Yaa o kadar zor ki aklımı kaçırıcam delirmek üzereyim güzel günlerimiz çok güzel biz çok seviyoruz birbirimizi hiç uyuyamıyorum kabul edemiyorumYa sen iyi misin? İlişkiniz sağlıksız iyi olmus bile
Yaa biz bu hale nasıl geldik bilmiyorum çok güzeldik çok iyiydik . aslında blöf değil deyip kendimi kandımıcam .NapıcamBirbirinize şiddet uyguluyorsunuz.
Bosaniriz diye blöf yaparken kendi kuyuna düşüyorsun.
Ama birbirinize şiddet uyguluyorsunuz!? Ben burada kaldım.
Yani önceleri yoktu bu son zamanlarda başka bişey oldu bana güzel bir şey söyleyin nolur bu rüya ya da ben deliriyorumArada bir, birbirinize fiziksel şiddet uygulamaya varacak kadar sert kavgalar eşinle çok güzel anlaşamadığınız anlamına geliyor.
Merhabalar okuyunca gerçekten üzülüp ne desem diye kaldığım bir yazı … bence ilişkinin temelinde en büyük sorun şiddeti normalleştirmeniz buna devam etmeniz asıl soruna odaklanmadan başka problemlere yol açmışsınız ve onlara odaklanmışsınız eşinizin niyeti ne bilmiyorum ama kendini iyi hissettiği anda oturup sağlıklı kararlar vermelisiniz
Umarım iyi bir sonuca ulaşırsınız …
İyi böyle birbirinizle didişin allah allah yaYaa o kadar zor ki aklımı kaçırıcam delirmek üzereyim güzel günlerimiz çok güzel biz çok seviyoruz birbirimizi hiç uyuyamıyorum kabul edemiyorum
Çok güzeldik ama arada birbirimizi döverdikYaa biz bu hale nasıl geldik bilmiyorum çok güzeldik çok iyiydik . aslında blöf değil deyip kendimi kandımıcam .Napıcam
Sana söyleyebileceğim tek şey bu bağımlı ilişkiden kurtulup aslında ne kadar b.tan bir evliliğin olduğunu anlayabilmen için terapiye gitmen gerektiği olacak.Üzgünüm.Yani önceleri yoktu bu son zamanlarda başka bişey oldu bana güzel bir şey söyleyin nolur bu rüya ya da ben deliriyorum
Allahım inşallah öyle olur inşallah nolur öyle olsun gerçek olmasın bunlar vallahi gidicem yeter ki böyle olmasınSarhos adamin dedigine bakmayin. Yatin uyuyun siz de. Sabaha unutur yada pisman olur.
Cift terapisine gitmelisiniz bence.
Nasıl başlıcam bilmiyorum iki buçuk senelik evliyim eşimle çok güzel anlaşıyorduk ama arada bir çok şiddetli kavgalarımız oluyordu mecazi anlamda değil gerçekten birbirimize şiddet uyguluyorduk dün yine bu şiddetli kavgalardan biri ni yaptık sebebini sorsanız boş bir konu onun için ama benim için konuşulması kapatılması gereken bir meseleydi .Bugün eve sarhoş geldi bana o kadar soğuktu ki sabah seni seviyorum özür dilerim yazmıştı akşam böyle olmuyor demeye başladı ben de ilk kez tamam olmuyorsa boşanırız dedim resmen bunu bekliyor gibi kabul etti pişman oldum sarıldım o kadar soğuk ki beni rahat bırak istemiyorum bitti seni çok seviyorum ama istemiyorum kesin kararlıyım tükürdüğümü yalamam dedi ve yattı .Ben istemiyorum boğazım düğüm düğüm ailem hemen kollarını açıp gel demezler korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum uyandığında herşey değişirmi acaba sarhoş olduğundan mı kafayı yemek üzereyim bi akıl verin nolur
Allahım inşallah öyle olur inşallah nolur öyle olsun gerçek olmasın bunlar vallahi gidicem yeter ki böyleSarhos adamin dedigine bakmayin. Yatin uyuyun siz de. Sabaha unutur yada pisman olur.
Cift terapisine gitmelisiniz bence.
Keşke beni anlasan o kadar isterim ki kalbim söküldü yerin de yok belki sen doğruyu söylüyorsun belki gerçek budur ama benim beynim yüreğim kapalı bunlara ben çok seviyorumSana söyleyebileceğim tek şey bu bağımlı ilişkiden kurtulup aslında ne kadar b.tan bir evliliğin olduğunu anlayabilmen için terapiye gitmen gerektiği olacak.Üzgünüm.
Önceleri yoktu bu son zamanlarda olan bi durum ama ben kaybetmek istemiyorum keşke bilseniz keşkeÇok güzeldik ama arada birbirimizi döverdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?