Barışalım kendim için terapiste psikolğa heryere gidicem düzelmek için eminim eğer kabul ederse o da elinden geleni yaparBelki barışırsınız ben öyle olacağını düşünüyorum ama öyle bi eşiği geçmişsiniz sınırı aşmışsınız ki şu saatten sonra toparlamak tekrar birbirinize saygı duyabilmeniz çok zor, çok efor gerekiyor.
Bunların köyünde her yerde gazino var konya da .aldatma çok eski daha çok küçüktük 17 18 yaşındaydık .Bilsem nasıl hazmedebildiğimi çok değiştim çok ben kendimi bile tanıyamıyorumHoca duayı nerenize yazdı? En son baktığımda kadınları yatırıp göbeğine kalçasına falan yazıyorlardı. Ne güzel iş ya, istersen profesör ol ama bu hoca tayfasının çeyreği kadar bile kazanamıyorsun. Arkadaşınız da almıştır komisyonunu o din satıcısından.
Konu sahibi; aldatma var, şiddet var, seni artık istemiyorum var. Bunları nasıl hazmedeceksiniz? Ne yapacaksınız adamın elini ayağını bağlayıp evde hapis mi tutacaksınız? Köylük yerde ne gazinosu anlamadım.
Harley... Belki bilmediğin bir şey söyleyeceğim sana. Biz hepimiz, bütün kadınlar hayatımızın bir yerinde delice aşık olduk. Hepimizin yüreğine böyle ateşler düştü, nefes alamayacak, yemeden içmeden kesilecek hale geldik. Çoğumuz zamanla ilişkisinden koptu, acısını çekti,yasını yaşadı ve zamanı gelince yeni bir ilişkiye başladı. Çok azımız şanslıydı ve ilk aşık oldukları adamlarla evlendiler.Sabah normal olucam üstüne gitmeden beklicem zaten bana bi gülse ben sarılırım düzeltmek için herşeyimi ortaya koyarım şimdiye kadar hiç bahsetmedim kimseye kendim çözmeye çalıştım hep bugün kendimi öldürüp bu eziyetten kurtulmayı bile düşündüm ama o uyudu ben de canıma kıyamadım sabah belki düzelir diye düşündüm
Akrep - balık yok vallahi öyle sanmıyorum hatta o kadar yıprandım ki ne tutku ne bişeyKoc-akrep ilişkisi
Heralde bunu tutku saniyorlar
Teşekkür ederim ilk defa gülümsedim dünden beri yüreğimde bi ferahlık oldu için için yanarken benim dünyam olmuş bu adam bugün farkettim kaybetme korkusuyla nasıl kıydık birbirimize bilmiyorum ama inşallah herşey çok güzel olur inşallahHarley... Belki bilmediğin bir şey söyleyeceğim sana. Biz hepimiz, bütün kadınlar hayatımızın bir yerinde delice aşık olduk. Hepimizin yüreğine böyle ateşler düştü, nefes alamayacak, yemeden içmeden kesilecek hale geldik. Çoğumuz zamanla ilişkisinden koptu, acısını çekti,yasını yaşadı ve zamanı gelince yeni bir ilişkiye başladı. Çok azımız şanslıydı ve ilk aşık oldukları adamlarla evlendiler.
Sonuç, aşktan hiç birimiz ölmedik. Evet o an dünyanın en büyük acısı gibi geliyor ama geçiyor. Ve her zaman daha iyisi ile karşılaşıyoruz tecrübe kazandığımız için de sapla samanı ayırabiliyoruz.
Diyeceğim o ki, günün birinde ve hatta beklediğinden daha kısa sürede yüreğin feraha kavuşur bir gün ayrılsanız bile.
O zaman ilişkinin dışına çıkıp geriye baktığında ne salakmışım diyor insan.
