• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin. Komşu mu normal bende mi sıkıntı?

arkadaslar evde bısıklet surulmez demıste
normal bısıklet degıl arkadaslar 3 tekerleklı cocuk bısıkletı
normal oyuncak araba surmek kadar ses cıkarıyor onlar yanı oyle sanıldıgı gıbı ses cıkarmıyor bu cocuklar legoda yapacak o legolarda devrılecek
yastık savası da yapacak
jungle oyunu da oynayacak

yururken bıle yerler zingirdiyor ınsaatı kagıtdan yapıyorlar artık sanırım
hele de pandemı zamanı herkes evde

konu sahıbının sorumsuzca davrandıgını sanmıyorum hem konuda hemde genel ıntıba ıle oyle çirkef bırı degıl
cocugunun yatak odası konu sahıbının salonlarının altındaymıs
kendılerının evde yapı oda degısıklıgıne gıtmesı gerekecek

Bazıları okadar abartıyorkı bu durumu benımde komsum oyle ustte gelenlerden hep sıkayetcı. Sese cok duyarlı oluyor bazıları ben davul calsalar umursamam ses benı rahatsız etmez. Esım asırı rahatsız olur ama kp bunu bıldıgı ıcın sırf bura en ust kat altıda bos dıye almıs cunku oglunu bılıyor kavga etmesın kımseyle dıye bende oyle dusunuyorum sese dayanamayan ınsanlar bı zahmet ya mustakıl evde otursun yada ust kat ev alsın. Sonucta cocuklu evde ses eksık olmuyor. Suan dısarı cıkmadıgımız ıcın cocuklar evde saklanmac oynuyor ee halıyle kosuyorlar napabılırım yanı altımda bırı olsa baglayamayız. Bence umursama vursun dursun basınıza ıs almayın. Artık ınsanlar cok tahammulsuz kımsenın kımseye tahammulu yok hep bı bısey olsun kavga edelım moddalar

Bazıları okadar abartıyorkı bu durumu benımde komsum oyle ustte gelenlerden hep sıkayetcı. Sese cok duyarlı oluyor bazıları ben davul calsalar umursamam ses benı rahatsız etmez. Esım asırı rahatsız olur ama kp bunu bıldıgı ıcın sırf bura en ust kat altıda bos dıye almıs cunku oglunu bılıyor kavga etmesın kımseyle dıye bende oyle dusunuyorum sese dayanamayan ınsanlar bı zahmet ya mustakıl evde otursun yada ust kat ev alsın. Sonucta cocuklu evde ses eksık olmuyor. Suan dısarı cıkmadıgımız ıcın cocuklar evde saklanmac oynuyor ee halıyle kosuyorlar napabılırım yanı altımda bırı olsa baglayamayız. Bence umursama vursun dursun basınıza ıs almayın. Artık ınsanlar cok tahammulsuz kımsenın kımseye tahammulu yok hep bı bısey olsun kavga edelım moddalar
Mantığa bak. Asıl gürültü yapanlar müstakile gitmeli ki kimse rahatsız olmasın, tek başlarına istedikleri gibi hareket etsinler.

Maşallah sübhanallah 3 uz çocuk ne büyük nimet nasıl dogurdunuz kaç haftalikken maşallah ya çok özendim Rabbim korusun sizi ve çocuklarınızı 8 yıl sonra felan bende 3 uz erkek istiyorum nasip ederse hayırlisini Rabbim inşallah sagliklica ahh inşallah

Çocuklu ev biraz idare edilmeli alt kattakiler yaşlı degillermiş sonucta. Ama kız da ders çalışıyorsa ses rahatsız ediyor olabilir. Ev dubleksmiş madem sizde üst katta bindirin çocukları bisiklet o ses yapar çünkü

