Ateş olmayan yerden duman çıkmaz abartmıyosun cnm senin hem eşine hemde x kişiye ayar çekmen lazım hiçbir kadın bi ışık görmeden laubali olamaz BENCE....
kıskançlıkta sınır tanımayan kk kadınları..hayretle okuyorum yazdıklarınızı..
özel şoför mü konu sahibi senin eşin tabiki biri yanına geçecek..
öne geçtiği anda müdahale ederim diyenler yanyana koltuklarda eşinizin bir kadınla oturması sizi neden bu kadar irite ediyor..eşleriniz sapık falan mı yan koltuğa oturan kadına ne gözle bakıyor ki? ya da o koltuğa oturan kadın yolda giderken birden eşinizin kucağına falan mı zıplayacak zannediyorsunuz? ne enteresan kıskançlıklar bunlar..
yeri geliyor insan iş arkadaşını eşinden ailesinden fazla görüyor.. abartmayın bence..
ah ahh böyle konularda hiç aklıselim düşünemiyorum senin gibi saç baş yolasım geliyor benimdeaynen öyle..
samimi olmaya çalışıyor o şahıs..
saçını başını yolasım geliyor yahuuuuuu
eşinde midemi bulandırdı ama kadın alenen eşinle flört ediyor.arkadaşlarım öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
sizlerin tecrübe ve düşüncelerinden faydalanmak isterim..
direk konuya gireceğim..
eşimle yaklaşık 4 aydır aynı iş yerinde çalışan bir bayan arkadaşının gereksiz samimi davranışlarından muzdaribim..
bi iş yemeğinden sonra eşime attığı mesaj şu ; neden karşıma oturmadın başka yere gittin: gibi bi mesaj atmış..
eşime sorduğum da ise aynı ortam da X den hoşlanan ona asılan bi adam olduğunu ve o adamın karşısına oturduğundan rahatsız olduğunu söledi..o yüzden o mesajı atmış..
bikaç konuşmamızda X ''eşim için bana emanet sen merak etme '' vs gibi laflar söyledi...
yaşanan biçok şeyden sonra finali anlatacağım sadece
farklı bir şehirden eşim ve iki kız iş arkadaşı beraber memlekete geldiler..
malum X adlı şahıs eşimin yan koltuğuna oturmuş diğer bayan Y arka koltuğa oturmuş...
nedeni ise arka koltuğun bir kısmında valiz olmasıymış..
neyse dönüşte de aynı şehre beraber gideceklerdi..o sabah arabada bende vardım; eşimin yanına oturdum kızları evlerinden aldık ikiside arkada oturdular..sonrasında beni eşim tanıdıgın evine bırakmak için araçtan indik kızlarla ve eşimle vedalaştım..arkada oturanX ben inince hemen öne geçti oturdu..bi rahatsızlığı mide bulantısı vs yokmuş ...diğer Y hiç böyle bi harekette bulunmadı...anlam veremedim X in bu davranışına da...sanki onun yeri gibi çok rahta şekilde geçti..
sizce ben mi abartıyorum.._?onları yanyana giderken görünce kahroldum...
içim yanıyor ne yapacam nasıl davrancam bilemiyorum...
eşinde midemi bulandırdı ama kadın alenen eşinle flört ediyor.
eşinde midemi bulandırdı ama kadın alenen eşinle flört ediyor.
valla isteyen yobazlık desin isteyen geri kafalılık,bizler iş arkadaşlarımızla aşırı samimi olsak eşlerimiz gözümüzün yaşına bakmaz,bizimde aynı taleplerde bulunmamız gayet olağan ki ,yalak tiplere tahammülüm yoktur dişlerini itina ile döküp ellerine sayabilirim.şaka gibi ya..
farketmez ki kadının bir aklı 9 nefsini idare edebiliyorken erkeğin bir nefsini dokuz aklı idare edemiyor..şimdi hep kadınları suçluyoruz kadının en büyük düşmanı gene kadın diye giriş yapacaklar çok ta ,vallahi bir kadının gülüşü bile sözde evine barkına bağlı bir herifi yoldan çıkarabilir..benim kocam yapmaz diyenlerden çıkmadı mı hep sonuçlar..benim eşimde abdestinde namazında ama egolarını tatmin edecek ruhunu okşayacak bir kadın çıkarsa neler olur tahmin etmekte çok ta zorlanmıyorum.öyle demeyin erkekler hakikaten saf olabiliyorlar bazen.
