- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Toksik bi ilişki ve eninde sonunda bitecek.Daha fazla saçmalamadan, yarın öbür gün yanlışlıkla hamile kalmadan ayrilin.Nasıl başlıcam bilmiyorum iki buçuk senelik evliyim eşimle çok güzel anlaşıyorduk ama arada bir çok şiddetli kavgalarımız oluyordu mecazi anlamda değil gerçekten birbirimize şiddet uyguluyorduk dün yine bu şiddetli kavgalardan biri ni yaptık sebebini sorsanız boş bir konu onun için ama benim için konuşulması kapatılması gereken bir meseleydi .Bugün eve sarhoş geldi bana o kadar soğuktu ki sabah seni seviyorum özür dilerim yazmıştı akşam böyle olmuyor demeye başladı ben de ilk kez tamam olmuyorsa boşanırız dedim resmen bunu bekliyor gibi kabul etti pişman oldum sarıldım o kadar soğuk ki beni rahat bırak istemiyorum bitti seni çok seviyorum ama istemiyorum kesin kararlıyım tükürdüğümü yalamam dedi ve yattı .Ben istemiyorum boğazım düğüm düğüm ailem hemen kollarını açıp gel demezler korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum uyandığında herşey değişirmi acaba sarhoş olduğundan mı kafayı yemek üzereyim bi akıl verin nolur
Seviyorsun da sonuç? Anlıyorum, anlamıyor değilim. Böyle yüreğine ateş düşmüş gibi yanıyorsun, kafan karışık, üzgünsün tamam ama bu evliliğinin yanlış olmadığı anlamına gelmiyor.Allahım inşallah öyle olur inşallah nolur öyle olsun gerçek olmasın bunlar vallahi gidicem yeter ki böyle
Keşke beni anlasan o kadar isterim ki kalbim söküldü yerin de yok belki sen doğruyu söylüyorsun belki gerçek budur ama benim beynim yüreğim kapalı bunlara ben çok seviyorum
Herşey sabah düzelsin kendim için kendime söz veriyorum terapiste gidicem darmadağınım nasıl bu hale geldik ben bir konuya takılıyorum o konuda tartışıyoruz ben halledip çözmek istiyorum haklılığımı ya da haksızlığımı çözüme ulaştırmak istiyorum ama bir anda yükseliyor herşey dün de böyle olduÇok dengesiz bir çift olduğunuz belli.
Sabahına eşinizde değişir merak etmeyin.
Ama bı sure sonra yine fiziksel şiddet olur mu bu gidişle olur gibi.
Keşke iki yetişkin insan bunun çaresine baksanız
Ben daha önce bebeğimi kaybettim 1 sene olucak acısı hala dün gibi kalbimde acaba bütün hırçınlığım bundan mı bilmiyorumToksik bi ilişki ve eninde sonunda bitecek.Daha fazla saçmalamadan, yarın öbür gün yanlışlıkla hamile kalmadan ayrilin.
Okurken gözlerimden yaşlar döküldü o kadar içimi yazmışsın ki haklısın kıyamaz insan bi an da gözümüz dönüyor ne oluyor anlamıyor ben de anlayamıyorum nasıl oldu bu kadar güzelken bu hale geldik şöyle bi arkama baktım kapısını çalıp omzuna sarılıp ağlayacağım kimsem yokSeviyorsun da sonuç? Anlıyorum, anlamıyor değilim. Böyle yüreğine ateş düşmüş gibi yanıyorsun, kafan karışık, üzgünsün tamam ama bu evliliğinin yanlış olmadığı anlamına gelmiyor.
Sabaha barışırsınız ama daha kaç vurdulu kırdılı kavga gerek anlaman için?
Yahu kahve içtiğim b.ktan fincanı bile tezgaha yumuşak bırakıyorum ben. İnsan sevdiğine nasıl vurur?
