Mantığa bak. Asıl gürültü yapanlar müstakile gitmeli ki kimse rahatsız olmasın, tek başlarına istedikleri gibi hareket etsinler.Bazıları okadar abartıyorkı bu durumu benımde komsum oyle ustte gelenlerden hep sıkayetcı. Sese cok duyarlı oluyor bazıları ben davul calsalar umursamam ses benı rahatsız etmez. Esım asırı rahatsız olur ama kp bunu bıldıgı ıcın sırf bura en ust kat altıda bos dıye almıs cunku oglunu bılıyor kavga etmesın kımseyle dıye bende oyle dusunuyorum sese dayanamayan ınsanlar bı zahmet ya mustakıl evde otursun yada ust kat ev alsın. Sonucta cocuklu evde ses eksık olmuyor. Suan dısarı cıkmadıgımız ıcın cocuklar evde saklanmac oynuyor ee halıyle kosuyorlar napabılırım yanı altımda bırı olsa baglayamayız. Bence umursama vursun dursun basınıza ıs almayın. Artık ınsanlar cok tahammulsuz kımsenın kımseye tahammulu yok hep bı bısey olsun kavga edelım moddalar
sirf cocuklarim rahat etsin diye en alt kati aldık size katılıyorum herkezin sanki imkani varda mustakil ev alacakBa ba bak lafa bak! Ses istemeyen en ust kata tasinmaliymis!! Hanimefendi tum apartman sakinlerinin sessiz olmasi gerekir yani burada cikintilik yapan ses cikarandir anlayabiliyor musunuz??Sen de cocugun var ise apartman hayatina uyum saglamak adina, giris veya bahce kati tercih etmelisin.O zaman gencler de gece muzik dinlemeyi sever son ses dinlesinler gecelerce niye? Cunku onlarda genc degil mi? Universitelilerde sabahlara kadar partilemek ister degil mi? Onlar da partilesin o zaman.Universitelinin partilemesinden rahatsiz olan da ust kata taşınmali yani sizin zihniyetinize gore..Ama yoook universiteli yapinca olmaaaaz zinhar ama cocuklar evde motor kullansin degil ? Ama onlar cocuuuk .Onlar cocuksa onlari yetistiren de koccccamaan ebeveynleri..Sunu bi anlayin.Yavuz hirsiz ev sahibini bastırır demisler.Dogruymus..
Hayalimdeki üst komşusunuzYorum yazmadan geçemedim. Aile içi kavga olabilir ambulans polis gelebilir ama siz daha onları unutmadan tavana sopayla vurdu demişsiniz. Ayıp. 1 çocugum var. Kışları alt kat boş üst katta akşam 10ndan sonra eve geliyor o ara kızım oynuyor evde ama bisiklet vb. Almadım. Üst kat 10 dan sonra eve geldiği içinde 9 da uyutuyorum çocugumu. Sanırım bu ses konusunda ciddi hassasım.
resım paylasılmıs oyuncak gıbı plastık ev bısıkletlerı var dısarda kullanılması mumkun degıl evde oynasınlar dıye olanlardanO plastik bisiklet normal bisikletten de gürültülüdür ve ev bisikleti değil küçük çocuk bisikleti o . Sanırsın pamuktan kılıfla kaplı da tekerlekler ,oyle bir normallestirilmis .
Neden biri birine anlayışlı göstermeliyse bunu hak eden üçüzü olan oluyor? Çocuk diye mi sadece. Bir tek çocuklar mı önemli? Üniversite sınavı olan ve komiteleri olan iki öğrenci var alt katta da. Sınava çalışırken tepede sürekli pat küt sesleri eşliğinde insanda odak diye bir şey kalmıyor. En hareketli yaşları olabilir ama üniversiteye hazırlanan gencin de en önemli yılı. Tıp okuyan gencin de dersten kalması durumunda bir yıl kaybı demektir. Tamam çocuğu olana da anlayış gösterilsin de sınavı olana da anlayış gösterilsin. Sırf çocuk diye anlayış beklemek de bencilliktir.bırı bırıne anlayıs gostermelıyse komsular arasında burda en anlayısı hakeden kısı üçüzü olandır
ve ben gerek usluptan gerek konuda kı ayrıntılarda konu sahıbının sorun cıkaran bır tıp oldugunu sanmıyorum
o komsu cocuklarını buyuturken cocukları havada yurumedı heralde ?