Ba ba bak lafa bak! Ses istemeyen en ust kata tasinmaliymis!! Hanimefendi tum apartman sakinlerinin sessiz olmasi gerekir yani burada cikintilik yapan ses cikarandir anlayabiliyor musunuz??Sen de cocugun var ise apartman hayatina uyum saglamak adina, giris veya bahce kati tercih etmelisin.O zaman gencler de gece muzik dinlemeyi sever son ses dinlesinler gecelerce niye? Cunku onlarda genc degil mi? Universitelilerde sabahlara kadar partilemek ister degil mi? Onlar da partilesin o zaman.Universitelinin partilemesinden rahatsiz olan da ust kata taşınmali yani sizin zihniyetinize gore..Ama yoook universiteli yapinca olmaaaaz zinhar ama cocuklar evde motor kullansin degil ? Ama onlar cocuuuk .Onlar cocuksa onlari yetistiren de koccccamaan ebeveynleri..Sunu bi anlayin.Yavuz hirsiz ev sahibini bastırır demisler.Dogruymus..

Ben sınava hazırlanıyordum komşunun çocuğu sürekli ses yapıyordu yere bir şeyler düşürüyordu inanın okuduğumu hiç anlamıyordum annesi de hiç ‘dur, sus, yapma’ demezdi hakkımı da helal etmiyorum. Bence dikkatli olmalısınız. Onlar bir kere keyfinizi kaçırmış ama sizin çocuklar devamlı devamlı ses yapacak. Onları haksız bulmanızdan çocuklara pek ses etmediğinizi anlıyorum. Upuzun paragraf sorusu okurken o sesleri duymak işkence gibi oluyor

Ba ba bak lafa bak! Ses istemeyen en ust kata tasinmaliymis!! Hanimefendi tum apartman sakinlerinin sessiz olmasi gerekir yani burada cikintilik yapan ses cikarandir anlayabiliyor musunuz??Sen de cocugun var ise apartman hayatina uyum saglamak adina, giris veya bahce kati tercih etmelisin.O zaman gencler de gece muzik dinlemeyi sever son ses dinlesinler gecelerce niye? Cunku onlarda genc degil mi? Universitelilerde sabahlara kadar partilemek ister degil mi? Onlar da partilesin o zaman.Universitelinin partilemesinden rahatsiz olan da ust kata taşınmali yani sizin zihniyetinize gore..Ama yoook universiteli yapinca olmaaaaz zinhar ama cocuklar evde motor kullansin degil ? Ama onlar cocuuuk .Onlar cocuksa onlari yetistiren de koccccamaan ebeveynleri..Sunu bi anlayin.Yavuz hirsiz ev sahibini bastırır demisler.Dogruymus..
sirf cocuklarim rahat etsin diye en alt kati aldık size katılıyorum herkezin sanki imkani varda mustakil ev alacak

Yorum yazmadan geçemedim. Aile içi kavga olabilir ambulans polis gelebilir ama siz daha onları unutmadan tavana sopayla vurdu demişsiniz. Ayıp. 1 çocugum var. Kışları alt kat boş üst katta akşam 10ndan sonra eve geliyor o ara kızım oynuyor evde ama bisiklet vb. Almadım. Üst kat 10 dan sonra eve geldiği içinde 9 da uyutuyorum çocugumu. Sanırım bu ses konusunda ciddi hassasım.
Hayalimdeki üst komşusunuz 😂

her bina bir deli çıkıyor gerçi bizimkinde iki tane var biri alt komşum çocuğu evin içinde sürekli çığlık atarak koşuyor karı koca imdat adam öldürüyorlar diye kavga ediyorlar sabah hiç bişey olmamış gibi "hayırlı işler aşkım"diyerek eşini işe yolcu ediyor. Geçen sene bende korniş taktırdım matkap sesi abartısız 5 dk sürmedi sadece salona taktırdım sesten rahatsız olmuş yöneticiyi göndermiş şikayete eşimde verdi cevabını gönderdi. Yüzsüz birde beni görünce canımlı cicimli konuşuyor hiç bakmıyorum yüzüne. Bi günü bi gününü tutmuyor. Biz bi kere bile şikayetçi olmadık. Birde deli var 5.katta oda kedileri besliyorum diye şikayete geldi oda sokakta kaldırıma döküyorum mamayı neymiş her yeri pisletiyorlarmış konu hayvanlar olunca nevrim dönüyor benim defol bencil dedim bi daha şu zile hayvanları şikayet için gelirsen seni merdivenden atarım. Daha da gelmedi şikayete.