Ne sebeplerden tartistignzi bilmedigmiz için sorun sizden ya da bu olaydan kaynaklı diyemeyiz.Yalnjz sizde bi eşinizi aklama ya da suçu üstlenme çabası var neden?Ben daha önce bebeğimi kaybettim 1 sene olucak acısı hala dün gibi kalbimde acaba bütün hırçınlığım bundan mı bilmiyorum
Koc-akrep ilişkisiÇok güzeldik ama arada birbirimizi döverdik
Olabilir haklısın napıcam peki bunu düzeltmek içinAdamın sizi sevmesi ya da sizin onu bu toksik ilişkiye katlanması anlamına gelmiyor. Yüz göz olmaktan seviyesizlikten bıkmış olabilir
Biz 10 yıllık sevgilydik bekarken beni aldattı ben ayrıldım çok yalvardı farklı şehirlerdeydik ama gelirdi barışmak için 2 yıl ayrı kaldım ne aradım ne sordum sonra kimseyle yapamadım iki yıl sonra tekrar konuşmaya başladık ve hemen evlendik çok seviyorduk çok düzelmişti ama ilk yıl ufak tefek tartışmalar olurdu hemen sarılır barışırdık ama sonradan sonraya kavgalarımız şiddetli hemen yine barışıyorduk ama dün olan çok kötüydüNe sebeplerden tartistignzi bilmedigmiz için sorun sizden ya da bu olaydan kaynaklı diyemeyiz.Yalnjz sizde bi eşinizi aklama ya da suçu üstlenme çabası var neden?
Bugün değilse bile yarın bu iş biter böyle devam ederseniz. Çünkü ağıza ayrılık kelimesi bir kere düşmesi demek bir tarafın farketmeden kendini ufaktan buna hazırlamış oldugu anlamına gelir. Bence sabah ayık kafa ile konuşun. Karşılıklı ilişkinize istiyorsanız bir şans daha verin. Ve hiçbir zaman bu kadar yüz göz olmayınOlabilir haklısın napıcam peki bunu düzeltmek için
Değil mi bence de sarhoş değilim iyiyim kafam yerinde dedi bunları derken ama gözleri bi oraya bi buraya kayıyorduAyılmasını bekleyin
Arkadaşlar herkes kinamis kızmış bekara kız boşamak sızınkisi tepki vermeniz çok yanlış uygun bir dille anlatabilirsiniz. Sana gelince canım bizim de evimizde son zamanlar kavgalarımiz artmıştı son 1 ay sürekli kavgalar eder olduk eşim alkollü geldi 2 3 kere normalde asla öyle birşey yapmazdı ki 4 aylık bebeğimiz de vardı boşanma davası bile açmıştık saçma gelecek belki ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor bı arkadaşım geldi eve ve dediki kesin sizde birşey var tanıdığım bı hoca var ve nazar duası yazıyormuş zamaninda ablası içinde yapmışlar gel dedi oraya gidelim caresizce gittim o akşam eşim eve geldi ve tekrar deneyelim seni seviyorum falan demeye başladı ne hikmettir bilmem sirkeli suyla evini sil temizle dualar et namaz kıl içini ferah tut hayırlısıyla duzelirsiniz evlilikte olur bazen inişler çıkışlar ha baktın olcak gibi değil o zaman olması gereken olur bence bı onu rahat bırak sen soğuk kal üstüne düştükçe daha da göklere çıkarÖnceleri yoktu bu son zamanlarda olan bi durum ama ben kaybetmek istemiyorum keşke bilseniz keşke
Konu neydi pekiBiz 10 yıllık sevgilydik bekarken beni aldattı ben ayrıldım çok yalvardı farklı şehirlerdeydik ama gelirdi barışmak için 2 yıl ayrı kaldım ne aradım ne sordum sonra kimseyle yapamadım iki yıl sonra tekrar konuşmaya başladık ve hemen evlendik çok seviyorduk çok düzelmişti ama ilk yıl ufak tefek tartışmalar olurdu hemen sarılır barışırdık ama sonradan sonraya kavgalarımız şiddetli hemen yine barışıyorduk ama dün olan çok kötüydü
Hani arkadaşlarım yeni evliliklerde böyle şeyler olur diyordu hep duyuyordum alışma süreci falan filan ama evliliğin böyle olabileceğini tahmin edemezdin bugün istemiyorum seni beni rahat bırak derken kalbime yumruk attı sankiBugün değilse bile yarın bu iş biter böyle devam ederseniz. Çünkü ağıza ayrılık kelimesi bir kere düşmesi demek bir tarafın farketmeden kendini ufaktan buna hazırlamış oldugu anlamına gelir. Bence sabah ayık kafa ile konuşun. Karşılıklı ilişkinize istiyorsanız bir şans daha verin. Ve hiçbir zaman bu kadar yüz göz olmayın
