O kadar haklısın ki dün Bana beni bırak bi dışarı çıkıcam dedi gelmez diye bırakmadım keşke bıraksaydım işler bu kadar büyümezdiBosamaz seni iki gün sessiz durmayı başar o yaklaşır sana dokunma gözünün içine bakma. Koca koca insanlarsiniz bir de vurmayın birbirinize arada saygı kalmayınca böyle saçma sapan şeyler meydana çıkıyor ikinizden biri doğru dursa diğeri belki örnek alır diyeceğim ama ikimizde şiddet gosteriyormussunuz. Bu kadar celallenip birbirinizi yükseltip şiddet göstermektense nefes alınabilecek alanlar bırakın birbirinize.
Şiddetten bahsediyorum kim başlatıyor? Eşin de sana aynı şekilde karşılık mı veriyor? Dır dır ayrı bir şey. Onun karşılığı el kaldırmak değil. Çok konuştuğun için şiddetti hakediyor olamazsın.Normalde hiç ezdirmem kendimi bugün ciddi olunca ilk defa yalvardım saçmalama biziz dedim git dedi sadece .Ben başlatmıyorum aslında ama hep konuşan benim genelde ilk kıvılcımı ateşleyen aslında sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum ama o konu hemen kapansın uzamasın istiyor
Sabah unutur yine barisirsiniz iliskiniz unutmaktan ibaret olmuşNasıl başlıcam bilmiyorum iki buçuk senelik evliyim eşimle çok güzel anlaşıyorduk ama arada bir çok şiddetli kavgalarımız oluyordu mecazi anlamda değil gerçekten birbirimize şiddet uyguluyorduk dün yine bu şiddetli kavgalardan biri ni yaptık sebebini sorsanız boş bir konu onun için ama benim için konuşulması kapatılması gereken bir meseleydi .Bugün eve sarhoş geldi bana o kadar soğuktu ki sabah seni seviyorum özür dilerim yazmıştı akşam böyle olmuyor demeye başladı ben de ilk kez tamam olmuyorsa boşanırız dedim resmen bunu bekliyor gibi kabul etti pişman oldum sarıldım o kadar soğuk ki beni rahat bırak istemiyorum bitti seni çok seviyorum ama istemiyorum kesin kararlıyım tükürdüğümü yalamam dedi ve yattı .Ben istemiyorum boğazım düğüm düğüm ailem hemen kollarını açıp gel demezler korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum uyandığında herşey değişirmi acaba sarhoş olduğundan mı kafayı yemek üzereyim bi akıl verin nolur
Mesela dün ben konuşurken sus dedi tamam dedi kapatalım bu konuyu dedi susmadım haklı olduğumu ispatlamaya çalışıyordum masayı fırlattı yere sonra dışarı çıkmak istedi bırakmadım telefonu anahtarını aldım ayağıma bastı ben tokat attım o vurdu derken küfür etti öyle devam ettiŞiddetten bahsediyorum kim başlatıyor? Eşin de sana aynı şekilde karşılık mı veriyor? Dır dır ayrı bir şey. Onun karşılığı el kaldırmak değil. Çok konuştuğun için şiddetti hakediyor olamazsın.
