Akıl verin nolur Kocam bir günde değişti

Toksik bi ilişki ve eninde sonunda bitecek.Daha fazla saçmalamadan, yarın öbür gün yanlışlıkla hamile kalmadan ayrilin.

Seviyorsun da sonuç? Anlıyorum, anlamıyor değilim. Böyle yüreğine ateş düşmüş gibi yanıyorsun, kafan karışık, üzgünsün tamam ama bu evliliğinin yanlış olmadığı anlamına gelmiyor.

Sabaha barışırsınız ama daha kaç vurdulu kırdılı kavga gerek anlaman için?

Yahu kahve içtiğim b.ktan fincanı bile tezgaha yumuşak bırakıyorum ben. İnsan sevdiğine nasıl vurur?

Çok dengesiz bir çift olduğunuz belli.
Sabahına eşinizde değişir merak etmeyin.
Ama bı sure sonra yine fiziksel şiddet olur mu bu gidişle olur gibi.
Keşke iki yetişkin insan bunun çaresine baksanız
Herşey sabah düzelsin kendim için kendime söz veriyorum terapiste gidicem darmadağınım nasıl bu hale geldik ben bir konuya takılıyorum o konuda tartışıyoruz ben halledip çözmek istiyorum haklılığımı ya da haksızlığımı çözüme ulaştırmak istiyorum ama bir anda yükseliyor herşey dün de böyle oldu

Toksik bi ilişki ve eninde sonunda bitecek.Daha fazla saçmalamadan, yarın öbür gün yanlışlıkla hamile kalmadan ayrilin.
Ben daha önce bebeğimi kaybettim 1 sene olucak acısı hala dün gibi kalbimde acaba bütün hırçınlığım bundan mı bilmiyorum

Okurken gözlerimden yaşlar döküldü o kadar içimi yazmışsın ki haklısın kıyamaz insan bi an da gözümüz dönüyor ne oluyor anlamıyor ben de anlayamıyorum nasıl oldu bu kadar güzelken bu hale geldik şöyle bi arkama baktım kapısını çalıp omzuna sarılıp ağlayacağım kimsem yok

Ben daha önce bebeğimi kaybettim 1 sene olucak acısı hala dün gibi kalbimde acaba bütün hırçınlığım bundan mı bilmiyorum
Ne sebeplerden tartistignzi bilmedigmiz için sorun sizden ya da bu olaydan kaynaklı diyemeyiz.Yalnjz sizde bi eşinizi aklama ya da suçu üstlenme çabası var neden?

Ne sebeplerden tartistignzi bilmedigmiz için sorun sizden ya da bu olaydan kaynaklı diyemeyiz.Yalnjz sizde bi eşinizi aklama ya da suçu üstlenme çabası var neden?
Biz 10 yıllık sevgilydik bekarken beni aldattı ben ayrıldım çok yalvardı farklı şehirlerdeydik ama gelirdi barışmak için 2 yıl ayrı kaldım ne aradım ne sordum sonra kimseyle yapamadım iki yıl sonra tekrar konuşmaya başladık ve hemen evlendik çok seviyorduk çok düzelmişti ama ilk yıl ufak tefek tartışmalar olurdu hemen sarılır barışırdık ama sonradan sonraya kavgalarımız şiddetli hemen yine barışıyorduk ama dün olan çok kötüydü

Olabilir haklısın napıcam peki bunu düzeltmek için
Bugün değilse bile yarın bu iş biter böyle devam ederseniz. Çünkü ağıza ayrılık kelimesi bir kere düşmesi demek bir tarafın farketmeden kendini ufaktan buna hazırlamış oldugu anlamına gelir. Bence sabah ayık kafa ile konuşun. Karşılıklı ilişkinize istiyorsanız bir şans daha verin. Ve hiçbir zaman bu kadar yüz göz olmayın

Önceleri yoktu bu son zamanlarda olan bi durum ama ben kaybetmek istemiyorum keşke bilseniz keşke
Arkadaşlar herkes kinamis kızmış bekara kız boşamak sızınkisi tepki vermeniz çok yanlış uygun bir dille anlatabilirsiniz. Sana gelince canım bizim de evimizde son zamanlar kavgalarımiz artmıştı son 1 ay sürekli kavgalar eder olduk eşim alkollü geldi 2 3 kere normalde asla öyle birşey yapmazdı ki 4 aylık bebeğimiz de vardı boşanma davası bile açmıştık saçma gelecek belki ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor bı arkadaşım geldi eve ve dediki kesin sizde birşey var tanıdığım bı hoca var ve nazar duası yazıyormuş zamaninda ablası içinde yapmışlar gel dedi oraya gidelim caresizce gittim o akşam eşim eve geldi ve tekrar deneyelim seni seviyorum falan demeye başladı ne hikmettir bilmem sirkeli suyla evini sil temizle dualar et namaz kıl içini ferah tut hayırlısıyla duzelirsiniz evlilikte olur bazen inişler çıkışlar ha baktın olcak gibi değil o zaman olması gereken olur bence bı onu rahat bırak sen soğuk kal üstüne düştükçe daha da göklere çıkar

Konu neydi peki

Hani arkadaşlarım yeni evliliklerde böyle şeyler olur diyordu hep duyuyordum alışma süreci falan filan ama evliliğin böyle olabileceğini tahmin edemezdin bugün istemiyorum seni beni rahat bırak derken kalbime yumruk attı sanki

Konu neydi pe
Bu ne şimdi

Sabah ortam yumuşarsa aile terapisi fikrini öne sür. Bu şekilde olmaz. Ya terapi alıp işleri yoluna koymayı öğrenin ya da birbirinize daha fazla fiziksel ve duygusal zarar vermeden ayrılın.Akışına bırakırsanız zaten sonunda berbat biçimde boşanırsınız.
Ayrıca gidip sarılma, biraz geride durmayı öğren. O gelip senin gönlünü alacak, biraz da o çaba gösterecek. Geçenin kaçı olmuş sen iki gözü iki çeşme ağlıyorsun, eşin kıçı devirmiş uyuyor. Yapma canım yapma...

İnan aklıma gelmedi değil bi hoca bişey bilmiyorum bak beni anlıyorsun inan kolay değil boşanmak benim için hem çok seviyorum hem de kaybetmek istemiyorum düşüncesi kalbimi delip geçiyor o kadar konuşmak istiyorum ki uyudu kaç kere gidip öptüm yüzüne bakıp ağladım rüya bu diyorum uyanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…