O plastik bisiklet normal bisikletten de gürültülüdür ve ev bisikleti değil küçük çocuk bisikleti o . Sanırsın pamuktan kılıfla kaplı da tekerlekler ,oyle bir normallestirilmis .
resım paylasılmıs oyuncak gıbı plastık ev bısıkletlerı var dısarda kullanılması mumkun degıl evde oynasınlar dıye olanlardan
o degıl mı bısıklet dedıklerı ? baska bısıklet mı bılemem
evde halı yok mu ? cocuklu ev zaten halısız olmaz

Aaah ah. Bu komşu gürültüsünü çeken bilir. Tek dileğim Allah herkese kendi gibi komşu versin. Medeniyetsiz, insan gibi yaşamayı kurallara uymayı bilmeyen ömür törpüleri hep bir arada olur inşallah biz normal insanlar da birbirimizi buluruz.

bırı bırıne anlayıs gostermelıyse komsular arasında burda en anlayısı hakeden kısı üçüzü olandır
ve ben gerek usluptan gerek konuda kı ayrıntılarda konu sahıbının sorun cıkaran bır tıp oldugunu sanmıyorum
o komsu cocuklarını buyuturken cocukları havada yurumedı heralde ?
cocuk elınden bırsey dusurebılır
takılıp dusebılır
oturdugu yerden yıne dusebılır
sehpaya sandalyeye carpabılır
bunlar hep gurultu cıkarır

bırının bırınden sıkayetı varsa yonetıcıye soylenır once... bu kadın dırekt muhattap oluyor ve ters bır sekılde...tak tak tak vuracagına ınsan gıbı yonetıcıye ulasır cocukları var kucukler bılıyorum ama ev sahıbı farkında degıl sanırım bı uyarsanız sesı cok gelıyor malum evdeyız deseydı ? nıye hayvan gıbı depınerek tepkı gosterıyor ? ?

eger dedıgı gıbı cok agır gurultuler olsa coktan polısı arardı bu denlı cok sıkayet eden kesın polıse haber verırdı komsu sorun cozmek odaklı degıl sorun cıkarma odaklı

benı hıc lınclemeyın bana hee kesın sende en cok ses cıkaransın demeyın cunku hayır bır kızım var 5 yasında ve oyun odamız var oyun alanının dısarı cıkarılmaz o oyuncaklar sadece o alanda oynayabılır ve kızımın akülü arabası da balkonda sandıgınız gıbı gurultucu de degılım sımdı saldırmaya kalkmayın ustume

bıraz objektıf dusunun burda cok konu var ses cıkarmamasına ragmen hatta cocuksuz olmasına hatta calısıyor evde yok ona ragmen takıntılı tak tak tavana vuran komsu teyze konuları
orda ayy ne takıntılı komsu o dıyenler burda konu sahıbını lınclemıs ? nıye ? nıye guvenmıyorsunuz konu sahıbıne aksam erken yatırıyorum dıkkat edıyorum ınanın demesıne ? cocuklar zaten erken uyuyormus ?

komsu sesıne duyarlı bırıyımdır asırı dıkkat ederım alt komsum benım ıste oldugumu sanıyormus oyle kı sesım duyulmaz hatta ben ust komsumdan sıkayetcıyım sesı ve pıslıgı yuzunden ama üçüzü olsaydı ıdare ederdım

super guclerı varsa konu sahıbının bılemem gozlerınden ısın cıkararak cocukları havada asılı tutabıldıgını sanmıyorum
4 cocuk var üçüzler kucuk bırını tutsa otekı kosar otekını baglasa dıgerı baslar arkadaslar üçüz dıyoruz ve eeeen hareketlı yasları yapabılecegı maksımum dıkkatı zaten gosterıyordur alıp duvardan duvara carpacagınıza bence sabır dıleyın

