Akıl verin nolur Kocam bir günde değişti

Sabah sonucu yazarmisin çok ea
Ne yürek yangını hem de kalbim de bıçak saplı.
Ben de bi gün doğarım inşallah yeniden eski ben olurum çok isterim . bugün bi geçse yarın bi olsa
Çok büyük aşk yasiyorsunuz bence

Resmen aynı şeyleri yazacaktım.

Konu sahibi arkadaşım her şer görünende bir hayır vardır bekle sabah olsun hayrolsun hakkınızda sakın kafayla bir konuşun belki bu adım size çok iyi gelecek

Ayy içim daraldı sizi okurken çoktan yüz göz olmuşsunuz. Tekme tokat dalarken mi çok seviyordunuz birbirinizi. Sizin psikolojiniz bozuk, ne olsa kendinizden biliyorsunuz sizin gibi birine tavsiye vermek boş. Yazılanları anlamak yerine perişanım seviyorum benim hatam diyorsunuz sürekli. Aşk sevgi ayrı gurursuzluk veya hastalıklı şekilde bağımlı olmak ayrı bir şey.

Allah sana akıl fikir versin genç arkadaşım.
Sevgiyi ve evliliği çok yanlış anlamışsın ne yazık ki…
Tek tavsiyem çocuk yapma, gerisini kendin bilirsin.
İtiş kakışlı, vurmalı evlilikten memnunsan devam et.

Sabah seni seviyorum özür dilerim yazan bi adam nasıl akşam sarhoş olup bunları der yemin ediyorum düzelticem psikoloğa da giderim yeter ki sonumuz böyle bitmesin

Birlikte ictigi densizler gazlamistir, uzulmeyin ayilinca duzelir.

duzelir de... alkolun etkisiyle sizi terketmeyi goze alan bi insan yarin bigun ayikken de anasinin, danasinin gazina gelir, belli ki kafasinda var bu fikir.
Çok güzeldik ama arada birbirimizi döverdik
Böyük asklar nefretle baslar, siddetle devam eder niye oyle diyosun.

Bu arada konu sahibi H harleyq bu kadar arabesk bakmayi bırakıp olgunlasin, yok seviyorum, kalbim aciyorlar vs bunlar 16-17 yasinda guzel, boyle cok yipranirsiniz.

bir günde değişmemiş ki adam.şiddetli kavgalarınız varmış.yani bi terapiste gidin dicem ama işin içine şiddet girdiğinde çözümü olur mu bilemedim.sakinliğinizi koruyun ve biraz zaman verin kendinize.ısrar malum sonu hızlandırır sadece.akışına bırakın düzelecekse düzelir.olmuyorsa yapacak bişey yoktur zaten.

Sabaha kadar çok düşündüm acı tatlı hepiniz bişey yazdınız iyi kötü ben kararımı verdim ben sabaha kadar uyumadım nolcak diye düşünürken sonra bi baktım sizlerle konuştuktan sonra kendimi düşünmezken kendimi düşünmeye başladım ben böyle olmasını istemezdim kimse evliliğinde şiddet olsun istemez ben istermiydim onun için mi evleniyoruz biz birbirimizi sevmeye kıyamazdık nolduysa şu son 5 6 ay da oldu bunlar. sabah çok kararlı kalktım eşim yanıma geldi şu şiddeti bi çözelim dedi birbirimize zarar veriyoruz başka biri vursa mahvederiz ama kendi kendimize zarar veriyoruz yapmayalım gel bi psikoloğa gidelim dedi ben de bunu son şansımız olarak görüyorum gidelim dedim. Eğer farklı uyansaydı yıkılmamaya karar vermiştim ailemin yanına gidecektim . Artık yeni bi sayfa açıcaz önümüz de eskiden saçımın teline kıyamayan eşim geri gelir belki ben de ona kıyamezken geri gelirim bilmiyorum.Ama sizin sayeniz de güçlendim tek suçlu ben değilim onu anladım. KilicBaligi 6 ay sonra tekrar yazıcam düzelir düzelmez ama ben iyi olucam . teşekkür ederim iyi ki kadınlar var

O kadar doğru yazmışsın ki inan öyle yapıcam.teşekkür ederim

Çok sağol doğru söylüyosun ben tokat gibi herkesten doğruları duydum artık daha iyi olucak herşey benim için

Resmen aynı şeyleri yazacaktım.

Konu sahibi arkadaşım her şer görünende bir hayır vardır bekle sabah olsun hayrolsun hakkınızda sakın kafayla bir konuşun belki bu adım size çok iyi gelecek
Evet inan şimdiden aklımızda yokjen psikolğa gitmeye karar verdik güzel olsun bundan sonrası çok teşekkür ederim

Anlattığınız gibi Konyalı bir adamın sabah kalkıp bunları söylemesi psikologa gidelim demesi..inşallah hayal ürünü değil kendinize yalanlar söylemiyorsunuzdur eleştri geldi diye. Sonuçta sizi tanımıyoruz
Herşeyin hayırlısı

Yok o kadar deli değilim merak etme o kadar kafam gitmedi yerin de biz karşılıklı yaşadık herşeyi birimiz diğerinden üstün de değildi kendi söyledi o demeseydi ben teklif edicektim

allah allah ya
Çok ilginç ilişkiler var cidden. Bir arkadaşım vardı yine aklıma o geldi. Asla anlam veremiyordum ona da ama demek varmış böyle bize göre değişik ilişkiler.