Senden yaşça büyük bir ablan olarak diyeceklerim bunlar. Hayat güzel, yaşamak güzel. Gün doğmadan neler doğar. Hayatını bir adama endeksleme. Sana bir adım atana bir adım at, daha fazlasını değil. Ve zamanı geldiğinde, işler istediğin gibi gitmese bile vakur ol ve sal ipini
Bilmiyorum keşke bende senin gibi düşünsem inşallah yoktur öyle birşey varsa o zaman bırakırım işte o zamanYahu kocam bana ters bir tavir takindiginda “bu iliski bombk oldu galiba” diye dusunen ben, azicik sizin gibi “gul gibi geciniyorduk. Arada bir sac bas dalassak bile, cok iyiydik” kafasinda olaydim. Ah ah..
Neyse. Yarin ola hayrola. Sadece bi kavgadan degildir o mesele. Illede ayrilcam diye diretiyorsa, bence baskasi vardir
Umarım öyle olur canım. Haydi sen de gidip yat artık, biraz dinlen. Böyle kalbim çok acıdığında ya gidip deli gibi spor yapardım ya uyurdum ben. Uyumak iyi gelecekTeşekkür ederim ilk defa gülümsedim dünden beri yüreğimde bi ferahlık oldu için için yanarken benim dünyam olmuş bu adam bugün farkettim kaybetme korkusuyla nasıl kıydık birbirimize bilmiyorum ama inşallah herşey çok güzel olur inşallah
Ya ben sana üzüldüm. Şiddet karşılıklı değil mi sen mi başlatıyorsun hep ki böyle kendini suçluyorsun hep? Sen hiç gitme üstüne sabah kalktığında da konuşma bırak Bi kaç gün geçsin. Ayrılmayalım falan da deme kabullenmiş gibi yap. Zaten kararlıysa yalvararak vazgeçiremezsin daha çok kaçırırsın. Umrunda değilmiş ya da hak vermiş gibi davran. Konuşursa evet böyle olmuyor haklısın bitirelim madem de. Büyük ihtimal blöf yapıyor artık bir şeylerin düzelmesi için son kozunu oynuyor. Sen kabullendiğinde düzelme teklifi ondan gelir. O zaman oturup kendi hatalarını da eşinin hatalarını da güzelce masaya yatırıp terapiye mi gidiyorsunuz napıyorsanız düzeltirsiniz. Ama sen koşma peşinden yoksa sazı hepten verirsin eline.Barışalım kendim için terapiste psikolğa heryere gidicem düzelmek için eminim eğer kabul ederse o da elinden geleni yapar
Lütfen yapmayın böyle elbette geri kafalı değilsiniz elbette sıfırdan hayat kurmak çok zor. Ama bazen sevmekte yetmiyor hergün size boşanma konusuyla gelecek sizinle mutlu olmadığını söyleyecek böyle psikolojik olarak çok yıpranırsınız. Hergün ölmektense bir defa ölün. Ne güzel üni mezunusunuz iş tecrübeniz var biraz zorlanırsınız ama illaki bir düzen kurarsınızPeki kabul edersem bundan sonrası nasıl olucak nasıl devam edicem ben ailemin baskından kaçtım hem de kocamı çok severek evlendik ben dul olunca ne olucak biliyorum geri kafalı düşünmeyin diceksiniz üniversite okudum yıllarca çalıştım ama boşanınca herşey daha kötü olucak hem hep onu düşünücem kimle nerde diye hem de ailemi beni kim düşünecek ben nolucam
Bilmiyorum keşke bende senin gibi düşünsem inşallah yoktur öyle birşey varsa o zaman bırakırım işte o zamaYahu kocam bana ters bir tavir takindiginda “bu iliski bombk oldu galiba” diye dusunen ben, azicik sizin gibi “gul gibi geciniyorduk. Arada bir sac bas dalassak bile, cok iyiydik” kafasinda olaydim. Ah ah..