elınden cocuk bırsey dusurebılır
takılıp dusebılır
oturdugu yerden yıne dusebılır
sehpaya sandalyeye carpabılır
bunlar hep gurultu cıkarır
bırının bırınden sıkayetı varsa yonetıcıye soylenır once... bu kadın dırekt muhattap oluyor ve ters bır sekılde...tak tak tak vuracagına ınsan gıbı yonetıcıye ulasır cocukları var kucukler bılıyorum ama ev sahıbı farkında degıl sanırım bı uyarsanız sesı cok gelıyor malum evdeyız deseydı ? nıye hayvan gıbı depınerek tepkı gosterıyor ? ?
eger dedıgı gıbı cok agır gurultuler olsa coktan polısı arardı bu denlı cok sıkayet eden kesın polıse basvururdu , komsu sorun cozmek odaklı degıl sorun cıkarma odaklı
benı hıc lınclemeyın kesın ıcınızde hee kesın sende en cok ses cıkaranlardan dıyeceksınız hayır bır kızım var ve oyun odamız var oyun alanının dısarı cıkarılmaz oyuncakları sadece o alanda oynayabılır ve kızımın akülü arabası da balkonda sandıgınız gıbı gurultucu de degılım sımdı saldırmaya kalkmayın ustume
bıraz objektıf dusunun burda cok konu var ses cıkarmamasına ragmen hatta cocuksuz olmasına hatta calısıyor evde yok ona ragmen takıntılı tak tak tavana vuran komsu teyze konuları
orda ayy ne takıntılı komsu o dıyenler burda konu sahıbını lınclemıs ? nıye ? nıye guvenmıyorsunuz konu sahıbıne aksam erken yatırıyorum dıkkat edıyorum ınanın demesıne ? cocuklar zaten erken uyuyormus ?
komsu sesıne duyarlı bırıyımdır asırı dıkkat ederım alt komsum benım ıste oldugumu sanıyormus oyle kı sesım duyulmaz hatta ben ust komsumdan sıkayetcıyım sesı ve pıslıgı yuzunden ama üçüzü olsaydı ıdare ederdım
super guclerı varsa konu sahıbının bılemem gozlerınden ısın cıkararak cocukları havada asılı tutabıldıgını sanmıyorum
4 cocuk var ucuzler kucuk bırını tutsa otekı kosar otekını baglasa dıgerı baslar arkadaslar ucuz dıyoruz ve eeeen hareketlı yasları yapabılecegı maksımum dıkkatı zaten gosterıyordur alıp duvardan duvara carpacagınıza bence sabır dıleyın
cocuk degıl üçüzNeden biri birine anlayışlı göstermeliyse bunu hak eden üçüzü olan oluyor? Çocuk diye mi sadece. Bir tek çocuklar mı önemli? Üniversite sınavı olan ve komiteleri olan iki öğrenci var alt katta da. Sınava çalışırken tepede sürekli pat küt sesleri eşliğinde insanda odak diye bir şey kalmıyor. En hareketli yaşları olabilir ama üniversiteye hazırlanan gencin de en önemli yılı. Tıp okuyan gencin de dersten kalması durumunda bir yıl kaybı demektir. Tamam çocuğu olana da anlayış gösterilsin de sınavı olana da anlayış gösterilsin. Sırf çocuk diye anlayış beklemek de bencilliktir.
bu zamana kadar kımse sızden sıkayetcı olmamıstıSağolun arkadaşlar. Uyuz bir durummuş sahi. Eski komşuşardan Allah razı olsun diyeyim de. Bu tam bir bela. haberlere çıkarsak yakında Ankara da komşu cinneti diye o benim.
Sımdı bu kadın ne yapsın 3 cocukla bılerekmı yapıyor yada dıkkatmı etmıyor zaten anormalı bı gurultu yapan olsa barınamaz aptmnda yada sıtede her cocugu olan mustakılemı gıtmelı sızın mantıkla yada cocuklarımı baglamalı cok zekı hanımefendıMantığa bak. Asıl gürültü yapanlar müstakile gitmeli ki kimse rahatsız olmasın, tek başlarına istedikleri gibi hareket etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?