Adamın ikinci eşiydi. Ve boşanmıştı ondan eminim çünkü asıl adam bizim ortak arkadaştı.
5 yıl içinde bu kızla tanıştı bi beş yılda beraber yaşadılar ve evlendiler. Hatta şimdi hamile bile

Kızı çok seviyor kaybetmek istemiyor gibi görünüyordu ki aksini bi ben düşünüyorum sanırım.
Adam işini kaybettiğinde eski eşiyle baya sıkıntı yaşadılar kadın biraz paragözdü. Sonra adam baya sokakta kalacak kadar düştü kadın bunu terketti çocuğuyla. Aileside adamın yüzüne bakmadı. Adamda başka şehre gitti orda bu kızla tanışmış kızda iyi bir şirkette iyi bir konumdaydı.
Elinde avucunda ne varsa evide dahil satmış adamın borçlarını ödemiş. Hacizlerini kaldırmış ve birde işini tekrar kurdurmuştu aslında iş aynı ama başka bağlantılarla.. geri geldi bu kadınla şehrine. ikisi de baya zorluk çekmişler bir dönem kızda işten çıkmıştı onu yalnız bırakmamak işinde destek olmak için. Baya aç kaldığımız sadece yoğurt ekmek yediğimiz zamanlar oldu dedi kadın bana. Adam o bir kaç yılda kendini baya topladı. Eski karısı dönmek istedi adamın annesi yapıştı. Para var diye… adam kabul etmedi tabi kızla evlendi. Ama bunlarda böyle birbirlerine bazen içip şiddet uyguluyorlarmış. Ve kadının libidosu aşırı yüksekti ve seks hayatları adamla tavanmış. Tensel uyum istek çekim hat safada zaten dışardan da belliydi ki adam da buna öyleydi.
Hem şiddetli seks hem şiddet Kadın aşırı sivri dilli bişey yani lafınıdaa esirgemezdi adama tartışmalarda yerinde duramayacak şeyler söylüyormuş falan adamda buna girişiyormuş oda adama bazen bi görseniz İkiside kaş göz patlamış yok böyle bişey. Kadın bi kere yine böyle ağzı burnu patlamış morluklar içinde geldi elim ayağım boşandı. Hemen polisi arayacaktım güldü tuttu beni ya saçmalama biz hep böyleyiz diye anlatmıştı
Halen anlam veremiyorum bu konuyu görünce aklıma o geldi

Ay ne zaman onlara gitsem bir eşya kırıktı mesela bi gün portmanto koca dolap komple kırılmış yerde param parçaydı bir gün koca tv

Son düzenleme:
eşimle çok güzel anlaşıyorduk ama arada bir çok şiddetli kavgalarımız oluyordu mecazi anlamda değil gerçekten birbirimize şiddet uyguluyorduk
Bakın önce şunu anlayın; "çok güzel anlaşan" insanlar, kafa göz birbirlerine girişmezler. Önce güzel anlaşan bir çift olmadığınızı, ikinizin de şiddete meyilli insanlar olduğununuzu ve evliliğinizin de sorunlu bir evlilik olduğunu kabul etmekle başlayın..

Sonra belki ayrılığı da kabullenebilirsiniz?

Ayı gibi içmeyi bi bıraksın önce, babasının pavyonundan da uzak dursun. Oradaki hayat çekiyor onu, daha süslü boyalı daha cazip geliyor, ev aile ortamı çekemiyor öyle olunca. Eve girer girmez huzursuzlanması ondan. Sirkeli su fayda etmez ona, içten gelecek bir şeyler.

. ordan uzak dursun yeter ay da yılda bir gidiyor aslında gitti mi de kavga çıkıyor yoksa evlendiğimizden beri toplasan 5 ten fazla gitmemiştir

. ordan uzak dursun yeter ay da yılda bir gidiyor aslında gitti mi de kavga çıkıyor yoksa evlendiğimizden beri toplasan 5 ten fazla gitmemiştir
Tamam işte, gidiyor bakıyor vur patlasın çal oynasın, dırdır eden sürekli bişeyler isteyen yok ooooh.

demek ki adamın mantıklı konuşması için içmesi gerekiyormuş.

Bak kolay kolay bu tepkiyi vermem, mesajinizi soyle okudum oha ohaa

Cok keyif aliyorlar galiba bundan. Cok degisik.
Hem konyali hem de babasının pavyonu mu varmis?

Ben nereyi kacirdim yahu boyle?

Bak kolay kolay bu tepkiyi vermem, mesajinizi soyle okudum oha ohaa

Cok keyif aliyorlar galiba bundan. Cok degisik.

Hem konyali hem de babasının pavyonu mu varmis?

Ben nereyi kacirdim yahu boyle?
Bunların köyünde her yerde gazino var konya da .aldatma çok eski daha çok küçüktük 17 18 yaşındaydık .Bilsem nasıl hazmedebildiğimi çok değiştim çok ben kendimi bile tanıyamıyorum
Köydeymiş ya babası ne alaka yanlış anlamışım Hep oraya gidince kavga oluyormuş, eski alışkanlık bence, karısı mahrum bıraktı diye sinir oluyor her gittiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…