akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

eşin sapık olmasıyla alakası yok güzelim...
kıskançlıkla da ilgsisi yok..
bu tek davranışa sığdırılan bir şey değil...
iş yerinde bişi oldgnda sadece eşme haber ediyor..iş dışında olsa dahi...
hemen arıyor mesaj atıyor...
samimi davranışlar sergiliyor..
sanki yıllardır çok yakın arkadaşmış gibi..sanki ilişkiis varmış gibi..

özel şöforü değil diye öne biniyor olacak insan evden gelip almasını ister mi_?

konuyu on sayfa kadar okudum.

Bir yerden sonra araba muhabbeti dönmüş, hemen fikrimi yazayım dedim :)

bence iş arkadaşlarının birlikte oturmaları normaldir, herkes için olmalı demiyorum ama. biz en azından ofiste böyle bir sorun yaşamıyoruz, ki çok muhafazakar arkadaşlar da var içimizde. Eşimin işinde de durum bu şekilde.

ben en çok mesaj atmasına takıldım aslında, bana o daha samimi geldi. yani işle ilgili değil birşey değil. araba mevzusu en azından işle ilgili. ben eşimle aynı olayları yaşasam en çok mesaj atmasına kızardım o kızın. Ya cevap verdirmezdim eşime, ya da onun telefonundan ben cevap verirdim, sonuna kendi adımı yazarak.

eşinde midemi bulandırdı ama kadın alenen eşinle flört ediyor.

valla isteyen yobazlık desin isteyen geri kafalılık,bizler iş arkadaşlarımızla aşırı samimi olsak eşlerimiz gözümüzün yaşına bakmaz,bizimde aynı taleplerde bulunmamız gayet olağan ki ,yalak tiplere tahammülüm yoktur dişlerini itina ile döküp ellerine sayabilirim.

öyle demeyin erkekler hakikaten saf olabiliyorlar bazen.
farketmez ki kadının bir aklı 9 nefsini idare edebiliyorken erkeğin bir nefsini dokuz aklı idare edemiyor..şimdi hep kadınları suçluyoruz kadının en büyük düşmanı gene kadın diye giriş yapacaklar çok ta ,vallahi bir kadının gülüşü bile sözde evine barkına bağlı bir herifi yoldan çıkarabilir..benim kocam yapmaz diyenlerden çıkmadı mı hep sonuçlar..benim eşimde abdestinde namazında ama egolarını tatmin edecek ruhunu okşayacak bir kadın çıkarsa neler olur tahmin etmekte çok ta zorlanmıyorum.

içindeki canavar ortayaa çıkıoo :)
yobazlıkla alkası syok inan..
niye diğer iş arkadaşlarıyla sorun yaşamıyorum neden bu kız_?

müdahale etmek lazım elbette :)
ama iş arkadaşlığı garip. çok da kıskanmamak lazım her durumu. sonuçta her iş aynı değil, her ortam aynı değil.
örneğin ben proje personeliyim, ve iş arkadaşlarımla dirsek dirseğe çalışmam gerekir, hele ki proje teslim zamanlarında ailemden çok onları görürüm vakit geçiririm. şimdi bu insanlarla aynı arabaya binmeyeyim falan demek komik bence.

bu konuda iş arkadaşlıklarının daha 4 ay olması, iş dışında mesajlaşma, 4 aylık tanıdığı kişinin eşine "o bana emanet" gibi dangalakça sözler elbette ki karışmayı gerektiriyor.

bi olay olsa bu denli üzülmezdim inan..
ama bi olay değil..
şu an uzağız onlar aynı şehirde..
eşim görüştüklerinde haber edeceğini söyledi...itimadımtam ama kıza güvenmiyorm

canım bende bir kamu kurumunda projede çalışıyorum bende bay mesai arkadaşlarımla dirsek dirseğe çalışıyorum ama hiç bir yemekte ya da mesai çıkışında bir arkadaşıma mesaj atmadım,samimi tavırlar göstermedim ha bizde gülüşüyoruz muhabbet ediyoruz ama edebince..ben işe gelmeyeceğim zaman amirime bile mesaj atarken kırk takla atıyorum acaba hanımı ne düşünür diye..biz kadın değil miyiz biz çalışmıyor muyuz biz insan değil miyiz?? bak arabeske bağlamama ramak kaldı haklısın de da

Isterse ayda 10bin lira kazansin o isten cikartirim esimi..gece uykum kacacaksa, huzurum bozulacaksa baslarim oyle ise oyle paraya amaa bunu benden once esim düşünmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…