En iyisi olmuşeşime tavrımı koydum zaten ..
kız zaten şuan uzakta grüşme ihtimalimiz yok ..
valla isteyen yobazlık desin isteyen geri kafalılık,bizler iş arkadaşlarımızla aşırı samimi olsak eşlerimiz gözümüzün yaşına bakmaz,bizimde aynı taleplerde bulunmamız gayet olağan ki ,yalak tiplere tahammülüm yoktur dişlerini itina ile döküp ellerine sayabilirim.
öyle demeyin erkekler hakikaten saf olabiliyorlar bazen.
farketmez ki kadının bir aklı 9 nefsini idare edebiliyorken erkeğin bir nefsini dokuz aklı idare edemiyor..şimdi hep kadınları suçluyoruz kadının en büyük düşmanı gene kadın diye giriş yapacaklar çok ta ,vallahi bir kadının gülüşü bile sözde evine barkına bağlı bir herifi yoldan çıkarabilir..benim kocam yapmaz diyenlerden çıkmadı mı hep sonuçlar..benim eşimde abdestinde namazında ama egolarını tatmin edecek ruhunu okşayacak bir kadın çıkarsa neler olur tahmin etmekte çok ta zorlanmıyorum.
müdahale etmek lazım elbette :)
ama iş arkadaşlığı garip. çok da kıskanmamak lazım her durumu. sonuçta her iş aynı değil, her ortam aynı değil.
örneğin ben proje personeliyim, ve iş arkadaşlarımla dirsek dirseğe çalışmam gerekir, hele ki proje teslim zamanlarında ailemden çok onları görürüm vakit geçiririm. şimdi bu insanlarla aynı arabaya binmeyeyim falan demek komik bence.
bu konuda iş arkadaşlıklarının daha 4 ay olması, iş dışında mesajlaşma, 4 aylık tanıdığı kişinin eşine "o bana emanet" gibi dangalakça sözler elbette ki karışmayı gerektiriyor.
canım bende bir kamu kurumunda projede çalışıyorum bende bay mesai arkadaşlarımla dirsek dirseğe çalışıyorum ama hiç bir yemekte ya da mesai çıkışında bir arkadaşıma mesaj atmadım,samimi tavırlar göstermedim ha bizde gülüşüyoruz muhabbet ediyoruz ama edebince..ben işe gelmeyeceğim zaman amirime bile mesaj atarken kırk takla atıyorum acaba hanımı ne düşünür diye..biz kadın değil miyiz biz çalışmıyor muyuz biz insan değil miyiz?? bak arabeske bağlamama ramak kaldı haklısın de damüdahale etmek lazım elbette :)
ama iş arkadaşlığı garip. çok da kıskanmamak lazım her durumu. sonuçta her iş aynı değil, her ortam aynı değil.
örneğin ben proje personeliyim, ve iş arkadaşlarımla dirsek dirseğe çalışmam gerekir, hele ki proje teslim zamanlarında ailemden çok onları görürüm vakit geçiririm. şimdi bu insanlarla aynı arabaya binmeyeyim falan demek komik bence.
bu konuda iş arkadaşlıklarının daha 4 ay olması, iş dışında mesajlaşma, 4 aylık tanıdığı kişinin eşine "o bana emanet" gibi dangalakça sözler elbette ki karışmayı gerektiriyor.
bi olay olsa bu denli üzülmezdim inan..
ama bi olay değil..
şu an uzağız onlar aynı şehirde..
eşim görüştüklerinde haber edeceğini söyledi...itimadımtam ama kıza güvenmiyorm
memurbana biri bu adamın ne iş yaptığını söylesin okuyamayacağım
meb de müfettiş falan mı? ilçeleri köyleri vs gezerler beraber çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?