Konu neydi peBiz 10 yıllık sevgilydik bekarken beni aldattı ben ayrıldım çok yalvardı farklı şehirlerdeydik ama gelirdi barışmak için 2 yıl ayrı kaldım ne aradım ne sordum sonra kimseyle yapamadım iki yıl sonra tekrar konuşmaya başladık ve hemen evlendik çok seviyorduk çok düzelmişti ama ilk yıl ufak tefek tartışmalar olurdu hemen sarılır barışırdık ama sonradan sonraya kavgalarımız şiddetli hemen yine barışıyorduk ama dün olan çok kötüydü
Bu ne şimdiArkadaşlar herkes kinamis kızmış bekara kız boşamak sızınkisi tepki vermeniz çok yanlış uygun bir dille anlatabilirsiniz. Sana gelince canım bizim de evimizde son zamanlar kavgalarımiz artmıştı son 1 ay sürekli kavgalar eder olduk eşim alkollü geldi 2 3 kere normalde asla öyle birşey yapmazdı ki 4 aylık bebeğimiz de vardı boşanma davası bile açmıştık saçma gelecek belki ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor bı arkadaşım geldi eve ve dediki kesin sizde birşey var tanıdığım bı hoca var ve nazar duası yazıyormuş zamaninda ablası içinde yapmışlar gel dedi oraya gidelim caresizce gittim o akşam eşim eve geldi ve tekrar deneyelim seni seviyorum falan demeye başladı ne hikmettir bilmem sirkeli suyla evini sil temizle dualar et namaz kıl içini ferah tut hayırlısıyla duzelirsiniz evlilikte olur bazen inişler çıkışlar ha baktın olcak gibi değil o zaman olması gereken olur bence bı onu rahat bırak sen soğuk kal üstüne düştükçe daha da göklere çıkar
Sabah ortam yumuşarsa aile terapisi fikrini öne sür. Bu şekilde olmaz. Ya terapi alıp işleri yoluna koymayı öğrenin ya da birbirinize daha fazla fiziksel ve duygusal zarar vermeden ayrılın.Akışına bırakırsanız zaten sonunda berbat biçimde boşanırsınız.Okurken gözlerimden yaşlar döküldü o kadar içimi yazmışsın ki haklısın kıyamaz insan bi an da gözümüz dönüyor ne oluyor anlamıyor ben de anlayamıyorum nasıl oldu bu kadar güzelken bu hale geldik şöyle bi arkama baktım kapısını çalıp omzuna sarılıp ağlayacağım kimsem yok
İnan aklıma gelmedi değil bi hoca bişey bilmiyorum bak beni anlıyorsun inan kolay değil boşanmak benim için hem çok seviyorum hem de kaybetmek istemiyorum düşüncesi kalbimi delip geçiyor o kadar konuşmak istiyorum ki uyudu kaç kere gidip öptüm yüzüne bakıp ağladım rüya bu diyorum uyanmam lazımArkadaşlar herkes kinamis kızmış bekara kız boşamak sızınkisi tepki vermeniz çok yanlış uygun bir dille anlatabilirsiniz. Sana gelince canım bizim de evimizde son zamanlar kavgalarımiz artmıştı son 1 ay sürekli kavgalar eder olduk eşim alkollü geldi 2 3 kere normalde asla öyle birşey yapmazdı ki 4 aylık bebeğimiz de vardı boşanma davası bile açmıştık saçma gelecek belki ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor bı arkadaşım geldi eve ve dediki kesin sizde birşey var tanıdığım bı hoca var ve nazar duası yazıyormuş zamaninda ablası içinde yapmışlar gel dedi oraya gidelim caresizce gittim o akşam eşim eve geldi ve tekrar deneyelim seni seviyorum falan demeye başladı ne hikmettir bilmem sirkeli suyla evini sil temizle dualar et namaz kıl içini ferah tut hayırlısıyla duzelirsiniz evlilikte olur bazen inişler çıkışlar ha baktın olcak gibi değil o zaman olması gereken olur bence bı onu rahat bırak sen soğuk kal üstüne düştükçe daha da göklere çıkar
Konu neydi pe
Bu ne şimdi
Komik olan ne ???Konu neydi pe
Bu ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?