Ama şiddet hiç yoktu son zamanlarda olmaya başladı ben nasıl bu raddeye geldik onu bile anlamadım noldu bize bilmiyorum çok iyiydik bilmiyorumBirgün de degismemis ki bir birinize siddet uygulayıp sonra seviyorum diyince her şey duzeliyormu saniyordunuz sizin evlilik anlayışınız bumu şiddete bagimli olmussunuz ama eşinizin sizden mantıklıymis boşanmaya karar verdiği için
Sen başlatmış gibi duruyorsun ama o başlatmış aslında. Masayı fırlatarak ilk şiddeti. Sadece kendini suçlamayı bırak. Senin de hataların var ama eşin de daha masum değil. Sen benim dediğim gibi yap yarın hiç konuşma kendi haline bırak.Mesela dün ben konuşurken sus dedi tamam dedi kapatalım bu konuyu dedi susmadım haklı olduğumu ispatlamaya çalışıyordum masayı fırlattı yere sonra dışarı çıkmak istedi bırakmadım telefonu anahtarını aldım ayağıma bastı ben tokat attım o vurdu derken küfür etti öyle devam etti
Ne demek umarım bundan sonra mutlu olursunuz. Sadece kendinizi sevin kendiniz için yaşayın. Hepimiz dünyaya bir defa geliyoruz kısacık hayatımızı birilerine üzülmek için heder etmeye değmez.Öyle olucam kendime söz verdim bugünü bi atlatsam nefes alıcam çok teşekkür ederim
İnsanoğlu keşke böyle düşünebilsem hemen şimdi herkes sarhoş ya yarın düzelir yazsın diye bekliyorum aptal gibi bunun böyle olduğunu bilip yine de böyle teselli etsin herkes istiyorum.çok teşekkür ederim çokNe demek umarım bundan sonra mutlu olursunuz. Sadece kendinizi sevin kendiniz için yaşayın. Hepimiz dünyaya bir defa geliyoruz kısacık hayatımızı birilerine üzülmek için heder etmeye değmez.
Tamam yarın öyle yapıcam yarın herşey güzel olsun inşallahSen başlatmış gibi duruyorsun ama o başlatmış aslında. Masayı fırlatarak ilk şiddeti. Sadece kendini suçlamayı bırak. Senin de hataların var ama eşin de daha masum değil. Sen benim dediğim gibi yap yarın hiç konuşma kendi haline bırak.
Mesela dün ben konuşurken sus dedi tamam dedi kapatalım bu konuyu dedi susmadım haklı olduğumu ispatlamaya çalışıyordum masayı fırlattı yere sonra dışarı çıkmak istedi bırakmadım telefonu anahtarını aldım ayağıma bastı ben tokat attım o vurdu derken küfür etti öyle devam etti
Ah bir de akrepmişsin. Anlaşıldı o yürek yangını... Ben de bir akrep olarak sana son bir mesajla diyorum ki;Akrep - balık yok vallahi öyle sanmıyorum hatta o kadar yıprandım ki ne tutku ne bişey
Ne yürek yangını hem de kalbim de bıçak saplı.Ah bir de akrepmişsin. Anlaşıldı o yürek yangını... Ben de bir akrep olarak sana son bir mesajla diyorum ki;
Bin kere vurulup ölsem de yüreğimin orta yerinden, bin bir kere doğarım yine küllerimden...
bunu nasil hafife aliyorsunuz? adamin size saygisi kalmaz. siz siddete izin veriyorsunuz. bi arkadasimin kocasi srkadasa biraz sakavari biraz da gercek tokat atiyor. kiz hemen kades i aramis polis geldi. sonra uzaklastirma aldi 1 ay. bir ay sonra adam anira anira geldi yalvardi yakardi arkadas bosanma dilekcesi verecekti. adam bi sekilde ikna etti.Yok öyle değil iteler kakalarız bişeyler fırlatırız birbirimize dün birbirimize tokat attık
Saygının bittiği bir evlilik hemde bu kadar evlilik sürecinde. Ama konu başlığında tuhaf olmuş eşim bir günde değişti diye . .. Yat uyu sabah olan hayrolaMesela dün ben konuşurken sus dedi tamam dedi kapatalım bu konuyu dedi susmadım haklı olduğumu ispatlamaya çalışıyordum masayı fırlattı yere sonra dışarı çıkmak istedi bırakmadım telefonu anahtarını aldım ayağıma bastı ben tokat attım o vurdu derken küfür etti öyle devam etti
Ya siz gerçek misiniz bu olgunlaşmış haliniz mi dalga mı geçiyorsunuz 29 yaşında değil 19 yaşında gibi cümlelerinizDeme öyle lütfen 17 18 yaşındaydık onu yaptığında şimdi 29 yaşındayım o da olgunlaştı düzeldi
Allah aşkına bebek falan düşünmeyin böyle berbat bir evlilikte çocuğa yazık oyuncak bebek mi sanıyorsunuz siz onu vurdulu kırdılı masa fırlatmalı evlilik mi olurBen daha önce bebeğimi kaybettim 1 sene olucak acısı hala dün gibi kalbimde acaba bütün hırçınlığım bundan mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?