Akıl verin nolur Kocam bir günde değişti

kaybetmek istemiyorum çok seviyorum
Bu kurduğunuz cümleyle kendinizi küçük düşürüyorsunuz.Yapmayın bunu kendinize boşanma olayına cenaze gibi bakmayın. Sizi istemeyeni sizde istemeyin. Duygularınızla değil gururunuzla hareket edin.

Bir günde değişmemiş ki. Şiddet olan Bi ilişkide sevgi mi kalır. Eşin senden daha normal biri demek ki böyle evlilik olmayacağını ilk o farketmiş.

Vallahi karşım da olsam sarılıcam ağlamaktan gözlerim şişti bi ağlıyorum bi sakinleşiyorum yok yok olamaz diyorum yarın sabah herşey geçmiş olsun ben düzeltmek için elimden geleni yapıcam

Bir günde değişmemiş ki. Şiddet olan Bi ilişkide sevgi mi kalır. Eşin senden daha normal biri demek ki böyle evlilik olmayacağını ilk o farketmiş.
Belki de daha normal ben böyle biri değildim güçlüydüm yenik düşmezdim gururum vardı hepsini bugün çöpe attım

Vallahi karşım da olsam sarılıcam ağlamaktan gözlerim şişti bi ağlıyorum bi sakinleşiyorum yok yok olamaz diyorum yarın sabah herşey geçmiş olsun ben düzeltmek için elimden geleni yapıcam
Ben sana buradan sıkı sıkı sarılıyorum, elimde mendil ile gözlerini ve burnunu da sildiğimi var say. Çok üzüldüm şimdi böyle yazınca... İşleri sıkı tut, daha çok gençsin muhtemelen. Bu öfke sorununu çözerseniz her şey düzelebilir yeter ki terapiye ikna et

Gitme yanına zor biliyorum ama dayanmak zorundasin tut kendini asla ama asla üzerine düşme eminim yarın uyanınca hatirlamicak bile belliki çok uykusu gelmiş fırsattan istifade uyumuş kalmış . Asla üzerine düşme erkeklerin bı tarafı gerçekten çok kalkıyor 4 aylık bebeğim olmasına rağmen ailemin kucak acmicagini bildiğim halde asla taviz vermedim sende tut kendini dualar et mutlaka sirkeyle evini temizle bak bu hadislerle de geçiyor aşırı şiddet olmadıkça aldatma olmadıkça her evlilik kurtarılabilir yuva yıkmak inan 5dk bizde dovusuyoruz kedi köpek gibi bazen normallestirmiyoruz tabiki itip kalkıyoruz sadece bunlar normal arkadaşlar çok kolay birşey değil elin adamıyla yaşamak 4 5 senede anca alisiyoruz huylarimiza zaten sende ağlama canım kalk silkelen

Babasının doğum günüydü dün kardeşleriyle pasta yollamışlar babasının gazinosu var ama eşim kolay kolay gitmez çok nadir ben kapıda arabada beklerim o babasını görür gelir köyde yaşıyorlar biz merkezdeyiz . Gazinolarda kadın çalışıyor biliyosunuzdur her seferinde gitti mi sana bakan oldu mu yanına gelen oldu mu diye sorarım geçenlerde kimse yoktu kadın felan görmedim 3 kişi varmış zaten dedi dün pasta yolladık video geldi beraber izlerken bi baktım 8 9 kadın var e hani 3 tane vardı dedim ben gittiğimde yoktu dedi tamam dedim direkt ama üstüne konuşmazsam olur mu çene var ben de durdum ben de seninle gelicem köye dedim sen bu dükkana gitme dedim o da iyi ki bi video izlettim deyip bağırdı bir daha izletmicem dedi işte böyle böyle uzadı

Biraz daha düşünelim diyin.
Mesafeli ve ciddi söyleyin ki bunu, kaprisli konuşmasın ciddiyetinizi anlasın.
Eğer hala istiyorsa bu sefer ayrı kalmayı teklif edin bir süre, buna da hayır derse artık üstelemeyin.