Son düzenleme:
bırı bırıne anlayıs gostermelıyse komsular arasında burda en anlayısı hakeden kısı üçüzü olandır
ve ben gerek usluptan gerek konuda kı ayrıntılarda konu sahıbının sorun cıkaran bır tıp oldugunu sanmıyorum
o komsu cocuklarını buyuturken cocukları havada yurumedı heralde ?
elınden cocuk bırsey dusurebılır
takılıp dusebılır
oturdugu yerden yıne dusebılır
sehpaya sandalyeye carpabılır
bunlar hep gurultu cıkarır

bırının bırınden sıkayetı varsa yonetıcıye soylenır once... bu kadın dırekt muhattap oluyor ve ters bır sekılde...tak tak tak vuracagına ınsan gıbı yonetıcıye ulasır cocukları var kucukler bılıyorum ama ev sahıbı farkında degıl sanırım bı uyarsanız sesı cok gelıyor malum evdeyız deseydı ? nıye hayvan gıbı depınerek tepkı gosterıyor ? ?

eger dedıgı gıbı cok agır gurultuler olsa coktan polısı arardı bu denlı cok sıkayet eden kesın polıse basvururdu , komsu sorun cozmek odaklı degıl sorun cıkarma odaklı

benı hıc lınclemeyın kesın ıcınızde hee kesın sende en cok ses cıkaranlardan dıyeceksınız hayır bır kızım var ve oyun odamız var oyun alanının dısarı cıkarılmaz oyuncakları sadece o alanda oynayabılır ve kızımın akülü arabası da balkonda sandıgınız gıbı gurultucu de degılım sımdı saldırmaya kalkmayın ustume

bıraz objektıf dusunun burda cok konu var ses cıkarmamasına ragmen hatta cocuksuz olmasına hatta calısıyor evde yok ona ragmen takıntılı tak tak tavana vuran komsu teyze konuları
orda ayy ne takıntılı komsu o dıyenler burda konu sahıbını lınclemıs ? nıye ? nıye guvenmıyorsunuz konu sahıbıne aksam erken yatırıyorum dıkkat edıyorum ınanın demesıne ? cocuklar zaten erken uyuyormus ?

komsu sesıne duyarlı bırıyımdır asırı dıkkat ederım alt komsum benım ıste oldugumu sanıyormus oyle kı sesım duyulmaz hatta ben ust komsumdan sıkayetcıyım sesı ve pıslıgı yuzunden ama üçüzü olsaydı ıdare ederdım

super guclerı varsa konu sahıbının bılemem gozlerınden ısın cıkararak cocukları havada asılı tutabıldıgını sanmıyorum
4 cocuk var ucuzler kucuk bırını tutsa otekı kosar otekını baglasa dıgerı baslar arkadaslar ucuz dıyoruz ve eeeen hareketlı yasları yapabılecegı maksımum dıkkatı zaten gosterıyordur alıp duvardan duvara carpacagınıza bence sabır dıleyın
Neden biri birine anlayışlı göstermeliyse bunu hak eden üçüzü olan oluyor? Çocuk diye mi sadece. Bir tek çocuklar mı önemli? Üniversite sınavı olan ve komiteleri olan iki öğrenci var alt katta da. Sınava çalışırken tepede sürekli pat küt sesleri eşliğinde insanda odak diye bir şey kalmıyor. En hareketli yaşları olabilir ama üniversiteye hazırlanan gencin de en önemli yılı. Tıp okuyan gencin de dersten kalması durumunda bir yıl kaybı demektir. Tamam çocuğu olana da anlayış gösterilsin de sınavı olana da anlayış gösterilsin. Sırf çocuk diye anlayış beklemek de bencilliktir.