Neyse. Yarin ola hayrola. Sadece bi kavgadan degildir o mesele. Illede ayrilcam diye diretiyorsa, bence baskasi vardir
Uyumaya çalışıcam teşekkür ederim iyi ki konuştuk en azından ağlamayı bıraktım çok teşekkür ederim çokUmarım öyle olur canım. Haydi sen de gidip yat artık, biraz dinlen. Böyle kalbim çok acıdığında ya gidip deli gibi spor yapardım ya uyurdum ben. Uyumak iyi gelecek
Rica ederim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Umarım en geç 6 ay sonra her şey yoluna girmeye başlamış olurBilmiyorum keşke bende senin gibi düşünsem inşallah yoktur öyle birşey varsa o zaman bırakırım işte o zama
Uyumaya çalışıcam teşekkür ederim iyi ki konuştuk en azından ağlamayı bıraktım çok teşekkür ederim çok
Keşke keşke böyle düşünebilsem benim psikolojim bozuldu gerçekten eskiden böyle değildim neşe saçardım etrafıma yarın sabah bi normal olsa ben düzelicem kendimi toparlıcamLütfen yapmayın böyle elbette geri kafalı değilsiniz elbette sıfırdan hayat kurmak çok zor. Ama bazen sevmekte yetmiyor hergün size boşanma konusuyla gelecek sizinle mutlu olmadığını söyleyecek böyle psikolojik olarak çok yıpranırsınız. Hergün ölmektense bir defa ölün. Ne güzel üni mezunusunuz iş tecrübeniz var biraz zorlanırsınız ama illaki bir düzen kurarsınız
İnan ayrılmaktan değil çok sevip ayrımaktan korkuyorumİlişkiniz toksik. Telaş etmeyin ayrilmazsiniz.
O güzel haberler gelir gelmez yazıcam inşallah ben de daha iyi olarak dönücem tek isteğim buRica ederim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Umarım en geç 6 ay sonra her şey yoluna girmeye başlamış olur
Lütfen psikolojik destek alın o zaman boşuna kendinizi üzdüğünüzü anlarsınız. Güçlü olun.Keşke keşke böyle düşünebilsem benim psikolojim bozuldu gerçekten eskiden böyle değildim neşe saçardım etrafıma yarın sabah bi normal olsa ben düzelicem kendimi toparlıcam
Bosamaz seni iki gün sessiz durmayı başar o yaklaşır sana dokunma gözünün içine bakma. Koca koca insanlarsiniz bir de vurmayın birbirinize arada saygı kalmayınca böyle saçma sapan şeyler meydana çıkıyor ikinizden biri doğru dursa diğeri belki örnek alır diyeceğim ama ikimizde şiddet gosteriyormussunuz. Bu kadar celallenip birbirinizi yükseltip şiddet göstermektense nefes alınabilecek alanlar bırakın birbirinize.İnan ayrılmaktan değil çok sevip ayrımaktan korkuyorum
Normalde hiç ezdirmem kendimi bugün ciddi olunca ilk defa yalvardım saçmalama biziz dedim git dedi sadece .Ben başlatmıyorum aslında ama hep konuşan benim genelde ilk kıvılcımı ateşleyen aslında sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum ama o konu hemen kapansın uzamasın istiyorYa ben sana üzüldüm. Şiddet karşılıklı değil mi sen mi başlatıyorsun hep ki böyle kendini suçluyorsun hep? Sen hiç gitme üstüne sabah kalktığında da konuşma bırak Bi kaç gün geçsin. Ayrılmayalım falan da deme kabullenmiş gibi yap. Zaten kararlıysa yalvararak vazgeçiremezsin daha çok kaçırırsın. Umrunda değilmiş ya da hak vermiş gibi davran. Konuşursa evet böyle olmuyor haklısın bitirelim madem de. Büyük ihtimal blöf yapıyor artık bir şeylerin düzelmesi için son kozunu oynuyor. Sen kabullendiğinde düzelme teklifi ondan gelir. O zaman oturup kendi hatalarını da eşinin hatalarını da güzelce masaya yatırıp terapiye mi gidiyorsunuz napıyorsanız düzeltirsiniz. Ama sen koşma peşinden yoksa sazı hepten verirsin eline.
Öyle olucam kendime söz verdim bugünü bi atlatsam nefes alıcam çok teşekkür ederimLütfen psikolojik destek alın o zaman boşuna kendinizi üzdüğünüzü anlarsınız. Güçlü olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?