Bana kalırsa ilişkiniz sağlıksız ama ayrılmak istemediğiniz için, elinizden gelen bu kadarını yapın.
Fazlası artık tamamen alttan almanız gerekecek bir evliliğe dönüşür.

Teşekkür ederim çok çok tutmaya çalışıcam terapi için de konuşucam sonu ne olur bilmiyorum yarın sabah uyandığında ne olur bilmiyorum ama ben yalnızım o benim dayanağım arkadaşım aileme açılsam barıştırmaya çalışırlar onları da üzmek istemiyorum çok üzülürler çok

O kadar yalvardım ki kalmadı gururum git dedi başının ucunda bekledim ben nasıl bu hale geldim bilmiyorum

Belki de daha normal ben böyle biri değildim güçlüydüm yenik düşmezdim gururum vardı hepsini bugün çöpe attım
Belki barışırsınız ben öyle olacağını düşünüyorum ama öyle bi eşiği geçmişsiniz sınırı aşmışsınız ki şu saatten sonra toparlamak tekrar birbirinize saygı duyabilmeniz çok zor, çok efor gerekiyor.

Şimdilik araya kimseyi sokma. İkiniz oturup konuşun. Konuyu o açmadan hiç bir şey sorma söyleme. Soğukta davranma, normal ol.zaten sabah şiş gözlerini görecek. Baktın ki üç gün geçti hiç konuşmak niyetinde değil işte o zaman al karşına konuş. Suçlayıcı şekilde değil ama.Onu sevdiğinden ve onun da seni sevdiğini bildiğinden sadece ikinizin de öfkenize hakim olamadığınızdan bahset.

Ha eğer işler umduğun gibi gitmez ise çevreni haberdar et. Üzülmeleri önemli değil, böyle bir haberle hepimiz üzülürüz elbette ama bu yükü yalnız taşımak zorunda değilsin.

Fiziksel şiddet derken? Adamın kafasında tava kırmadın inş.
Yok öyle değil iteler kakalarız bişeyler fırlatırız birbirimize
Çok zor çok bi ara yapıyodum sirkeli suyla evi siliyodum bi kaç haftadır sirke koymuyorum .yuvamı yıkmak inan hiç istemiyorum hiç ailem etramız herşeyi düşünüyorum hep tutarım içimde kimseye anlatmam hiçbişeyi ama bugün tutamadım artık akıl almazsam deliricektim

Sabah normal olucam üstüne gitmeden beklicem zaten bana bi gülse ben sarılırım düzeltmek için herşeyimi ortaya koyarım şimdiye kadar hiç bahsetmedim kimseye kendim çözmeye çalıştım hep bugün kendimi öldürüp bu eziyetten kurtulmayı bile düşündüm ama o uyudu ben de canıma kıyamadım sabah belki düzelir diye düşündüm

Bu kurduğunuz cümleyle kendinizi küçük düşürüyorsunuz.Yapmayın bunu kendinize boşanma olayına cenaze gibi bakmayın. Sizi istemeyeni sizde istemeyin. Duygularınızla değil gururunuzla hareket edin.
Peki kabul edersem bundan sonrası nasıl olucak nasıl devam edicem ben ailemin baskından kaçtım hem de kocamı çok severek evlendik ben dul olunca ne olucak biliyorum geri kafalı düşünmeyin diceksiniz üniversite okudum yıllarca çalıştım ama boşanınca herşey daha kötü olucak hem hep onu düşünücem kimle nerde diye hem de ailemi beni kim düşünecek ben nolucam

Hoca duayı nerenize yazdı? En son baktığımda kadınları yatırıp göbeğine kalçasına falan yazıyorlardı. Ne güzel iş ya, istersen profesör ol ama bu hoca tayfasının çeyreği kadar bile kazanamıyorsun. Arkadaşınız da almıştır komisyonunu o din satıcısından.

Konu sahibi; aldatma var, şiddet var, seni artık istemiyorum var. Bunları nasıl hazmedeceksiniz? Ne yapacaksınız adamın elini ayağını bağlayıp evde hapis mi tutacaksınız? Köylük yerde ne gazinosu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…