilimin pikniğe gidecek il dışı gezmeye gidecek bir kadın arkadaşı olsa noluyoruz ben niye tanışmıyorum derim kıskanç değil rahatsınız bence :)

ayrıca ben Ahmet'in bu buluşmalarda olduğunu bile sanmıyorum eşinizi izlemeye alın bence...

Eski konularınıza bir göz attım da öyle çok da sizle alakadar olan bir eşiniz yokmuş. hem çalışıp hem iki bebek büyütmek zor iken eşiniz evden uzaklaşıp bekarlik günlerinin tadını çıkarmanın gönlünü hoş etmenin derdinde.Üzgünüm ama altından kirli durumlar çıkar bunun..Öyle veya böyle adam hertürlü sorumluluktan kaçıp kendi hazzı üstüne kurulu bir hayat kurmuş kendine delikanlı ! kişilerle..Ve sizi o hayat yaklaştırmıyor bile..

Kıskanç mıyım diyorsunuz ya haddinden fazla rahatsınız bana kalırsa.Yada sindirilmişsiniz birşekilde ki olayların nekadar absürt geliştiğiyle ilgili ciddi bir kafa tutamıyorsunuz eşinize..Ayşeyi davet etmeme izin vermez,öyle desem şöyle der böyle der diye olayı büyütemeyeceğinizi ima ediyorsunuz hep.Toplar ayağınıza geliyor gelmesine de siz bir türlü o toplara vurmamışsınız halen daha da vurmuyorsunuz.

Ne eşiniz masum ne de Ayşe, Ahmet zaten yok bu olayda orası net..

Son düzenleme:
son zamanlarda çevremde ve forumda bu konuya benzer çok konu oluyor. bence siz sonuna kadar haklısınız ben eşimin ben olmadan evli ya da bekar fark etmez başka bir bayanla görüşmesini istemem yanlarında kim olursa olsun.

iş gereği bi yerlere gitmeleri normal. ama onun dışında üçlü takılmaları saçma. ben sizin eşinizden değil ama ahmetten şüphe ettim. olursa onların aralarında olur. ama öyle bir şey olsa niye üçlü takılsınlarki. eşinizi istemezler. ya eşiniz ayşeyle yanlız takılıyor ama ahmette var gibi söylüyor.

ama şimdi şöyle bişeyde var. bende memurum kamuda. burada bazen görüyorum gereksiz lakayıt tavırlar olabiliyor. kadın evli adam evli ama kankalar. ikiside yapmaz diyorsun. ama ben yinede karşıyım böyle durumlara. yani insan tabiki şüphe edebilir.

Başta Ahmete yan gözle bakıyordum...ama Ahmet bazen çocuğunuda götürüyormuş yanında...sanki eşiniz Ahmete topu atmış...aralarında birşey olmasa bile ne demek o piknikde şehir dışında gezsin tozsun bende evde Ayşe delikanlımı değilmi diye kafa yoruyum...valla deliririm ne rahatlık bu

Eyvah eyvah diyorum...

O nasil ayseymis oyle
O nasil ahmetmis oyle

Sizin esiniz de resmen yardim ve yataklik yapiyor, bence tavrinizi kesin ve net koyun...ben de elalemin adamlariyla piknige gideyim o zaman diyin azcik empati yapsin hödük, ne demek bundan sonra duymazsin, aklinca tehdit mi ediyor,

Yookk bu kiskanclik falan degil. Burda tamamen capraz bir iliski var. Madem 2 erkek giderken 1 bayan da cagiriliyor ve bu erkekler evliyse bi dur arkadas denmeli. Esinize net cizgiyi cekin derim ya sadece erkek erkege gidilecek ya da bir bayan geliyorsa herkes esini de getirecek. Bence ahmet ve ayse isi pisirmis sizin es de muhabbete dahil oluyor. Siz ahmet ayse arasindaki olaya sahit olmayin diye de sizi goturmuyorlar. Muhtemelen ayse rahatsiz olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…