Kesinlikle katılıyorum, bence de kul hakkı. Tabi annelerin işi de zor ama aynı şekilde gürültülü komşu da zor. Herkes karşıdakine anlayış göstermeye çalışsa, empati yapsa sorun olmaz ama işte…çok doğru ben bu durumun kul hakki olduğunu düşünüyorum Allah vicdan versin.evet çocuk ses yapar ama bizimde onlara uyarida bulunmamiz gerekiyor.
Cok haklisiniz katiliyorum. Ben cocuk sahibi olanlarin gurultusunu belli bir noktaya kadar tolere etmeye katiliyorum ama bisiklet surmek vs artik suyunu cikarmak.
ÇOCukların sesiyle parti sesi birmi sizde allah aşkına 2 tane çocugunuz var diye milletin parti gürültüsüde çekilmez yani2 erkek çocukla ekonomik durumum el verse bahçeli eve çıkacağım, siz üçüz ve bir abiden bahsediyorsunuz.
Dubleks yerine keşke müstakil tercih etseydiniz.
2 çocuğun ev içi gürültüsüne ben bile kendim dayanamadığımdan üzgünüm ama komşunuz haklı.
Bir evde bisiklet vb sürülen araçlar kullanılmamalı, parkeler aşırı ses yapıyor.
Gece gündüz farketmez, tepenizde bu sesle kimse yaşamak istemez.
Tam şuan üst katımdaki ünili genç parti veriyor, çocuklarım milyon kere uyandı.
Bina yıkılıyor, şarkılara eşlik ediyorum, çocuk telsizimden resmen kahkahaları duyuyorum ama ses edemiyorum, hakkım yok çünkü 2 çocukla beni çekiyor bu insanlar.
BİSiklet dışarda sürülür kimse istemez tepesinde takır takır bisiklet sürülmesini millet top oynatmıyo çocuğuna aşağıya ses gider diye siz fazla rahatsınızHanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.
Seni haklı buldum, kendi hiç ses yapmasa neyse dicem ama belli ki kavga dövüş oluyor sonra cocuklara takıyorlarHanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.
Kapıya gelirse ben de sizden rahatsızım kavga ediyorsunuz polis geliyor vs diyinHaklı olabilirsiniz ama bu kadar sese duyarlı tiplerin dubleks altını kiralaması mı doğru . Ben mecburiyetten buradayım maalesef. Müstakiller daha çok şehir dışında ve yardımcıma uzak olamam şu dönem. İlersi için düşünmüyor değilim.
Ben şöyle anlamıştım, alt kat sürekli ses yapıyor kavga sürekli oluyor, ama sürekli değilse işler değişirKonu sahibini haklı bulanlar evinde fazlasıyla ses yapıp şikayet edilen ve şikayetleri asla umursamayan insanlar bence
Şu üc tekerli plastik bisikletlerden mi bence hic bir problem yok. Ne kadar ses çıkartabilir kiBisikleti tekrar değerlendireyim:))) ama asıl amacı çocukları bağlamam büyük ihtimal:))
Beğenmeyenler nesini begenmediniz anlamadım. Kadın ses yapmayan çocuğa çıkardı ses yapıyor diye. Yan tarafımızda 3 tane çocuğu olan kendi akrabası olan komşu var onların sesi inerdi biz yaptık diye bize çıkardı. Çünkü onlar akrabaları onlara birşey demezdi.Şu üc tekerli plastik bisikletlerden mi bence hic bir problem yok. Ne kadar ses çıkartabilir ki
Bizim alt kat komşu gibiler Allah sabır versin. Yeğenim küçükken sürekli çocuk ses yapıyor diye yukarı cikarlardı.
Kendi benim odamin altına bir oda dolusu torunu doldurur gece vakti gürültü gırla olurdu.
Bir gün sopayla aşağıya vurdum saat geç yani. Yukarı cikti yuzsuz. Neymis bizde gündüzleri hergün elektirikli supurge calistiriyormusuz. Her gün calistirilmazmis.
Yüzüne kapıyı vurdum tartismadim bile defolun gidin pislikler dedim. O gün bugündür çıkamıyor yukarı.
Vallahi aklıma gelmemişti ilk kez böyle tuhafla karşılaştım. Öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?