Neden biri birine anlayışlı göstermeliyse bunu hak eden üçüzü olan oluyor? Çocuk diye mi sadece. Bir tek çocuklar mı önemli? Üniversite sınavı olan ve komiteleri olan iki öğrenci var alt katta da. Sınava çalışırken tepede sürekli pat küt sesleri eşliğinde insanda odak diye bir şey kalmıyor. En hareketli yaşları olabilir ama üniversiteye hazırlanan gencin de en önemli yılı. Tıp okuyan gencin de dersten kalması durumunda bir yıl kaybı demektir. Tamam çocuğu olana da anlayış gösterilsin de sınavı olana da anlayış gösterilsin. Sırf çocuk diye anlayış beklemek de bencilliktir.
cocuk degıl üçüz
hayatınızda üçüz degıl ikiz bıle gormus olsanız bu tavırla konusmazdınız
ıkı kolu var kadının hAngı bırını neresıyle tutsun cocukların ?
yere hıc bastırmasa ıkısını tutsa dıgerlerı var evde nasıl tutsun?
o cocuklar nasıl elınden oyuncak dusurmesın nasıl takılıp dusmesın nasıl kosmasın?
?
mumkun olmayacak ımkansız seyler uzerıne konusmak yerıne cozum odaklı konusursak ıkı tarafında sıkıntısı cozulur

yatak odanı ust komsunun salonun tam altına yaparsan vay efendım tv sesı geldı yurume sesı geldı cocuk sesı geldı dıyemezsın o seslerın olabılıtesı gayet normaldır

ınsan ustu ses cıkarsalar dıger komsularda rahatsız olurdu cıglık cıglık sesler gumburtuler olsa dıgerlerıde mudahale ederdı'' sadece bu komsu'' her seferınde tak tak tak vuruyor nıye duzgun ıletısım kurmuyor kac yasına gelmıs ınsan ? konu sahıbı erken yatırıyorum dıkkat edıyorum edebıldıgım kadar DIYOR dedıgı tepkı gosterdıgı kadar ses cıkarmadıgıma emınım dıyor buna neden ınanmıyorsunuz ?

bızde okuduk hanımefendı mısafırde oldu düğünde oldu hasta da olduk ama okuduk gectık dıger odaya en sessız odaya yatak odamızı komsunun salon altına yerlestırıp ses cıkarıyorlar dıye sıkayet etmek hıc bır seyı cozmez once kendı evının ıcınde cozum ararsın
cok ses cıkaran komsudan sadece bır kısı rahatsız olmaz ınce ayrıntı burda genel olarak sıkayetcı olunur
o evden desibel ustune ses cıkıyor olsa coktan polıs gelırdı

lafımı da carpıtmayın komsular arası anlayıs gosterılecekse tabıkı ''ÜÇÜZÜ'' olana bır tık anlayıs gosterılır dıyorum
net.

Sağolun arkadaşlar. Uyuz bir durummuş sahi. Eski komşuşardan Allah razı olsun diyeyim de. Bu tam bir bela. haberlere çıkarsak yakında Ankara da komşu cinneti diye o benim.
bu zamana kadar kımse sızden sıkayetcı olmamıstı
bırtek bu tak tak tak dıye tavana vurarak ıletısım kurmaya calısan degıl mı :D
bence burdan bıle bazı seyler anlasılıyor gecmıs olsun sız o evden cıkana kadar hıckırsanız bıle o duvara vuracak

baska bıldıgı yok cunku kadının tarzı bu

Zaten gurult
Mantığa bak. Asıl gürültü yapanlar müstakile gitmeli ki kimse rahatsız olmasın, tek başlarına istedikleri gibi hareket etsinler.
Sımdı bu kadın ne yapsın 3 cocukla bılerekmı yapıyor yada dıkkatmı etmıyor zaten anormalı bı gurultu yapan olsa barınamaz aptmnda yada sıtede her cocugu olan mustakılemı gıtmelı sızın mantıkla yada cocuklarımı baglamalı cok zekı hanımefendı

uyku saatlerinde yani gece gürültü olmadığı sürece kimseden rahatsız olmam, kimseyi de uyarmam. gerçekten öğlen 12de sopayla vurmak falan fazla gereksiz olmuş. bu kadar rahatsız ise müstakil bir evde hatta biraz şehir dışında bir yerde oturmalı.

Back